Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den. Také hledám milenku. Já 196/95, slušný, upravený, vzdělaný, pohodář. Z Mukařova. S časem i během dne. Budu moc rád, když se mi nějaká fajn žena ozve… ![]()
Ahoj hledam kamaradku Praha okoli značka muže bejt i nezávazné seznameni půjdete na rande?? ![]()
Ahoj je tu nějaká milenka na seznameni Praha okoli❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Hledám milence pro občasné potěšení v dopoledních hodinách. Centrum Prahy, starší, inteligentní, diskrétní, vyšší postavy …..
Odkud přesně? Já bydlím taky 30km od Prahy. Kdyžtak SZ. Jinak je mi 37 let.
Ahoj, myslím si, že tady asi nikdo nikdy žádný milenecký vztah nenašel
ale i přesto se zeptám, zda tady není nějaká sexem zanedbaná maminka, která hledá milence bez narušení soukromí
já sexem zanedbaný tatínek, který miluje své děti a nechce opouštět rodinu, ale bez toho sexu je to špatné
nejlépe z okolí Žatce ![]()
Čhtěl bych si s nekým psát o sexu, a udělat se navzájem po telefonu. Pošlu číslo, prozvoň mne zavolám. Tomáš Košice, Slovensko
Jestli Tě to urazilo, tak se nezlob, a přejdi k jinému inzerátu.
Prozvoň mně, a já Ti zavolám***Tom
Mužu mluvit česky, slovensky, anglicky a taky hebrejsky. *** Je mi 50, a vypadám tak celkem k světu…Jsem bývalý zaměstnanec košického letiště. Teď dělám překlady.
Jsem puvodem ze Vsetínska, promiň na slovenské klávesnici nemám ďulek…
*edit admin - smazané osobní údaje
Sex seznamka - https://erotickykontakt.cz Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.
Příspěvek upraven 12.09.26 v 06:09
@klavtene píše: Více
No a to neznamená, že ji pak někdo chce. Jedna taková kolegyně říkala, že je snad na všech seznamkách a nikdy z toho nic nebylo. Takže ona si sice vybere, ale pak se zas nelíbí třeba tomu muži v reálu. Naposled říkala, že vyšla před dům a on tam seděl v autě a když ji viděl, tak odjel.
Jako ona není ošklivá, i postavu má lepší, než leckterá padesátnice, ale nosí klobouky, obléká se elegantně. Třeba ho to vystrašilo ![]()
@nikitice píše: Více
Ano, přesně. Nabídka se zdá být opticky velká, ale když hrábneš dolů, tak vidíš, že tam nic není 😊
Ahoj jsem v Ceskem raji, rad poznam mladsi kamosku i treba s mimcem, na spolecne traveni volneho casu, pripadne pri vzajemnych sympatiich se nebranim nicemu! Napis mail, tam vic!!???