Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám mladou budoucí maminku z Boskovic. Je mi 23 a jsem v 5 týdnu. Moje kamarádky miminko nemají. Tak hledám spřízněnou duši.
ahoj,jsem mamča z boskovic,už máme jednoho raubíře a čekáme druhé momentálně 29tt,je mi 25,jestli máš zájem napiš!!
ahoj hledám kamarádku zhruba se stejně starým dítkem z Boskovic a okolí. Bydlím kousek od Boskovic a mám dcerku, které 6.9. budou dva roky.
Ahojky ja mam 2 deti ted cekam 3 sem z Kunstatu jestli y jsi mela zajem mohly bysme si psat. Danka
Ahoj, přistěhovali jsme se do Boskovic a vůbec nikoho tu neznám. Mám fungujícící vztah, 4 letého chlapečka a v říjnu čekáme druhý přírůstek:-) Ke spokojenosti mi chybí nějaká spřízněná duše se kterou se dá normálně pokecat (i když je miluji tak ne pořád jen o dětech) Ve volném čase ráda běhám, cestuji, mám ráda kulturu a kosmetiku..:-) Je mi 35.
@maka8 Ahojky,jsem kousek od Boskovic a ráda se seznámím, do Boskovic jezdím docela často. ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi, je tu nekdo z Boskovic nebo okolí? Mám 9 mesiciniho chlapecka a hledame partaky na prochazky apod. ![]()