Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Hledám někoho na pokec u kávy, na procházky, výlety…a tak různě. Mě je 30 let a malému bude 12.3.-20 měsíců. Byla bych ráda kdyby si rozuměla nejen naše dítka…moje zájmy…ráda mooc fotím, mám ráda zvířata(doma pes, kočka a v jezírku rybičky),dále pak přírodu, plavání. Ráda také kreslím…zahrádka(zelenina a vše kolem jezírka).Budu se těšit
![]()
Romča
@Romčaaa píše:
Ahojky
Hledám někoho na pokec u kávy, na procházky, výlety…a tak různě. Mě je 30 let a malému bude 12.3.-20 měsíců. Byla bych ráda kdyby si rozuměla nejen naše dítka…moje zájmy…ráda mooc fotím, mám ráda zvířata(doma pes, kočka a v jezírku rybičky),dále pak přírodu, plavání. Ráda také kreslím…zahrádka(zelenina a vše kolem jezírka).Budu se těšit![]()
Romča
A odkud jsi? ![]()
Dřínov, uz jsem si to nasla. Muzes mi priblizit, kde to je? V okoli Phy, asi ne, vid? ![]()
@Romčaaa píše:
Je to u dálnice směr Teplice…jsem od ní několik km.
Tak to je doost daleko, tak snad najdes nekoho bliz. Abyste mohli na vylety atd… ![]()
Od okraje Prahy(Letňany) ke mě je to autem asi tak 15min. Jinak teda nevím co jsem dělala, ale téma jsem chtěla vložit do jíné diskuze a ne do zvířat
![]()
@Romčaaa píše:
To je škoda…a ty jsi tedy odkud? Noo snad někoho najdu:)
Ja jsem z Phy-zapad.Coz pro me znamena, dalsi hodinu, nez vubec dojedu do tech Letnan
. Urcite by to nebyla na pravidelna setkani ![]()
To tedy tj. dálka…sice mohu autem někam dojet, ale ty už jsi moc daleko:(
Ahoj, my jsme kousek od Letňan. S holkama jsme před zimou tady z okolí pořádaly výlety s dětma, tak musíme zase rozproudit diskuzi.
Byly jsme v zoo a na Řípu ![]()
Ahoj. Zrovna Říp je odsuď pěkně vidět. Tak když bude pěkné počasí tak se klidně k Vám přidám:)
Ahoj holky, hledám nějakou mladou mamču na mateřské s dítkem z Přerova či okolí. Moc mamin tu neznám a ráda bych občas pokecala, děti by si pohráli spolem. Kdyby se někdo našel, budu ráda, když písnete ![]()
Ahoj maminky, omlouvám se, vetřu se, není tady nějaká maminka s 9m mimčem z Prahy 12 - Kamýk? ![]()