Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Ano Český Těšín
A milenec z Ostravy?
@Anonymní píše:
Zakladatelka: 169 cm, 69 kg, 41 let mladšího vzhledu, tmavší vlasy po ramena. čím víc alkoholu, tím větší sranda
Alkohol m rád
@Anonymní píše:
Hledám muže na chat, další vývoj podle okolností..
TaMalá
Ahoj napiš
Hledam milenku někde v okolí Českého Těšína něco málo o mě věk 18 výška 173cm vaha 63kg jsem atletické postavy mám modré oči když tak piš ![]()
@Anonymní píše:
Hledám milence.MS kraj. Anonym.
Ahoj napiš ♥️️♥️️
Hledám kamarádku s výhodami,
jsem 40/175/80, hnědé oči a vlasy. Jsem myslím sympatický pohodář s rozhledem
.
Nejsem z těch co by lámali každou sukni, musíme si rozumět a být na stejné vlně.
Budu čekat na tvou odpověď do zpráv
Ahoj, hledam kamaradku milenku na vse hezke, pohlednou prijemnou holcinu co miluje sex a rozmazlovani. Diskretne jen pro nasi vasen a nase zazitky. Dlouhodobě pristup milenky. Rozmazlovani zaruceno. Poslo foto a neco malo o sobe na ****. Ja 39 podnikatel, milujici krasna velka nadra a prijemnou spolecnost. Benefitem mohou byt darky nebo co si domluvime. Přeji ti krásnou neděli.
Pojdme si uzivat ne prezivat - nezavazný vztah
edit adminem - e-mail
Ahoj jsem muz hledam zenu, divku co by trosku flirt mozna i více ![]()
@Milan42 píše:
To je jednoduché - všechny z Prahy ke měa když to nevyjde, tak oak k Jegeovi.
Všechny z Rožnova k Mravovi.
Všechny z Opavska k zuraczovi.
Není to zase tak složité.
Tak tohle mi nějak uniklo! Není to nekalá soutěž, když @Milan42 přetáhl všechny zájemkyně k sobě? A já se divím, že v poslední době mám nějak moc velký klid a zájemkyň o kvalitní sex je o dost méně…
![]()
@jege nekalá asi ne, možná tak nemorální, přitom Praha je velká, si to nějak rozdělte ![]()
@jege píše:
Tak tohle mi nějak uniklo! Není to nekalá soutěž, když @Milan42 přetáhl všechny zájemkyně k sobě? A já se divím, že v poslední době mám nějak moc velký klid a zájemkyň o kvalitní sex je o dost méně…![]()
Jezis, to je strasne stare
Ale tim to urcite nebude, me se zadna „kupodivu“ taky neozvala. ![]()
Ahoj krásný den přeji
Hledám milenku na vse krasne ktera ví co chce a dokáže si o to říct vzájemné rozmazlovani a vzájemny respekt 100procent diskrétnost
Hledám milence či kamaráda na sex a po povídání
@Anonymní píše:
Hledám milence či kamaráda na sex a po povídání
Ahoj, poradim ti… tohle se tezko dela anonymne. Musis dat na sebe nejaky kontakt, jak te ma jinak nekdo kontaktovat? Klidne nejaky jednorazovy email, nebo tak neco.
Preji hodne stesti, i kdyz jako zena to budes mit snadne ![]()