Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, Zadaný 30 - ti letý sympaťák hledá ženu s rozumem v hlavě. Přátelsko - milenecký vztah bez narušení našeho soukromí. Našla by se zde jedna ze Vsetínska?
Ahoj😉 pokud jsi zena 40-55let ktera potrebuji mladsicho kamosa s kterym strávit spolu hezký čas napis😁 menuji se filip je mi29let štíhlá stavba těla mam černé vlasy a hnědé oči. Hledám ženu která za trochu finanční podpory bude chtít trávit čas spolu v ložnici a nebude se bát mluvit o svých očekáváních a fantaziích. jestli to ty napis😉 urcite dostanes moji fotku a uvidimy co dal😉
![]()
Ahoj, hledám fajn mladou slečnu, i studentku (od 16 - 20 let), na seznámení a občasné schůzky. Nabízím nezávazný vztah s výhodami pro Tebe - schůzky by probíhaly vždy na hotelu, ideálně na celý večer.
Je mi 40 let, podnikám, Praha. Nejlépe Středočeský kraj, Praha a okoli, Vysočina, ad.
Slušné a pohodové jednání, vše na domluvě, abys byla spokojená. Samozřejmě diskrétní, jen my dva… ***
Edit adminem: osobní údaj
Hledá se žena, dobrá zpráva,
může být i romantická.
Stále čekám, marná sláva,
budu hledat v okolí Zlína.
Raději volná, může být i vdaná
Hledá se žena, která není slečna,
hledá se žena nebezpečná.
Ráno líná, v noci věčná,
jenom ona to může být.
Raději štíhlá, nežli vnadná.
Raději žádná, nežli vadná,
tady je káždá rada velmi drahá.
Jsem 44-letý chlap - sportovec a hledám milenku z JČ kraje nebo Vysočiny, které TO také schází… Najde se tu sympatická ženská nejen na sex, ale i případně popovídání, společné výlety atd.???
![]()
SZ…
Ahoj,
Je mi 27 hubený, sportovní postavy, černé kratší vlasy.. takový asi normální kluk.
Už asi 3 roky nezadaný a už mi docela schází ženský kontakt(ne nemyslím jen sex).. No Vždycky jsem chtěl starší ženu, ale momentálně jde spíš o to si s někým popovídat nebo se jít projít na hezkou klidnou procházku když už je teplo
A člověk nikdy neví jak co dopadne… Jsem z Prahy. Nevím jak to tu přesně funguje.. ale když někdo napíše tak určitě pošlu fotku.
Ahoj, velmi vášnivý a náruživý hledá kamarádku - milenku na sex… ![]()
@zuracz1 píše:
Se to tu nějak zvrhlo a píšou jen chlapi
Tak změníme orientaci a problém bude vyřešen aneb chlapi sobě!
![]()
@Lorre píše:
A mě by zajímalo, jestli někdo někdy v celé historii emimina někdy dostal zprávu od ženy na tydle inzeraty, že by měla zájem
Celá tadle sekce je proste jen pro zábavu jiných.
Přesně tak… to není pro ženy, to je jen pro zábavu mužů, aby věděli, že pro to něco udělali…
![]()
@Lorre píše:
A mě by zajímalo, jestli někdo někdy v celé historii emimina někdy dostal zprávu od ženy na tydle inzeraty, že by měla zájem
Z mé zkušenosti zde lze dostat nabídlka i bez inzerátu ![]()
Takže nemožné to asi nebude. Ale volil bych poněkud vtipnější a vynalézavější formu.
@Lorre píše:
My nesmíme ani naznačovat!
![]()
@jege píše:
My nesmíme ani naznačovat!![]()
A omluvenky na zálety nepíšeme, pouze potvrzujeme.