Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, mám chlapečka 20 měsíců a hledám maminku/maminky ze Zlína nebo okolí, které by si rády popovídali
tak honem honem pište ![]()
ahojky
to je super, že ses přidala. Jak máš staré dítko a odkud přesně jsi? A jak zvládáš předvánoční shon? Já jsem se rozhodla, že žádný shon nebude, proto mám čas i na nějaké to písánkování ![]()
Tak jestli je to na mne, tak já se „honím“ tak v normě, spíš míň, žádné přehánění.
A malá ještě spí, takže… ![]()
Jun, jsi teda ze Zl.?
Farllin, ještě že má Zlín tak široké okolí, co?
![]()
jééé super, že je nás tu už víc
Já teda nejsem přímo ze Zlína, bydlím cca 15km, ale ve Zlíně jsem prakticky pořád
Holky nevíte náhodou o nějaké akci pro děti mezi svátkama?
O žádné akci nevím (ale určitě něco bude), já jsem se ani nezajímala, protože v úterý jedem pryč.
Ale kdyžtak mrkni na www.rodinavezline.cz - mívají tam seznam akcí na ten který den a doplňujou. ![]()
To je pohodička, co?
Shon ani nebyl? Já byla dopoledne s malou ve cvičení a za chvilku půjdem omrknout „světýlka“ na náměstí, to se jí bude líbit… A ta koza a ovečka, co tam je taky. ![]()
Alichi:Zlín vypadá krásně, z těch světýlek byl malý uplně unešený........no já vlastně taky
Vyrážíte na hory? Příští rok už chci taky. Letos by to bylo trošku komplikované s jídlem a plenkama, ale příští rok to jistí
A kam chodíte do cvičení?
Jun, my jedem jen k mým rodičům, ale to je skoro na hory, Valaši zapadaní sněhem.
Běžky jsme si u nich nechali minulý týden, takže… A sjezdovky se mi tuto zimu definitivně po…, tak třeba něco v těch povánočních slevách seženu.
Cvičit chodíme do Sedmikrásku na Orlovnu, už rok a půl téměř. A v úterky/čtvrtky se dá tady jít na Sokolovnu, prostě když přijdeš, dáš 30,– a hotovo, nepřijdeš - nic ti nepropadne. Tam je obrovská trampolína a spousta dalších věcí - i sportovní nářadí, ale i hopsadla, hračky… Zkuste to. Já nějak nemusím „Berušku“ a pod. ![]()
Z města jsme přišli v 18:30, ještě jsme po cestě vyzvedli tatínka. ![]()
Kam tak ve Zl. chodíváte?
jé, to je dobrý nápad. Já jsem si našla na netu jenom tu Berušku. Byli jsme jednou v Dominu, ale Štěpánkovi se tam líbili jenom ty hračky, ale nee to cvičení. Teď před Vánocema jsme si zašli do herny na Flip. Myslím, že se mu tam celkem líbilo. A dá se v té Orlovně nebo Sokolovně cvičit i odpoledne?
Ahoj, tak já bydlím cca 12km od Zlína, ale ve Zlíně jsem často ![]()
Holky, je ve Zlíně kavárna kde se nekouří a jsou tam hračky???
ahojky derido, to je super, že je na těchto stránkách tolik zlíňaček
Jak máš staré dítko?
já jsem na netu našla nějakou slunečnici, ale nikdy jsem tam nebyla