Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tady jsou i velké byty, ale to musíte mít i trochu štěstí
vím, že na tovární v té hokejce jsou takové velké byty a možná i větší
Brrrrrrrr Tovarni,kdyz uz musim do Bohumina tak ne Tovarni.Tam na tu stranu opravdu ne.Ja vim jsem hrozna,ale kdyz bydlis ve stredu mesta kde mas kolem sebe vsechno,tak se potom tezko stehuje na sidliste kor kdyz bysdlis v cihlaku ![]()
Já bych tam taky nikdy nešla
je tam všechno z ruky a jak říkáš údolí paroháčů, nestěhujete se náhodou z Orlové? ![]()
Ne z Orlove se nestehujeme,to bych mela do Bohumina na dojizdeni akorat.Jsme jeste o neco dal.Z Orlove autobusem asi 25 min.Zatim se mi dari premlouvat at se nestehujeme,ale jak zacnu chodit do prace.Tak nevim jak to dame s prckem a dojizdenim do Bohumina,kdyz tam delame oba dva a ja treba nebudu i dva dny doma
.Porad zvazuji o zmene povolani,jenze vis jak to tady v tom kraji je.Za malo penez moc muziky ![]()
jn, bohužel tak to tady chodí no
a člověk je rád, že vůbec nějakou práci má
Ahojky já jsem z Dolní Lutyně.A jsem tu spokojená.Já se přestěhovala z Orlove z paneláku do rodinného domu.Máme zahradu ta je k nezaplacení.
Jinak chápu že přestěhovat se z velkoměsta do vesnice může být fakt šok.
Doktorku dětskou máme tu Fusovou a zatim v pohodě.
A obvodního právě,že jsem slyšela ty zvěsti o zdejší obvodní lékařce a měla jsem z toho hruzu tam jdete brzo rano a čekáte celé dopoledne.Ale naštesti si tu otevřel praxi ješte jeden lékař Sikora a ten je suprovní.
Takže pro mě Lutyn je super!!!!!
Jo Lutyn je perfektni,tam mame rodice od pritele.Ale me jde hlavne o Bohumin ![]()
Tam mám babču.Já si myslímm,že Bohumín je 100×lepší než Orlova. Si myslím,že o město Bohumín se hezky starají.
Tak já se přidávám k těm, kteří jsou praví Bohumíňáci od narození. Bydlím v dědince, která je mezi Bohumínem a Dolní Lutyní. Myslím, že hodně už zde bylo napsáno, přikláním se k těm, kteří ví, že v Bohumíně je spousty vyžití sportovního, kulturního, pro děti i dospěláky se dá najít spousta akcí. Stačí kouknout na program K3, kde se dá najít vše, co v městě pořádá. Jediné, co je zde nejhorší, to je opravdu to ovzduší, kdvůli němu bych se i s dětma klidně odstěhovala!!! Jinak práce jde sehnat hodně těžce a co se týká ČD, tak tam jsem se po 20-ti odpracovaných letech u nich už zpět po mateřské nedostala. Všude se propouští… Sama jsem teď sháněla práci 3/4roku a to je manžel personalista
Takže asi tak. Na každém městečku a vesničce se najde něco hezkého a něco škaredého… Jinak lékaři tady jsou celkem dobří a je celkem i výběr, jen nevím,jestli berou nové… Problém je se školkama-s umístěním dětí, ale Lutyně je myslím v pohodě. Držím palečky, at´ je rozhodnutí nakonec správné, at´ bude jakékoliv a kdyby ke stěhování došlo, tak at´ se hezky bydlí… Káčátko s cácorkama
no tak me uz to asi nemine, fakt jsem cela zhava, doufam ze tam poznam nejaky matky jinak nevim teda … a na baraku jeste mame najemniky coz vedle nich fungovat bude taky zajimavy hlavne ze uz nebudeme v Praze ![]()
Prosím, víte někdo, jaké je bydlení v městské části Bohumína Skřečoň? Šli byste do toho, nebo raději nebrat?
@Markéta2208
směrem na Rychvald na kopci, bych to doporučila
my bydlíme v Rychvaldě blízko rondlu u Penny a do Bohumína jezdíme často na aquapark nebo o hobby-parku
Celkově Bohumín už není co býval.
Omlouvám se za anonym, ale nechci uvádět, kde bydlím.
@Markéta2208
Já bydlím ve skreconi. Docela jsem si tu zvykla, je to jak malá vesnička
krom tech kamionů, co tu jezdí, tak se to dá. Asi záleží, v které zrovna části skrecone, ale na to, že pocházím z Ostravy, kde jsem byla zvyklá na každodenní ruch, tramvajky, obchodaky, tak je to příjemná a klidná změna.
@Anonymní píše:
Prosim o presvedceni,ze mesto Bohumin je FAJN.Pritel kvuli tomu aby nemusel dojizdet se chce stehovat do Bohumina.Vim,ze usetri hodne casu,ale pro me to proste neni mesto ve kterem bych chtela stravit zbytek zivota.Natoz tam vychovavat sveho syna.
Ahoj, já z Bohumila pocházím. Žila jsem tam do svých 15ti let, pak jsme se odstěhovali. Jako dítě jsme tam byla spokojená, ale taky byla jiná doba. V paneláku jsem se všichni znali a věci jako hluk jsem nevnímala. Škola byla fajn, obchody stačily. Před tydnem se mi povedlo splnit si sen a vrátit se do Bohumina zpátky na jeden den.Po pětadvaceti letech. Měla jsem z toho šok. Akorát škola a okolí a taky hrbitov jsou hezke. V kvetinarstvi me pani varovala, at me ani nenapadne se vracet. Takze ja bych tam nesla.Ale treba moje teta a stryc, kteří tam žijou už řadu let, jsou tam spokojeni a nemenili by. Obchodu dost, vlakem dojedou, kam potřebují. Jsou už v důchodu, tak nepracují, ale práce tam prý není moc stabilni. A nechci vypadat nějak zaujatě, ale je tam dost problematických spoluobčanů z rad jistého etnika a s tím související obtíže jako krádeže apod.Ber to tak, že všude je hold něco a pokud se tam odstehujes, dělej to s vědomím, že jaký si to udeláš, takový to budes mít. Jo a prý je tam hezky aquapark a v parku velmi hezke hřiště pro děti, to vím od tety.Taky tam bydlí hodně spolužáků a nestěžuji si, asi je to o zvyku a o tom, co očekáváme. Přeji hodně štěstí a mimochodem, ono je nakonec jedno, kde jsi, záleží na tom, s kým.