Mamči z Přeštic a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
16.1.12 11:20

ahojky holky..ok klidně příští týden pujdeme fitkařit, domluvim se s tim mym chlapem, aby věděl, že bude hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 11:22

jjj,můžeme.Mi dnes půjdeme zkusit aerobik nejspíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavliii
16.1.12 11:23

Prosim tě, já se omlouvám, ale zapomněla jsem, že má manžel pondělí večer futsalový trénink:-( Tak to necháme všechny tři na ten příští týden do té posilky. Vyhovuje vám ta 15 hodina?

• Citovat
  • Upravit
16.1.12 11:26

jo klidně,nic se neděje.
jo joo,mě to vyhovuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.1.12 11:31

holky 16by nešla??? protože manža chodi domu kolem čtvrt na 4, ale pokud mužete jen v ty 3 neva…já řeknu mamce aby chvilku pohlídala, než příde tatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavliii
16.1.12 11:33

Jsem fakt trubka:-) Nadšeně mu hlásim, že dnes jdeme cvičit a on, kdo bude hlídat malou?, že dnes má přece trénink. No co nemám v diáři, nevim. Takže si tam hned píšu ten příští týden pondělí od 15 a budu se moc těšit!!! Musim letět holky, malá začíná tygřit:-) Pa pa

• Citovat
  • Upravit
pavliii
16.1.12 11:35

No já zase musim být do 5 doma, tak ta 3 by byla lepší. Nebo jestli stačí jen hoďka může být i 4.

• Citovat
  • Upravit
7142
16.1.12 11:37

jak chcete holky mužeme klidně ve 3,ale myslim, že pro začátek nám bude hodka stačit, nemyslíte??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 11:38

Holky mě je to jedno,já se podřídím podle vás.a do příštího týdne máme času dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 11:40

tak pokud nejste moc zvyklý,taky myslím,že hoďka bude až až,a druhej den.bude pak záhul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavliii
16.1.12 18:45

No já nejsem zvyklá vůbec, měla jsem blbý těhotenství, od začátku ho proležela, takže jsem vlastně už skoro rok a půl nic nedělala:-( Takže budu počítat s tou 4:-)

• Citovat
  • Upravit
16.1.12 19:03

no vidíš too,tak teď se to třeba změní hm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavliii
16.1.12 19:11

no bylo by to potřeba:-) Právě, jak jsem se v těhotenství nehýbala, tak jsem dost přibrala. A od začátku nekojím, takže jsem kromě váhy malý neschodila nic.

• Citovat
  • Upravit
16.1.12 19:14

já jsem taky nekojila,ale schodila jsem vše co jsem nabrala hned po porodu
ale taky potřebuji ještě pokračovat v tom schazování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.1.12 21:15
martinavotka píše:
tak pokud nejste moc zvyklý,taky myslím,že hoďka bude až až,a druhej den.bude pak záhul :-)

já si právě taky myslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová