Kamarádka Boskovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
7.1.11 20:59

Kamarádka Boskovice

Ahoj, hledám mladou budoucí maminku z Boskovic. Je mi 23 a jsem v 5 týdnu. Moje kamarádky miminko nemají. Tak hledám spřízněnou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saminomimino
17.3.11 21:43

ahoj,jsem mamča z boskovic,už máme jednoho raubíře a čekáme druhé momentálně 29tt,je mi 25,jestli máš zájem napiš!!

• Citovat
  • Upravit
3119
18.8.11 11:21

ahoj hledám kamarádku zhruba se stejně starým dítkem z Boskovic a okolí. Bydlím kousek od Boskovic a mám dcerku, které 6.9. budou dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.8.11 14:51

Ahojky ja mam 2 deti ted cekam 3 sem z Kunstatu jestli y jsi mela zajem mohly bysme si psat. Danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.11 13:12

ahoj, já jsem z Jevíčka a mám skoro 2-letého syna  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.15 10:09

Kamarádka z Boskovic??

Ahoj, přistěhovali jsme se do Boskovic a vůbec nikoho tu neznám. Mám fungujícící vztah, 4 letého chlapečka a v říjnu čekáme druhý přírůstek:-) Ke spokojenosti mi chybí nějaká spřízněná duše se kterou se dá normálně pokecat (i když je miluji tak ne pořád jen o dětech) Ve volném čase ráda běhám, cestuji, mám ráda kulturu a kosmetiku..:-) Je mi 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
17.6.15 13:47

@maka8 Ahojky,jsem kousek od Boskovic a ráda se seznámím, do Boskovic jezdím docela často. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.4.18 09:09

Ahoj, obnovuji diskuzi, je tu nekdo z Boskovic nebo okolí? Mám 9 mesiciniho chlapecka a hledame partaky na prochazky apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová