Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám kamarádku maminku nebo s miminkem na cestě ![]()
Budu se těšit
A od kud si přesně já myslela že z Pohořelic?To zas tak daleko není
Ještě tam nebydlíme, ale pokud to víjde bydleli by jsme ve Smolíně
Jana1989 píše:
Ještě tam nebydlíme, ale pokud to víjde bydleli by jsme ve Smolíně
Ahoj Jani, gratuluji k miminku
Mám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic. ![]()
ledmed píše:Jana1989 píše:Ahoj Jani, gratuluji k miminku
Ještě tam nebydlíme, ale pokud to víjde bydleli by jsme ve SmolíněMám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic.
ledmed píše:Jana1989 píše:Ahoj Jani, gratuluji k miminku
Ještě tam nebydlíme, ale pokud to víjde bydleli by jsme ve SmolíněMám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic.
Krásný večer, moc děkuji, Tobě taky gratuluji k miminku, kolik je Evičce? Budeme se do Smolína stěhovat do 14ti dnů a vůbec nikoho tam neznám.. ![]()
Ahoj Jani, Eviččce bude 25. ledna 7 měsíců, dost rychle to utíká
Koukala jsem, že se s Natálkou stěhujete z Brna? To jste si schálně vyhlídli Smolín a nebo to tak vyšlo?
ledmed píše:
Ahoj Jani, Eviččce bude 25. ledna 7 měsíců, dost rychle to utíkáKoukala jsem, že se s Natálkou stěhujete z Brna? To jste si schálně vyhlídli Smolín a nebo to tak vyšlo?
Ahojky, můžu se zeptat na jméno? ![]()
Tak to je Evička jen o měsíc starší než Natálka
Utíká to strašně rychle. Hledali jsme domek kolem Brna a ve Smolíně se nám domek líbil nejvíc.
Dvě holčičky od nás se narodily 17.7. ale co do velikosti, tak to už nás předehnaly dávno. Helča
![]()
Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča ![]()
vvero píše:
Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča
Ahojky, já se taky budu stěhovat z Brna. Natálka má zítra půl roku.
Jana1989 píše:
Moc mě těší HeliNatálka je 18.7.
Jani já vím, ale ty kamarádky mají 17.7., tak se mi to bude dobře pamatovat
Jak to zvládáš doma? Taky byla Natálka takový uplakaný miminko jako ta naše cácorka? Evičku pořád bolelo bříško a ty vedra do toho
vvero píše:
Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča
Ahoj VVero
je možné, že jsme se i nevědomky potkaly v Pohořelicích. S Evičkou tam chodíme docela často. Nejvíc mně příjde, že jsme v lékárně a u doktora
Jak je Matyášek velký? Evulka má 71,5 cm a 7600 g