Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pritel schodou okolnosti taky pochazi z Dolni Lutyne asi proto ten Bohumin.No jde mu o jedno bydlime totiz v byte RPG kde posledni dobou zacina byt najem neunosny,ale i tak to zvladame.A nemluve o tom,ze se zachvilku vracim do prace,takze financne zas bude lip.Taky pracuji v Bohumine,ale radsi budu dojizdet nez tam zit.tedka je nejhorsi to,ze jsou kvuli tomu u nas kazdodenni hadky.Jeste nechapu jedno,divala jsem se na ceny bytu a v Bohumine jsou jedny nejdrazsi z okoli.V takovem meste kde neni nic ![]()
igracek: kde jste rodila?:)
nj pro me spis ze tam s malym ditetem, nikoho nebudu znat, manzel vecne v praci pratele 300km daleko
Příspěvek upraven 04.01.11 v 15:12
A k te Lutyne,ta je super.Je tam uplne vse a to je dedinka.No vlastne oni tomu rikaji predmesti Bohumina ![]()
gorina: co uplne vsechno? dve skolky, zakladka, polska skola, posta, obchod, kostel, lekarna, no co jeste schazi ke stesti, ze?
anonymni: nechcete mi napsat SZ:D
igracek: muzete mi prosim poradit nejakeho pediatra, gynekologa a obvodniho lekare v okoli?
monjie: v Porubě, a už bych tam nešla. Doktoři super, ale šestinedělí byla katastrofa. Sestry si seděly na netu a když jsme po nich něco chtěly, tak házely pohledy typu - co zas otravuješ. A to jsme já i paní co byla se mnou na pokoji byly protekční pacientky.
A kde v Dolní Lutyni budete bydlet?
igracek: primo v centru deni:)))) ale zalezi na manzelovi jak sezene praci… ja to mam s praci jednodussi. Nez jsme se poznali tak sedel rok a pul doma na pracaku. Spis me netesi ta nalepka " prazaka" i kdyz jsem vlastne rodily hradecak a do Prahy jsem take emigrovala:)
monjie: já chodím do Bohumína k Zavadilové, ale tu bych moc nedoporučovala. Je to u ní na dlouho a první co chce je 30Kč a pak se teprve na člověka podívá. Jinak ostatní doktory mám v orlovské nemocnici. Gynekolog MUDr. Martin Gebauer - takový vysmátý pohodář a dětská MUDr. Zdeňka Šídlová, co se ptám známých , tak většina chodí k ní. V Dolní Lutyni je dětská MUDr. Fusová - k ní jsem chodila, nic moc.
monjie: spíš u kostela, polské školy nebo Kláry?
Nálepky se nebojte, za chvíli chytíte přízvuk a nikdo nic nepozná ![]()
igracek: no to doufam, snad
,nedaleko skolky…
a co ti Lutynsti doktori?:)¨
libi se mi Vas metrik
to u me je to s kourenim tedy slabsi, ale snazim se:D obcas je chut
Příspěvek upraven 04.01.11 v 15:31
V Lutyni mas primo detskou doktorku.Jinak bych sla rodit do Karvine nebo Do Fakulky do Ostravy.Ne Havirov.
té lutyňské doktorce to prý dlouho trvá, doporučují tam chodit 15 minut před koncem, ale nevím co je na tom pravdy, zkušenost s ní nemám a tu dětskou bych nedoporučovala
V Lutyni mas primo detskou doktorku.Jinak bych sla rodit do Karvine nebo Do Fakulky do Ostravy.Ne Havirov.