Bohumín - stěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
4.1.11 14:50

igracek: vlastni zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:04

monjie: jj 23 let života :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 15:09

Bohumin

Pritel schodou okolnosti taky pochazi z Dolni Lutyne asi proto ten Bohumin.No jde mu o jedno bydlime totiz v byte RPG kde posledni dobou zacina byt najem neunosny,ale i tak to zvladame.A nemluve o tom,ze se zachvilku vracim do prace,takze financne zas bude lip.Taky pracuji v Bohumine,ale radsi budu dojizdet nez tam zit.tedka je nejhorsi to,ze jsou kvuli tomu u nas kazdodenni hadky.Jeste nechapu jedno,divala jsem se na ceny bytu a v Bohumine jsou jedny nejdrazsi z okoli.V takovem meste kde neni nic :-?

• Citovat
  • Upravit
23033
4.1.11 15:11

igracek: kde jste rodila?:)
nj pro me spis ze tam s malym ditetem, nikoho nebudu znat, manzel vecne v praci pratele 300km daleko

Příspěvek upraven 04.01.11 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 15:12

A k te Lutyne,ta je super.Je tam uplne vse a to je dedinka.No vlastne oni tomu rikaji predmesti Bohumina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 15:14

gorina: co uplne vsechno? dve skolky, zakladka, polska skola, posta, obchod, kostel, lekarna, no co jeste schazi ke stesti, ze?

anonymni: nechcete mi napsat SZ:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 15:16

igracek: muzete mi prosim poradit nejakeho pediatra, gynekologa a obvodniho lekare v okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:17

monjie: v Porubě, a už bych tam nešla. Doktoři super, ale šestinedělí byla katastrofa. Sestry si seděly na netu a když jsme po nich něco chtěly, tak házely pohledy typu - co zas otravuješ. A to jsme já i paní co byla se mnou na pokoji byly protekční pacientky.
A kde v Dolní Lutyni budete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 15:18

igracek: primo v centru deni:)))) ale zalezi na manzelovi jak sezene praci… ja to mam s praci jednodussi. Nez jsme se poznali tak sedel rok a pul doma na pracaku. Spis me netesi ta nalepka " prazaka" i kdyz jsem vlastne rodily hradecak a do Prahy jsem take emigrovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:21

monjie: já chodím do Bohumína k Zavadilové, ale tu bych moc nedoporučovala. Je to u ní na dlouho a první co chce je 30Kč a pak se teprve na člověka podívá. Jinak ostatní doktory mám v orlovské nemocnici. Gynekolog MUDr. Martin Gebauer - takový vysmátý pohodář a dětská MUDr. Zdeňka Šídlová, co se ptám známých , tak většina chodí k ní. V Dolní Lutyni je dětská MUDr. Fusová - k ní jsem chodila, nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:23

monjie: spíš u kostela, polské školy nebo Kláry?
Nálepky se nebojte, za chvíli chytíte přízvuk a nikdo nic nepozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 15:27

igracek: no to doufam, snad :),nedaleko skolky…
a co ti Lutynsti doktori?:)¨

libi se mi Vas metrik :potlesk: to u me je to s kourenim tedy slabsi, ale snazim se:D obcas je chut

Příspěvek upraven 04.01.11 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 15:28

V Lutyni mas primo detskou doktorku.Jinak bych sla rodit do Karvine nebo Do Fakulky do Ostravy.Ne Havirov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:30

té lutyňské doktorce to prý dlouho trvá, doporučují tam chodit 15 minut před koncem, ale nevím co je na tom pravdy, zkušenost s ní nemám a tu dětskou bych nedoporučovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 15:30

V Lutyni mas primo detskou doktorku.Jinak bych sla rodit do Karvine nebo Do Fakulky do Ostravy.Ne Havirov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová