Maminky a těhulky - Moravany u Brna

351
2.1.11 02:05

maminky a tehulky Moravany u Brna

Chtela jsem se zeptat, jestli se tu najde nejaka maminka nebo tehulka z Moravan u Brna? Pred rokem jsem se sem prestehovala a zatim znam pouze jednu maminku s holcickou a rada bych poznala dalsi.. tak jestli se tu nejaka najde, budu rada, kdyz se ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
31.3.11 19:05

Ahoj Tamichita.
Ja tiez byvam v Moravanech a som na materskej dovolenke. Mam malu uz takmer 7.mesacnu holcicku. V Moravanech byvame od rijna 2009. Ake stare mas dietatko? Tiez tu poznam len malo ludi.

Ak mas chut si obcas vyjst s detmi na prechadzku, tak sa ozvi.

Pa!

Fairy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana4444
21.2.13 21:49

Hledám maminky z Moravan

Stěhuji se do Moravan a hledám maminku s dětma, mám děti 3 roky,1rok.

• Citovat
  • Upravit
928
15.3.13 16:46
@Jana4444 píše:
Stěhuji se do Moravan a hledám maminku s dětma, mám děti 3 roky,1rok.

ahoj a kam presne se stehujes, my tam mozna budeme bydlet taky domlouvsji se podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.3.15 11:27

Hledám maminku na kočarkovani, Moravany u Brna

Ahoj holky, najde se maminka z Moravan na setkávání se s dětmi (projížkdy, kafíčko). Já mám holčičku 4.měsíce a v Moravanech žiji zhruba půl roku. Nikoho tu neznam. Když tak maminko písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.3.15 18:28

Ahoj

Já sice nejsem úplně z Moravan, ale bydlim ve Strelicich. Je to kousek. Termín mám za 3 týdny, ale taky tu nikoho neznám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.8.17 23:27

Ahoj holky, taky budeme rádi za společnost, procházky a sdílení zážitků. Mám půlročního chlapečka a taky tu ještě moc lidí neznám. Akorát koukám, že vaše inzeráty nebudou úplně aktuální. Kdyby přece jenom nějaký byl, rádi se seznámíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová