Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu ![]()
@lada-m píše:
Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu
Seznamka není eshop
Co by asi tak ten mladší, pohledný, svalnatý s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku na seznamce dělal, čekal, až ho tam bude hledat nějaká škaredá zoufalka? ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Seznamka není eshopCo by asi tak ten mladší, pohledný, svalnatý s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku na seznamce dělal, čekal, až ho tam bude hledat nějaká škaredá zoufalka?
Jo, přesně! Takoví muzi se lovi ve fitku nebo na bazene. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem Praha … 41/ 195, 103 kg.34 cm - vibrátor koupím![]()
![]()
Dobřeeee ![]()
@mrav píše:
Vlasy bych bral blond, jinak sedí. Praha je z Moravy ale dost z ruky. Bral bych nejen milenku, ale i mámu pro mou dceru.
Ať vám to brzy vyjde chlapi jsou na Moravě fajn ![]()
@lada-m píše:
Hlafalajsem na seznamce a chtěla mladšího, pohlednýho, svalnatýho s takovým tím pekáčem buchet místo pivního pupku. Myslíte že jsem našla? Našla jsem jen zkušenost, že chlapi neumí číst a nedokáží porozumět psanému textu
@lada-m píše:
a kterému písmenku nerozuměli? ![]()
Zrovna taky hledám milenku
Budu rád když se mi ozveš
Jsem z Prahy.
Dobré dopoledne,
hledám kamarádku a milenku v jedné osobě v okolí Českých Budějovic. Snad píšu i do správné sekce, takže kdyby tady byla nějaká, která hledá milence a vyskytuje se jižněji od Prahy než valná většina diskutérů zde, rád bych se seznámil. Důvodem mého hledání je zažitý stereotyp, který mě pomalu dusí a dohání k šílenství. Rád bych tedy našel podobnou ženu se stejnými obtížemi se kterou v případě sympatií můžeme sem tam něco drobného podniknout bez narušení stávajících vztahů.
PS: Poprosím pomstychtivé nebo situaci zlehčující diskutéry, aby se zdrželi komentářů. Odsuďte mě v tichosti ve své hlavě a neodpovídejte. Jsem si vědom, že nedělám správnou věc a že za to nejspíš shořím v pekle, ale tak to prostě je. Mějte se krásně a každé ráno se usmívejte. Uděláte tím radost spoustě neznámých lidí.
@DavidDrake píše🇵🇸 Poprosím pomstychtivé nebo situaci zlehčující diskutéry, aby se zdrželi komentářů. Odsuďte mě v tichosti ve své hlavě a neodpovídejte. Jsem si vědom, že nedělám správnou věc a že za to nejspíš shořím v pekle, ale tak to prostě je. Mějte se krásně a každé ráno se usmívejte. Uděláte tím radost spoustě neznámých lidí.
@Anonymní píše:
Zakladatelka: 169 cm, 69 kg, 41 let mladšího vzhledu, tmavší vlasy po ramena. čím víc alkoholu, tím větší sranda
To zní moooc dobře :--)