Bohumín - stěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.1.11 11:51

Bohumin

Prosim o presvedceni,ze mesto Bohumin je FAJN.Pritel kvuli tomu aby nemusel dojizdet se chce stehovat do Bohumina.Vim,ze usetri hodne casu,ale pro me to proste neni mesto ve kterem bych chtela stravit zbytek zivota.Natoz tam vychovavat sveho syna :cry: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AmyLee
4.1.11 11:59

Anonymní.. bydlím kousek od Bohumína v Karviné.. věřím že se ti to město nelíbí, mě upřímně taky ne.. Ono ostrava ani karviná nejsou od Bohumína daleko ale když vám to ušetří peníze :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2724
4.1.11 12:12

Pracuju v Bohumíně, bydlím ve Frýdku (denně dojíždím autem). Nestěhovala bych se. Jestli je v Bohumíně něco super, tak dopravní dostupnost (vlakem odkudkoli). Jinak to tu docela stojí za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 12:45

ahoj, me stehovani taky ceka a jeste 4km od Bohumina, no tak nevim co rict, taky se mi z Prahy nechce uz jenom kvuli tomu ze je to na vesnici a do kraje kde je silena nezamestnanost…No a navic u nas celkem kvuli stehovani terno, manzel tu ma praci dela v Praze 4 roky ale mame tu garzonku, v Lutyni mame barak… ale pokud mate zajistenou praci a zazemi tak bych sla, kdyz to jinak nejde. Vzdycky se da nekde zacit a pratele si najde clovek prece vsude

BaraF: ta dostupnost je pravda, clovek sedne na vlak a je u znamych ci pribuznych bez prestupu za 3 a pul hodiny coz je super :twisted: :lol:

a jaka je lekarska pece a porodnice? jste spokojene?trosku si neumim predstavit ze budu mit obvodaky na vesnici… no zatim se mi rusit sve obvodni lekare v Motole nechce, tak asi budu do Prahy dojizdet a co ty porodnice?

anonymni: tak nekdy muzem dat spicha:)) az budeme prestehovane :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.1.11 12:57

Monjie.. já rodila v NSP Karviná a spokojená jsem teda nebyla.. raději bych volila Ostravu.. ale je to individuální.. některé si jí chválí ale já jako prvorodička spokojená nebyla.. PA a doktor byli supr, ale na novorozeneckém hrůza.. Jinak na obvodního a gyndaře si stěžovat nemůžu.. skvělí starší pánové.. já jsem spokojená.. ale v Bohumíně netuším jak to je..

• Citovat
  • Upravit
2724
4.1.11 13:03

Do Ostravy co by šutrem (i z Lutyně), pokud máte auto tak lékařská péče není problém (spíše Ostrava než Karviná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.1.11 13:05

tak pod to se podepíšu.. Jako hornická v KA je supr.. ale NSP je banda řezníků.. takže raději Ostrava..

• Citovat
  • Upravit
23033
4.1.11 13:07

Nihaska: no koukala jsem na Vas metrik, mrzi me co se Vam stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.1.11 13:09

Monjie.. děkuji.. s jejím otcem nejsem.. ale v NSP se snažili co mohli.. byli moc hodní a všechno nám vysvětlili.. na dětské nemůžu říct ani slovo.. pustili mě i za ní když odešla.. pomohli mi a hodně..

• Citovat
  • Upravit
9909
4.1.11 13:19

Já v Bohumíně bydlela ale je to už 15 let myslím co tam nejsem.Když jsem tam v dětství bydlela tak se mi tam líbilo,měla jsem kamarádky apod.Ale teď bych se tam nevrátila,nelíbí se mi to město a nechtěla bych tam vychovávat syna.Moje ségra tam jezdí asi 5krát do roka za rodinou babička,teta a ona by se tam odstěhovala,ale kvůli práci zůstavá tady ,má více možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 13:29

nj ale co clovek nadela? me se tam taky nechce z Prahy… ale asi se hold budu muset podridit …ale ted se snazim o kompromis, odrodit deti v Praze a na stary kolena na vesnici, ale vypada, ze mi to asi stejne neprojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.1.11 13:46

No já vím,asi nenaděláš nic.A kam přesně se stěhuješ když je to 4 km od Bohumína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 14:23

Dolní Lutyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 14:42

Monjie: neboj, zas tak hrozná Dolní Lutyně není