Mamina na pokec

683
7.1.11 21:50

mamina na pokec

Ahoj děvčata,nebudu to prodlužovat nemá někdo pocit,že mu chybí mamina kamaradka na vození a na pokec a děti aby si vyhráli?Jestli je tu někdo takový budu jen ráda.Mám 12měs.syna ,který má rád společnost a jaksi moje kamarádky bydlí všechny od nás daleko.Tak jestli je tu něaká mamina,s podobnou tématikou tak napiš.Jsem s Ostravy Poruby. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
7.1.11 21:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.1.11 22:12

Všechno špatně…mojí malé je teprve dva a půl měsíce(to by si moc nevyhráli :mrgreen: ) a hlavně jsem z Benešovska (stř.Čechy) :nevim:

Tak kdyby někdo byl z okolí, dejte vědět, taky bych ráda pokecala a vyvezla sviště s někým jiným než s mým chlapem :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
7.1.11 22:14

Prodizi to fakt mame daleko :-D .Budu držet palce,spřízněné duše jsou potřeba a ne jen ty manželovy nemyslíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.1.11 22:22
muta píše:
Prodizi to fakt mame daleko :-D .Budu držet palce,spřízněné duše jsou potřeba a ne jen ty manželovy nemyslíš? :wink:

No jasnačka, proto jsem se ti sem takhle drze přifařila :lol: :hug:

Jinak já jsem tu ve skupině sdtejně starých miminek, tam je nás asi 7 stálic, takže nejsem furt jen s manžou… ale osobní kontakt je osobní kontakt, že…co si budem povídat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
7.1.11 22:24

souhlasím a jak ditka povyrostou, aby si měli s kým hrát, ne jen s námi. :-) Mluvím ze skušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová