Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,poradte kam na peknou akci v Praze,mam dvouletou holčičku,takze jeste nechodi do skolky a besidky se nas netykaji.tak by jsme radi vyrazili nekam do Prahy,nejlepe nekam do tepla,ne ven na Staromak apod..diky a piste nedele se blizi.. ![]()
http://www.plazanovodvorska.cz/
Naši babi tam chtěla s Vikčou jít, ale s holkama jsme si objednali čerty domů, tak jsem jo trochu zkazila plány. ![]()
V Arkádách na Pankráci taky bude Mikuláš v Neděli od 15.00 tuším (mají to na stránkách ) ![]()
AGÍSEK píše:
Ahoj holky,poradte kam na peknou akci v Praze,mam dvouletou holčičku,takze jeste nechodi do skolky a besidky se nas netykaji.tak by jsme radi vyrazili nekam do Prahy,nejlepe nekam do tepla,ne ven na Staromak apod..diky a piste nedele se blizi..
http://www.lefik.cz/Je to moc pěkná herna pro děti.Chce to dva dny předem donést balíček pro Mikuláše,ten má přijít v neděli kolem páté hodiny.
Ahoj, podívej se na Město pro děti.cz, akcí je spousta:
Příspěvek upraven 05.12.10 v 20:19
Nebo jeste mrkni na www.cosdetmi.cz
Jeste je akce v nedeli v Tescu Eden, bude tam i rozsviceni Vanocniho stromecku ![]()
Děkuji Vam vsem za pekne stranky,velky vyber určite neco vyberem.prejeme pekneho čerta a mikulaše. ![]()
Holky scháním čerta a mikuláše, všude co jsem koukala, mají už nabito..
Praha3 nevíte o někom? Klidně i za odměnu
..já jdu s dětma do Billy na Proseku, starší dcera (4roky) ho měla sice včera ve školce, tak jdeme hlavně kvůli mladší (2,5 roku) ![]()
@martina1988 píše:
Ahoj holky kam letos na čerty v Praze???
Holky, sorry, ale tohle mi přijde jako celkem zbytečná otázka. To tam těch čertů a Mikulášů nemáte víc než dost? Teda, kdybych se ptala já tady u nás na vsi, tak neřeknu. Ale vy v Praze?
Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla.
Tak to mi neříkejte, že nemáte v Praze na výběr, kam s dětmi na čertíky a Mikuláše.
Aha, no, a já to pochopila přesně tak, že se ptá, kde co v Praze je. No, tak holky googlete, já se nechci nijak hádat.
@pampalin píše:
Holky, sorry, ale tohle mi přijde jako celkem zbytečná otázka. To tam těch čertů a Mikulášů nemáte víc než dost? Teda, kdybych se ptala já tady u nás na vsi, tak neřeknu. Ale vy v Praze?Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla.
Praha je velka a mikulasskych akci bude urcite hodne. A ja treba taky nevim kde se co kona a zda to nema nekdo z predchozich let vyzkousene atd. Takze otazka to zbytecna neni a ja doufam, ze zde nekdo zakladatelce i mne poradi kam se da jit. Ja konkretne ocenim Prahu 4/12. ![]()