Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky..ok klidně příští týden pujdeme fitkařit, domluvim se s tim mym chlapem, aby věděl, že bude hlídat ![]()
Prosim tě, já se omlouvám, ale zapomněla jsem, že má manžel pondělí večer futsalový trénink:-( Tak to necháme všechny tři na ten příští týden do té posilky. Vyhovuje vám ta 15 hodina?
holky 16by nešla??? protože manža chodi domu kolem čtvrt na 4, ale pokud mužete jen v ty 3 neva…já řeknu mamce aby chvilku pohlídala, než příde tatka ![]()
Jsem fakt trubka:-) Nadšeně mu hlásim, že dnes jdeme cvičit a on, kdo bude hlídat malou?, že dnes má přece trénink. No co nemám v diáři, nevim. Takže si tam hned píšu ten příští týden pondělí od 15 a budu se moc těšit!!! Musim letět holky, malá začíná tygřit:-) Pa pa
No já zase musim být do 5 doma, tak ta 3 by byla lepší. Nebo jestli stačí jen hoďka může být i 4.
jak chcete holky mužeme klidně ve 3,ale myslim, že pro začátek nám bude hodka stačit, nemyslíte??? ![]()
Holky mě je to jedno,já se podřídím podle vás.a do příštího týdne máme času dost ![]()
tak pokud nejste moc zvyklý,taky myslím,že hoďka bude až až,a druhej den.bude pak záhul ![]()
No já nejsem zvyklá vůbec, měla jsem blbý těhotenství, od začátku ho proležela, takže jsem vlastně už skoro rok a půl nic nedělala:-( Takže budu počítat s tou 4:-)
no bylo by to potřeba:-) Právě, jak jsem se v těhotenství nehýbala, tak jsem dost přibrala. A od začátku nekojím, takže jsem kromě váhy malý neschodila nic.
já jsem taky nekojila,ale schodila jsem vše co jsem nabrala hned po porodu
ale taky potřebuji ještě pokračovat v tom schazování
martinavotka píše:
tak pokud nejste moc zvyklý,taky myslím,že hoďka bude až až,a druhej den.bude pak záhul
já si právě taky myslim ![]()