Hledám maminky na pokec, výlety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
7.3.13 11:40

Hledám maminky a

Ahojky :)
Hledám někoho na pokec u kávy, na procházky, výlety…a tak různě. Mě je 30 let a malému bude 12.3.-20 měsíců. Byla bych ráda kdyby si rozuměla nejen naše dítka…moje zájmy…ráda mooc fotím, mám ráda zvířata(doma pes, kočka a v jezírku rybičky),dále pak přírodu, plavání. Ráda také kreslím…zahrádka(zelenina a vše kolem jezírka).Budu se těšit :D :D
 Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
7.3.13 11:47
@Romčaaa píše:
Ahojky :)
Hledám někoho na pokec u kávy, na procházky, výlety…a tak různě. Mě je 30 let a malému bude 12.3.-20 měsíců. Byla bych ráda kdyby si rozuměla nejen naše dítka…moje zájmy…ráda mooc fotím, mám ráda zvířata(doma pes, kočka a v jezírku rybičky),dále pak přírodu, plavání. Ráda také kreslím…zahrádka(zelenina a vše kolem jezírka).Budu se těšit :D :D
Romča

A odkud jsi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.3.13 11:48

Dřínov, uz jsem si to nasla. Muzes mi priblizit, kde to je? V okoli Phy, asi ne, vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.13 11:54

Je to u dálnice směr Teplice…jsem od ní několik km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.3.13 11:58
@Romčaaa píše:
Je to u dálnice směr Teplice…jsem od ní několik km.

Tak to je doost daleko, tak snad najdes nekoho bliz. Abyste mohli na vylety atd… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.13 11:59

Od okraje Prahy(Letňany) ke mě je to autem asi tak 15min. Jinak teda nevím co jsem dělala, ale téma jsem chtěla vložit do jíné diskuze a ne do zvířat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.13 12:01

To je škoda…a ty jsi tedy odkud? Noo snad někoho najdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.3.13 12:12
@Romčaaa píše:
To je škoda…a ty jsi tedy odkud? Noo snad někoho najdu:)

Ja jsem z Phy-zapad.Coz pro me znamena, dalsi hodinu, nez vubec dojedu do tech Letnan :D. Urcite by to nebyla na pravidelna setkani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.13 12:19

To tedy tj. dálka…sice mohu autem někam dojet, ale ty už jsi moc daleko:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.3.13 12:24

Ahoj, my jsme kousek od Letňan. S holkama jsme před zimou tady z okolí pořádaly výlety s dětma, tak musíme zase rozproudit diskuzi.
Byly jsme v zoo a na Řípu :palec:

• Citovat
  • Upravit
14
7.3.13 12:32

Ahoj. Zrovna Říp je odsuď pěkně vidět. Tak když bude pěkné počasí tak se klidně k Vám přidám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
13.9.14 16:49

Ahoj holky, hledám nějakou mladou mamču na mateřské s dítkem z Přerova či okolí. Moc mamin tu neznám a ráda bych občas pokecala, děti by si pohráli spolem. Kdyby se někdo našel, budu ráda, když písnete :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2195
13.9.14 17:11

Ja taky Brno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
13.9.14 18:19

Ahoj maminky, omlouvám se, vetřu se, není tady nějaká maminka s 9m mimčem z Prahy 12 - Kamýk? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
15.9.14 08:58

Škoda že jste tak daleko :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat