Bohumín - stěhování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
4.1.11 15:31

té lutyňské doktorce to prý dlouho trvá, doporučují tam chodit 15 minut před koncem, ale nevím co je na tom pravdy, zkušenost s ní nemám a tu dětskou bych nedoporučovala. Tak teď normálně váhám, kde tam je školka :D jde vidět, že jsem tam už dlouho nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 15:34

no na dedinu toho tam je dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 15:35

Nic odchazim s malym do materskeho centra,tak si tady krasne jeste povidejte.Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 15:41

gorina:Do jakeho materskeho centra chodite?

dekujem, my chodime do materskeho centra dopoledne, ve stredu vzdy na faru, v pondeli do K2 pak na plavco, a do yamaha skolky… :) a zitra jdeme s matkami do kina:D a do solne jeskyne tak se nemuzu dockat

aha, no me se moc nechce odhlasovat se od obvodnich lekaru, myslite ze muze fungovat to, ze bych si nechala sve dosavadni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.1.11 15:45

tak nechat si je můžete, ale když bude nějaký problém, tak je lepší mít je poblíž a ne až v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
4.1.11 16:34

monjie - já už mám stěhování z Prahy do MS kraje za sebou (přímo Ostrava). Vrátila jsem se „domů“. Nejdříve jsem se bála,co tu budu dělat,že tu není práce,to a tamto - všechno na co jsem byla zvyklá: Ale ted mě tu štve akorát ten vzduch… :cert: Já si práci teprve hledat budu, manžel si našel práci v oboru za stejné peníze jako v Praze…
V Bohumíně hopnete na dálnici a za 20 min jste v OV shopping parku, nejsou tu zácpy jako v Praze, nic z toho co jsem měla v Praze mi ted nechybí… časem jsem přišla na to,že tam krom více kulturních akcí nic moc navíc nemají…teda aspon z toho co já k životu potřebuji…

Přeji hladké přestěhování!

Dr. bych si našla v místě bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
4.1.11 16:41

jo a porodnice - já jsem rodila 2× v OV - Porubě - poprvé jsem se tam psychicky málem zhroutila,neochota, ohrnuté ksichty,děs běs. Podruhé jsem nestačila mrkat na drát - i ty sestry,které byly minule na odstřel se mohly ochotou přetrhnout - fakt nekecám.
Příklad: rok 2008 - potřebovala jsem náhradní oblečení. tak mě nejdříve seřvaly jaktože ho potřebuji,že jsem dopustila,aby se mi miminko poblinkalo a nařvaly na mě až jsem se tam rozbrečela…pak mi daly oblečení tak na nedonošence - malý měl 4,1 kg…
Rok 2009 - náhradní oblečení - jooo,to se stane. A jak je miminko veliké,chlapeček,nebo holčička a nechcete i čisté dupačky? A jinak všechno v pořádku?

Ale pokaždé samo záleží na koho natrefíš a jakou mají momentálně náladu.

A taky jsem porovnávala vyšetření,kt. jsme já i miminko podstoupili v OV v porodnici s kamaradkou,co rodila u Apolinaře v Praze. Nestačila se divit - žádné sono kyčlí v porodnici, žádný UTZ dělohy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 17:34

kacenka: tak to gratuluji:) me ani v te Praze nic chybet nebude, jen asi pratele,pribuzni, ani akce spis se mi nechce odhlasovat se z FN Motola od zavodnich doktoru :oops: kde mam vsechno pohromade, nez mit obvodaka na vesnici, asi jsem divna… no nic proti vesnickym doktorum!!!!

s temi porodnicemi, opravdu zalezi na koho clovek natrefi… ja rodila v Podoli, bylo i sono kycli, UZ delohy po porodu,masazni vana na porodnim sale,sestinedeli vse v poradku naprosta spokojenost:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 18:30

My chodime do centra,ktere se jmenuje Majacek taky vetsinou ve stredu dopoledne.A odpoledne jak je cas na kavicku,maji tam udelanou kavarnu,kde se da posedet docela v klidu pri kave a deti litaji a delaji........ :-) .Je to takovy pokec,ze 5 min,kecas a dalsich 20min.krotis deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.1.11 18:31

No ta madarka co ordinuje v Lutyni,tak to je mazec.Ta je tak dobra pro duchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 18:36

tu mel manzel 25let jako obvodacku a hodla se k ni vratit… asi mu nic nechybelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.1.11 19:02

Tak Dolní lutyně je určitě lepší než Bohumín :-) Přeju hodně štěstí a aŤ se vám tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.11 19:21

lepsi? a v cem jako? 8-o co ja bych dala za to, bydlet aspon v Bohumine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.1.11 21:15

Holky v každém městě je něco.. Já bych do KA už rodit nešla.. do Havířova taky ne.. do Ostravy to tak daleko není.. z Bohumína blíž než z Karviné.. je to o zvyku.. žiju tu už 21let občas si říkám, že by bylo lepší se odstěhovat..
Já si na dr. obvoďáka a gyndaře stěžovat nemůžu.. jsou skvělí ;) dokonce i zubař je naprosto skvělý chlap

• Citovat
  • Upravit
19692
5.1.11 07:16

Monjie,ty by si sla radsi do Bohumina ja do Lutyne,tak to potom nekdy vymenime :-D .My mame v Lutyni taky barak jenze na nem jsou rodice od pritele a jeste pradeda.Takze my se tam uz nevlezeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová