Hledám milence..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
1.3.20 12:43
@Anonymní píše:
Tak Mrav už je tuším „za vodou“ ne? :) :roll:

asi jo, mrav na nás kašle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40286
1.3.20 12:47
@Milan42 píše:
To je jednoduché - všechny z Prahy ke mě :) a když to nevyjde, tak oak k Jegeovi.

Všechny z Rožnova k Mravovi.

Všechny z Opavska k zuraczovi.

Není to zase tak složité. :mavam:

Pěkně shrnuto, akorát první bod bych opravil - všechny z Prahy Jegeovi a až pak k Milanovi! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
1.3.20 12:55
@zuracz1 píše:
asi jo, mrav na nás kašle :lol:
Že bychom si dali trojku? :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.3.20 16:29
@mrav píše: Že bychom si dali trojku? :lol: :mavam:

Jako ty, @jege a @Milan? Ty ďáble :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40286
1.3.20 17:21
@Prof. Farnsworth píše:

Hele, já beru všechno! Když nejsou ryby, je i rak ryba! Přidáš se? Když nebude sex, bude ožíračka. Kvůli koronaviru si už několik let syslím tekuté zásoby, tak si dáme karanténu a všechno to vypijeme. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
1.3.20 18:33
@Prof. Farnsworth píše:

A který má frndu? :think: :nevim:
I když: Já k tomu mám nejblíže. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
1.3.20 18:49
@jege píše:
Hele, já beru všechno! Když nejsou ryby, je i rak ryba! Přidáš se? Když nebude sex, bude ožíračka. Kvůli koronaviru si už několik let syslím tekuté zásoby, tak si dáme karanténu a všechno to vypijeme. :cert:

Na tvrdý alkohol vás můžu pozvat- mám i Metaxu. Vínko ale u mě dlouho nevydrží. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40286
1.3.20 19:33
@mrav píše:
A který má frndu? :think: :nevim:
@Klopotkova! Pozveme? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
1.3.20 20:56
@jege píše: @Klopotkova! Pozveme? ;)

Jooo- alespoň mě naučí anál. Teď se ještě domluvit kde… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40286
1.3.20 21:45

@mrav Klidně u mě, pokud nejste Stodolovi: https://cs.wikipedia.org/…na_Stodolovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
1.3.20 22:04
@Prof. Farnsworth píše:
:lol: :lol: :lol: a ten uprostřed bude mít narozeniny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.3.20 22:48
@mrav píše:
Jooo- alespoň mě naučí anál. Teď se ještě domluvit kde… :lol: :mavam:

Hele podívej já myslím že už je toho dost! :roll: Co tady zase plácáš o análu o nějakých seznamkách atd.. 8o. Já myslím že ty by jsi měl být převážně rád že tě potkalo štěstí potom co jak jsi jak ty tvrdíš měl neštěstí v podobě úmrtí maminky tvé dcerky :,(.Předem se omlouvám za asi i nevhodný komentář nechci nikoho tím ranit, ale spíše připomenout aby jsi se trochu probral. :think: :dance: Buď rád že máš jak tvrdíš novou přítelkyni a dcerky se seznámili spolu na pískovišti atd a važ si toho štěstí. A hlavně až zase bude někde zase nějaké téma o seznamce a kdo koho hledá nezapomeň tam napsat.. :roll: Nejsem nějak zakyslý či zapšklý a vím že můžou i přijít negativní reakce ale je to dle mého tak!
Tak rozum do hrsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40286
2.3.20 00:44

@Vojta40 Ty budeš asi nudný patron, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123415
2.3.20 07:45
@Vojta40 píše:
Hele podívej já myslím že už je toho dost! :roll: Co tady zase plácáš o análu o nějakých seznamkách atd.. 8o. Já myslím že ty by jsi měl být převážně rád že tě potkalo štěstí potom co jak jsi jak ty tvrdíš měl neštěstí v podobě úmrtí maminky tvé dcerky :,(.Předem se omlouvám za asi i nevhodný komentář nechci nikoho tím ranit, ale spíše připomenout aby jsi se trochu probral. :think: :dance: Buď rád že máš jak tvrdíš novou přítelkyni a dcerky se seznámili spolu na pískovišti atd a važ si toho štěstí. A hlavně až zase bude někde zase nějaké téma o seznamce a kdo koho hledá nezapomeň tam napsat.. :roll: Nejsem nějak zakyslý či zapšklý a vím že můžou i přijít negativní reakce ale je to dle mého tak!
Tak rozum do hrsti!

Jednoduchá rada: Nečti to. Jo - a ať ti nepraskne žilka, nebo neklepne pepka. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.3.20 08:25

@mrav Což ona neklepne :),jo a nezapomeň zase na nějakou seznamka v tématu přispět :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová