Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtela jsem se zeptat, jestli se tu najde nejaka maminka nebo tehulka z Moravan u Brna? Pred rokem jsem se sem prestehovala a zatim znam pouze jednu maminku s holcickou a rada bych poznala dalsi.. tak jestli se tu nejaka najde, budu rada, kdyz se ozve ![]()
Ahoj Tamichita.
Ja tiez byvam v Moravanech a som na materskej dovolenke. Mam malu uz takmer 7.mesacnu holcicku. V Moravanech byvame od rijna 2009. Ake stare mas dietatko? Tiez tu poznam len malo ludi.
Ak mas chut si obcas vyjst s detmi na prechadzku, tak sa ozvi.
Pa!
Fairy
Stěhuji se do Moravan a hledám maminku s dětma, mám děti 3 roky,1rok.
@Jana4444 píše:
Stěhuji se do Moravan a hledám maminku s dětma, mám děti 3 roky,1rok.
ahoj a kam presne se stehujes, my tam mozna budeme bydlet taky domlouvsji se podminky.
Ahoj holky, najde se maminka z Moravan na setkávání se s dětmi (projížkdy, kafíčko). Já mám holčičku 4.měsíce a v Moravanech žiji zhruba půl roku. Nikoho tu neznam. Když tak maminko písni.
Ahoj
Já sice nejsem úplně z Moravan, ale bydlim ve Strelicich. Je to kousek. Termín mám za 3 týdny, ale taky tu nikoho neznám. ![]()
Ahoj holky, taky budeme rádi za společnost, procházky a sdílení zážitků. Mám půlročního chlapečka a taky tu ještě moc lidí neznám. Akorát koukám, že vaše inzeráty nebudou úplně aktuální. Kdyby přece jenom nějaký byl, rádi se seznámíme.