Smolín, Pohořelica a okolí

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5929
16.12.10 13:47

Smolín, Pohořelica a okolí

Hledám kamarádku maminku nebo s miminkem na cestě 8-)
Budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
16.12.10 20:07

Ahoj jsem z Miroslavi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
16.12.10 21:12

Krásný večer, to je ale dálka od nás :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
16.12.10 21:32

A od kud si přesně já myslela že z Pohořelic?To zas tak daleko není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
17.12.10 11:54

Ještě tam nebydlíme, ale pokud to víjde bydleli by jsme ve Smolíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
11.1.11 17:23
Jana1989 píše:

Ahoj Jani, gratuluji k miminku :) Mám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
12.1.11 20:31
ledmed píše:
Jana1989 píše:
Ahoj Jani, gratuluji k miminku :) Mám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic. :-)
ledmed píše:
Jana1989 píše:
Ahoj Jani, gratuluji k miminku :) Mám ve Smolíně kamarádku. My s Evičkou jsme ze Cvrčovic. :-)

Krásný večer, moc děkuji, Tobě taky gratuluji k miminku, kolik je Evičce? Budeme se do Smolína stěhovat do 14ti dnů a vůbec nikoho tam neznám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
16.1.11 15:35

Ahoj Jani, Eviččce bude 25. ledna 7 měsíců, dost rychle to utíká :)Koukala jsem, že se s Natálkou stěhujete z Brna? To jste si schálně vyhlídli Smolín a nebo to tak vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
16.1.11 20:50
ledmed píše:
Ahoj Jani, Eviččce bude 25. ledna 7 měsíců, dost rychle to utíká :)Koukala jsem, že se s Natálkou stěhujete z Brna? To jste si schálně vyhlídli Smolín a nebo to tak vyšlo?

Ahojky, můžu se zeptat na jméno? :-)
Tak to je Evička jen o měsíc starší než Natálka :hug: Utíká to strašně rychle. Hledali jsme domek kolem Brna a ve Smolíně se nám domek líbil nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
17.1.11 00:00
Ahojky, můžu se zeptat na jméno? :-)
Tak to je Evička jen o měsíc starší než Natálka :hug: Utíká to strašně rychle. Hledali jsme domek kolem Brna a ve Smolíně se nám domek líbil nejvíc.

:-D Dvě holčičky od nás se narodily 17.7. ale co do velikosti, tak to už nás předehnaly dávno. Helča :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
17.1.11 10:00

Moc mě těší Heli :hug: Natálka je 18.7. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
17.1.11 21:45

Ahoj maminky z okolí Pohořelic

Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
17.1.11 22:06
vvero píše:
Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča :-D

Ahojky, já se taky budu stěhovat z Brna. Natálka má zítra půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
17.1.11 22:29
Jana1989 píše:
Moc mě těší Heli :hug: Natálka je 18.7. :palec:

Jani já vím, ale ty kamarádky mají 17.7., tak se mi to bude dobře pamatovat :) Jak to zvládáš doma? Taky byla Natálka takový uplakaný miminko jako ta naše cácorka? Evičku pořád bolelo bříško a ty vedra do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
17.1.11 22:31
vvero píše:
Ahoj maminky, já jsem z Pohořelic a taky tu nikoho neznám. Tedy žádné maminky s malými dětmi. Jsme s manželem přistěhovaní z Brna. Náš Matyášek měl před Vánoci 1 rok , ale je tak maličký, že možná bude jak ty Vaše mimča :-D

Ahoj VVero :) je možné, že jsme se i nevědomky potkaly v Pohořelicích. S Evičkou tam chodíme docela často. Nejvíc mně příjde, že jsme v lékárně a u doktora :roll: Jak je Matyášek velký? Evulka má 71,5 cm a 7600 g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová