Hledám milence..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
23.6.18 06:32

Taky jsem hledala

Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.18 07:33

..

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.6.18 22:56
@lada-m píše:
Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu :D

Seznamka není eshop :jazyk: Co by asi tak ten mladší, pohledný, svalnatý s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku na seznamce dělal, čekal, až ho tam bude hledat nějaká škaredá zoufalka? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1337
25.6.18 17:14
@Hroznej puberťák píše:
Seznamka není eshop :jazyk: Co by asi tak ten mladší, pohledný, svalnatý s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku na seznamce dělal, čekal, až ho tam bude hledat nějaká škaredá zoufalka? :mrgreen:

Jo, přesně! Takoví muzi se lovi ve fitku nebo na bazene. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 17:52

Jsem Praha … 41/ 195, 103 kg.34 cm - vibrátor koupím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
25.6.18 17:58
@Anonymní píše:
Jsem Praha … 41/ 195, 103 kg.34 cm - vibrátor koupím :lol: :lol: :lol:

Dobřeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.6.18 18:03
@mrav píše:
Vlasy bych bral blond, jinak sedí. Praha je z Moravy ale dost z ruky. Bral bych nejen milenku, ale i mámu pro mou dceru.

Ať vám to brzy vyjde chlapi jsou na Moravě fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
25.6.18 18:05
@lada-m píše:
Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu :D
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
25.6.18 18:10
@lada-m píše:

a kterému písmenku nerozuměli? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.7.18 22:37

Zrovna taky hledám milenku :-) Budu rád když se mi ozveš :-) Jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.18 08:57

České Budějovice

Dobré dopoledne,

hledám kamarádku a milenku v jedné osobě v okolí Českých Budějovic. Snad píšu i do správné sekce, takže kdyby tady byla nějaká, která hledá milence a vyskytuje se jižněji od Prahy než valná většina diskutérů zde, rád bych se seznámil. Důvodem mého hledání je zažitý stereotyp, který mě pomalu dusí a dohání k šílenství. Rád bych tedy našel podobnou ženu se stejnými obtížemi se kterou v případě sympatií můžeme sem tam něco drobného podniknout bez narušení stávajících vztahů.

PS: Poprosím pomstychtivé nebo situaci zlehčující diskutéry, aby se zdrželi komentářů. Odsuďte mě v tichosti ve své hlavě a neodpovídejte. Jsem si vědom, že nedělám správnou věc a že za to nejspíš shořím v pekle, ale tak to prostě je. Mějte se krásně a každé ráno se usmívejte. Uděláte tím radost spoustě neznámých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.18 09:29
@DavidDrake píše🇵🇸 Poprosím pomstychtivé nebo situaci zlehčující diskutéry, aby se zdrželi komentářů. Odsuďte mě v tichosti ve své hlavě a neodpovídejte. Jsem si vědom, že nedělám správnou věc a že za to nejspíš shořím v pekle, ale tak to prostě je. Mějte se krásně a každé ráno se usmívejte. Uděláte tím radost spoustě neznámých lidí.
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.7.18 08:11
@Anonymní píše:
Zakladatelka: 169 cm, 69 kg, 41 let mladšího vzhledu, tmavší vlasy po ramena. čím víc alkoholu, tím větší sranda :-)

To zní moooc dobře :--)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
3.8.18 14:56
@Anonymní píše:
A milenec z Ostravy? :D
:think: jenom tu SZ napsat :roll: :roll: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 07:42

Hledám také milenku, České Budějovice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová