Hledám milence..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
2.4.23 21:57

Mukařov

Hezký den. Také hledám milenku. Já 196/95, slušný, upravený, vzdělaný, pohodář. Z Mukařova. S časem i během dne. Budu moc rád, když se mi nějaká fajn žena ozve… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.23 20:55

Hledam

Ahoj hledam kamaradku Praha okoli značka muže bejt i nezávazné seznameni půjdete na rande?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.23 21:05

Milenka

Ahoj je tu nějaká milenka na seznameni Praha okoli❤️ ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.4.23 21:08

Baf

Zdravím ve spolek.. někdo se seznámit.? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dvojka6
12.9.23 06:35

Hledám milence pro občasné potěšení v dopoledních hodinách. Centrum Prahy, starší, inteligentní, diskrétní, vyšší postavy …..

• Citovat
  • Upravit
566
13.9.23 08:21

Odkud přesně? Já bydlím taky 30km od Prahy. Kdyžtak SZ. Jinak je mi 37 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.23 23:09

Jsem z Orlové 35… klidně napiš, nekoušu RAF :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.25 13:40

Ahoj, myslím si, že tady asi nikdo nikdy žádný milenecký vztah nenašel :) ale i přesto se zeptám, zda tady není nějaká sexem zanedbaná maminka, která hledá milence bez narušení soukromí ;) já sexem zanedbaný tatínek, který miluje své děti a nechce opouštět rodinu, ale bez toho sexu je to špatné :roll: nejlépe z okolí Žatce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.25 09:15

sex po telefonu ?

Čhtěl bych si s nekým psát o sexu, a udělat se navzájem po telefonu. Pošlu číslo, prozvoň mne zavolám. Tomáš Košice, Slovensko
Jestli Tě to urazilo, tak se nezlob, a přejdi k jinému inzerátu.
Prozvoň mně, a já Ti zavolám***Tom
Mužu mluvit česky, slovensky, anglicky a taky hebrejsky. *** Je mi 50, a vypadám tak celkem k světu…Jsem bývalý zaměstnanec košického letiště. Teď dělám překlady.
Jsem puvodem ze Vsetínska, promiň na slovenské klávesnici nemám ďulek…

*edit admin - smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.25 15:38

Sex seznamka - https://erotickykontakt.cz Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

Příspěvek upraven 12.09.26 v 06:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6470
23.5.25 15:53
@klavtene píše: Více

No a to neznamená, že ji pak někdo chce. Jedna taková kolegyně říkala, že je snad na všech seznamkách a nikdy z toho nic nebylo. Takže ona si sice vybere, ale pak se zas nelíbí třeba tomu muži v reálu. Naposled říkala, že vyšla před dům a on tam seděl v autě a když ji viděl, tak odjel. 8o Jako ona není ošklivá, i postavu má lepší, než leckterá padesátnice, ale nosí klobouky, obléká se elegantně. Třeba ho to vystrašilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.5.25 16:04
@nikitice píše: Více

Ano, přesně. Nabídka se zdá být opticky velká, ale když hrábneš dolů, tak vidíš, že tam nic není 😊

• Citovat
  • Upravit
1
28.5.25 01:17

Ahoj jak se vede? Nějaká slečna či paní na pár řádků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.6.25 09:27

Ahoj jsem v Ceskem raji, rad poznam mladsi kamosku i treba s mimcem, na spolecne traveni volneho casu, pripadne pri vzajemnych sympatiich se nebranim nicemu! Napis mail, tam vic!!???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.3.26 13:52

Nějak to tu usnulo, půl roku žádná zpráva? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie