Maminky Zlín a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jun
749
22.12.10 14:29

maminky Zlín a okolí

ahojky, mám chlapečka 20 měsíců a hledám maminku/maminky ze Zlína nebo okolí, které by si rády popovídali :-D tak honem honem pište :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
22.12.10 15:05

Ahoj Jun, tak jsem tady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
22.12.10 15:18

Ahooooj, já jsem teda z okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 15:22

ahojky :-D to je super, že ses přidala. Jak máš staré dítko a odkud přesně jsi? A jak zvládáš předvánoční shon? Já jsem se rozhodla, že žádný shon nebude, proto mám čas i na nějaké to písánkování :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.12.10 15:25

Tak jestli je to na mne, tak já se „honím“ tak v normě, spíš míň, žádné přehánění. :mrgreen: A malá ještě spí, takže… :dance:
Jun, jsi teda ze Zl.?
Farllin, ještě že má Zlín tak široké okolí, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.12.10 15:26

Jéé, ani nečtu pořádně - malá má 2 a půl roku, jsem ze Zl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 15:28

jééé super, že je nás tu už víc :potlesk: Já teda nejsem přímo ze Zlína, bydlím cca 15km, ale ve Zlíně jsem prakticky pořád :-) Holky nevíte náhodou o nějaké akci pro děti mezi svátkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.12.10 15:44

O žádné akci nevím (ale určitě něco bude), já jsem se ani nezajímala, protože v úterý jedem pryč.
Ale kdyžtak mrkni na www.rodinavezline.cz - mívají tam seznam akcí na ten který den a doplňujou. :-D
To je pohodička, co? :-P Shon ani nebyl? Já byla dopoledne s malou ve cvičení a za chvilku půjdem omrknout „světýlka“ na náměstí, to se jí bude líbit… A ta koza a ovečka, co tam je taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 20:51

Alichi:Zlín vypadá krásně, z těch světýlek byl malý uplně unešený........no já vlastně taky :-) Vyrážíte na hory? Příští rok už chci taky. Letos by to bylo trošku komplikované s jídlem a plenkama, ale příští rok to jistí :mrgreen: A kam chodíte do cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.12.10 20:58

Jun, my jedem jen k mým rodičům, ale to je skoro na hory, Valaši zapadaní sněhem. :lol: Běžky jsme si u nich nechali minulý týden, takže… A sjezdovky se mi tuto zimu definitivně po…, tak třeba něco v těch povánočních slevách seženu.
Cvičit chodíme do Sedmikrásku na Orlovnu, už rok a půl téměř. A v úterky/čtvrtky se dá tady jít na Sokolovnu, prostě když přijdeš, dáš 30,– a hotovo, nepřijdeš - nic ti nepropadne. Tam je obrovská trampolína a spousta dalších věcí - i sportovní nářadí, ale i hopsadla, hračky… Zkuste to. Já nějak nemusím „Berušku“ a pod. :nevim:
Z města jsme přišli v 18:30, ještě jsme po cestě vyzvedli tatínka. :-D
Kam tak ve Zl. chodíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 21:48

jé, to je dobrý nápad. Já jsem si našla na netu jenom tu Berušku. Byli jsme jednou v Dominu, ale Štěpánkovi se tam líbili jenom ty hračky, ale nee to cvičení. Teď před Vánocema jsme si zašli do herny na Flip. Myslím, že se mu tam celkem líbilo. A dá se v té Orlovně nebo Sokolovně cvičit i odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.12.10 21:50

Ahoj, tak já bydlím cca 12km od Zlína, ale ve Zlíně jsem často :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.12.10 21:51

Holky, je ve Zlíně kavárna kde se nekouří a jsou tam hračky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 21:52

ahojky derido, to je super, že je na těchto stránkách tolik zlíňaček :-) Jak máš staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
22.12.10 21:54

já jsem na netu našla nějakou slunečnici, ale nikdy jsem tam nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...