Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak Mrav už je tuším „za vodou“ ne?![]()
asi jo, mrav na nás kašle ![]()
@Milan42 píše:
To je jednoduché - všechny z Prahy ke měa když to nevyjde, tak oak k Jegeovi.
Všechny z Rožnova k Mravovi.
Všechny z Opavska k zuraczovi.
Není to zase tak složité.
Pěkně shrnuto, akorát první bod bych opravil - všechny z Prahy Jegeovi a až pak k Milanovi! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jako ty, @jege a @Milan? Ty ďáble
Hele, já beru všechno! Když nejsou ryby, je i rak ryba! Přidáš se? Když nebude sex, bude ožíračka. Kvůli koronaviru si už několik let syslím tekuté zásoby, tak si dáme karanténu a všechno to vypijeme. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jako ty, @jege a @Milan? Ty ďáble
A který má frndu?
![]()
I když: Já k tomu mám nejblíže.
![]()
@jege píše:
Hele, já beru všechno! Když nejsou ryby, je i rak ryba! Přidáš se? Když nebude sex, bude ožíračka. Kvůli koronaviru si už několik let syslím tekuté zásoby, tak si dáme karanténu a všechno to vypijeme.
Na tvrdý alkohol vás můžu pozvat- mám i Metaxu. Vínko ale u mě dlouho nevydrží.
![]()
@jege píše: @Klopotkova! Pozveme?
Jooo- alespoň mě naučí anál. Teď se ještě domluvit kde…
![]()
@mrav Klidně u mě, pokud nejste Stodolovi: https://cs.wikipedia.org/…na_Stodolovi ![]()
@mrav píše:
Jooo- alespoň mě naučí anál. Teď se ještě domluvit kde…![]()
Hele podívej já myslím že už je toho dost!
Co tady zase plácáš o análu o nějakých seznamkách atd..
. Já myslím že ty by jsi měl být převážně rád že tě potkalo štěstí potom co jak jsi jak ty tvrdíš měl neštěstí v podobě úmrtí maminky tvé dcerky
.Předem se omlouvám za asi i nevhodný komentář nechci nikoho tím ranit, ale spíše připomenout aby jsi se trochu probral.
Buď rád že máš jak tvrdíš novou přítelkyni a dcerky se seznámili spolu na pískovišti atd a važ si toho štěstí. A hlavně až zase bude někde zase nějaké téma o seznamce a kdo koho hledá nezapomeň tam napsat..
Nejsem nějak zakyslý či zapšklý a vím že můžou i přijít negativní reakce ale je to dle mého tak!
Tak rozum do hrsti!
@Vojta40 píše:
Hele podívej já myslím že už je toho dost!Co tady zase plácáš o análu o nějakých seznamkách atd..
. Já myslím že ty by jsi měl být převážně rád že tě potkalo štěstí potom co jak jsi jak ty tvrdíš měl neštěstí v podobě úmrtí maminky tvé dcerky
.Předem se omlouvám za asi i nevhodný komentář nechci nikoho tím ranit, ale spíše připomenout aby jsi se trochu probral.
![]()
Buď rád že máš jak tvrdíš novou přítelkyni a dcerky se seznámili spolu na pískovišti atd a važ si toho štěstí. A hlavně až zase bude někde zase nějaké téma o seznamce a kdo koho hledá nezapomeň tam napsat..
Nejsem nějak zakyslý či zapšklý a vím že můžou i přijít negativní reakce ale je to dle mého tak!
Tak rozum do hrsti!
Jednoduchá rada: Nečti to. Jo - a ať ti nepraskne žilka, nebo neklepne pepka.
![]()
@mrav Což ona neklepne
,jo a nezapomeň zase na nějakou seznamka v tématu přispět
![]()