Bohumín - stěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
5.1.11 16:20

gorina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
5.1.11 16:30

No kdyz nechces menit,tak jsem te aspon pobavila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.1.11 16:44

nojo jasne vymenime:))) a nasli jste tam praci? a vy jste se v Lutyni narodila?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
5.1.11 16:56

NEEEEEEEEE pritel pochazi z Lutyne.Praci mame prave v tom Bohumine jak jinak nez u CD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.1.11 17:01

ČD? tam se prace najde vzdycky:)tedy pokud prave nemaji stop stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
5.1.11 17:11

No v Praze tu praci u CD najdes vzdy,nikdo to tam totiz za ty prachy delat nechce,ale tady se uz k draze nedostanes.Porad propousti, mam nastupovat za pul roku,tak jsem zvedava jestli me vezmou nazpet nebo ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.1.11 22:10
A co přesně ti na Bohumíně vadí? Já tady žiju vlastně od dětství, ,tak jsem asi smířená s tím jak se tady žije, ale myslím, že to jde k lepšímu, město se docela stará aby to tady nějak vypadalo a bylo i vyžití pro malé děti.
Anonymní píše:
Prosim o presvedceni,ze mesto Bohumin je FAJN.Pritel kvuli tomu aby nemusel dojizdet se chce stehovat do Bohumina.Vim,ze usetri hodne casu,ale pro me to proste neni mesto ve kterem bych chtela stravit zbytek zivota.Natoz tam vychovavat sveho syna :cry: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 07:32

No nevim,pracuji tam 18 let a zadna zmena krom toho,ze je nova hlavni trida mi tam teda nepripada.Tedka jsem si treba rikala v zime kam bych tam chodila s malym treba jen bobovat vzdyt tam neni ani zadny poradny kopec je to jen rovina.Kdyz potrebujes od nadrazi ne druhy konec Boh.tak musis pesky,zadny autobus tam nejezdi krom Ostravaka,ktery stejnak jede jinam.Takze pesky vsude tak 20min az 25min.Pripada mi to tam jak mala Cina bez kola se neobejdes :-( .No nevim jak priteli prdne v hlave a koupi tam ten byt,tak mi stejnak nic nezbyde nez si tam zvykat.A pak mi muzes ty krasy Bohumina ukazat a mozna si tam zvyknu rychlaji :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
3259
10.1.11 07:44

Tak diskuze přímo pro mě.
Jsem rodilá Ostravačka a deset let už bydlím v Bohumíně. Nechápu ty vaše vzdechy jak je to hnusné město…jo kdysi bylo, ale te´d je to úplně super město pro děti,záleží teda kde přesně budeš bydlet,já bydlím v lokaci u Slunečnice na sídlišti a super,hned u baráku dětské hřiště ,za barákem opravený parčík, do 200m 2 obchody,stanoviště autobusů,všude se dá dojít do 15 minut pěšky. Je to hodn opravené a hezké město.
Jediná ale podstatná vada na kráse je vzduch :-(

Ale jinak kdyby to se nějak vyřešilo,tak je to nepřekonatelné malé městečko. btw aji těch cikánů už tu není tolik co bývalo :wink:

Kopec na sáńkování mám u baráku taky a kdyby něco je tu i Záblaťák :twisted:

Prostě abych to zhrnula je tu rozhodně lepší bydlení než kdysi na Fifejdách v Ově,nebudu se bát děti pustit ven,tady je žádné auto nezajede,do školy dojdou pěšky a za chvíli a ne autobusem jak jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 08:59

Jo v poho ja se klidne necham premluvit :-D .Jeste akorat dalsi mensi problem je,ze ma byt 90m2 coz takovy prijatelny jsem v Boh.nenasla.Takze nebudu mit dat kam ani nase veci :-) .

• Citovat
  • Upravit
30420
10.1.11 12:28

My máme byt 89m :-D a jak píšeš, že tady není ani kopec, to je tím, že ten Bohumín opravdu neznáš :-)hodně dětí chodí bobovat a sáňkovat do rafineráku a nebo na bunkr :-) já jako děcko chodila na bunkr a vyřádili jsme se tam až až :-). Co se týče těch autobusů :-D nejezdí tady jen ostravák, dostaneš se busem do každé městské části :-) a mě třeba vyhovuje, že když jdu do města, jsem tam za max 10 pomalou chůzi a na hlavní třídě koupíš skoro všechno důležité :-) Hodně se tady pro děti udělalo a dělá, vidělas někdy na vesnici bazén? Já ne :-D nedávno město dalo dokupy rafinerský lesík, je tam plno atrakcí jak pro menší i větší děti, bydlíme kousíček a jsem za to strašně ráda :-) park je taky opravený, kde je hobby park a tam je taky plno vyžití pro děti. Je třeba se projít ijinde než po hlavní třídě :wink:

Příspěvek upraven 10.01.11 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.1.11 12:30

ELLHANA naprosto souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
10.1.11 13:17

Samozřejmě :palec:

Taky bydlím u Rafineráku,vlastně hned u něj ve věžáku :wink: a jsem nadmíru tady spokojená,hodně se tady to město zpravilo,není třeba to brát jako tragédii se tu stěhovat a pokud chceš kulturu,za humny je dálnice a šup za 10min jsi v Ostravě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.1.11 14:05

Tak to jsme sousedky přes cestu :-D my bydlíme v jednom z těch opravených domů po cigánech. A jak píšeš, Ova je kousek a tam je všechno, ale já to ráda jen jednou za čas, nesnáším ty davy lidí na každém kroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 17:19

Ty jo tak to je krasa takovy byt neni tam nejaky vedle vas volny :wink: .Co jsme se divali na inzeraty tak byli tak d0 60m za 3+1.Kdyby jste o necem vedeli tak dejte vedet :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová