Hledám nadšené mámy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
22.10.11 21:58

Hledam nadsene mamy

Ahoj,
jsem mama, kterou pres vsechnu unavu a namahu moc bavi delat kazdodenne mamu. Ziju v cizine a bohuzel tu jsem obklopena mamama, ktere se hlavne chteji co nejdriv vratit do prace a ktere se nevyzivaji v hledani novych skvelych vecicek a reseni pro sve prcky, coz naopak bavi me - jsem umirnena biomama, snazim se nespokojit s tim, co se zda nejmin namahave, s tim, co delaji ostatni atd. Ale nemam tady nikoho, s kym bych sdilela sve nadseni. Nekteri se na me dokonce divaji divne, kdyz reknu, ze bych sve dite do jesli neposlala. Je to tady standart. Nemam moznost jit s ostatnima mamama pres den do parku apod. Je mi z toho smutno. Tak bych rada aspon nasla nejake nadsene mamy touto cestou, aspon trochu kamaradek na dalku.
Tak nadsene mamy, ozvete se mi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
387
22.10.11 22:50

Ahojky, mě také baví dělat mámu :-) Nemohla jsem se toho dočkat!!! Dělám jí zatím necelé 3 měsíce, a co ty? To mají teda divný přístup k rodině, nechápu to. Já bych chtěla být naopak doma co nejdéle, ale je mi jasné že to není tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.10.11 23:05

Ja uz pres rok. Snadne to neni. Unava je velka, v noci se to moje zlato porad budi a ja s nim a pres den superaktivni. Taky financne je jasne, ze to neni jako dva platy. Ale jesle se stejne plati hodne, tak pulka a tretina jednoho platu. Ale po celem tom tehu, porodu atd. je to prece skoda poslat do jesli. A stejne v tom veku dite mamu strasne moooc potrebuje…
Super, ze jsem nasla nekoho na popovidani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.10.11 23:09

Ono tady se detma chlubi, to jo, ale tim to hasne. Tvari se, jak je rodina dulezita, ale pak deti zaparkuji, kde se da, z jesli jeste treba vyzveda babicka atd. Hruza. Me to bavi delat mamu a vymyslet si nove veci. Jak co do her, tak i ostatni. Treba jsme ted presli na latkovky. Nejdriv mi to pripadalo padle na hlavu, ze kdyz mame v dnesni dobe tu vymozenost s jednorazovkama, tak kdo by se s tim moril. Ale nakonec me to bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.10.11 23:47

Ahoj jsem taky nadsena mama :mavam:
taky ziju v cizine a taky dite do jesli nedam,kde zijes ?

• Citovat
  • Upravit
mmonica
22.10.11 23:51

jo a taky jsem bio mama a hodne alternativni :lol:

• Citovat
  • Upravit
mmonica
23.10.11 07:48
mamma píše:
Ono tady se detma chlubi, to jo, ale tim to hasne. Tvari se, jak je rodina dulezita, ale pak deti zaparkuji, kde se da, z jesli jeste treba vyzveda babicka atd. Hruza. Me to bavi delat mamu a vymyslet si nove veci. Jak co do her, tak i ostatni. Treba jsme ted presli na latkovky. Nejdriv mi to pripadalo padle na hlavu, ze kdyz mame v dnesni dobe tu vymozenost s jednorazovkama, tak kdo by se s tim moril. Ale nakonec me to bavi.

Ja Ti teda muzu rici,ze znam tady takove i Cesky,par minut ode me bydli kamaradka,ktera ma prvni dite a od 9 mesicu je v jeslich,naoko dela,ze ji to mrzi a ze ji nic jineho nezbyva kvuli financim,ale to jsou kecy,jde jen o to se uskromnit,ale to ona nechce

• Citovat
  • Upravit
1946
23.10.11 08:13

Ahoj,jsem taky nadšena máma ;) ikdyz někdy poradne vytocena. Ale jesle, no to bych nikdy neudelala. Teda nemusím a tak se mi to možna keca. Taky jsem bio a zdravě alternativní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.10.11 08:26

jájájá já jsem nadšená maminka.. jediné co mě malinko trápí že nemám s kým mluvit, když už se někdo z bývalých spolužaček uráčí na 5té pozvání přijet krotí nade mnou hlavou.. a to to nijak nepřeháním jen prostě nemůžu vyprávět o tom jak jsem kde pařila když už 3 měsíce máme mminko a jako těhu jsem taky pařit nechodila.. dokonce mi jedna řekla že je fajn mát za kamaráda někoho dospělého :cert: přitom jsem jen o pár měsíců starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.10.11 08:47

ahojky, jsem maminka na plný úvazek 3 dětičky, z toho dvou malých a také mě to stále a moc baví, i když je to často náročné. Je tedy super, že k tomu mám i tatínka, který s dětičkama tráví spousty času, vyměnil výborně placenou práci za horší, aby mohl být s rodinou, za což si ho moc vážím.Já si tedy občas ráda vyjdu na kafíko s kamarádkou a naštěstí mám i podobně smýšlející kamarádku.Do jeslí bych dítko nedala, pokud bych nemusela do práce a hlídací prarodiče také nemáme, takže si musíme vystačit s manželem a s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
23.10.11 08:49

Ahoj :mavam: taky se hlásim do klubu nadšených mamin : -) Občas je to náročnější, ale neměnila bych -snažm se to maximálně užívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.10.11 08:55
mamma píše:
Ono tady se detma chlubi, to jo, ale tim to hasne. Tvari se, jak je rodina dulezita, ale pak deti zaparkuji, kde se da, z jesli jeste treba vyzveda babicka atd. Hruza. Me to bavi delat mamu a vymyslet si nove veci. Jak co do her, tak i ostatni. Treba jsme ted presli na latkovky. Nejdriv mi to pripadalo padle na hlavu, ze kdyz mame v dnesni dobe tu vymozenost s jednorazovkama, tak kdo by se s tim moril. Ale nakonec me to bavi.

až se ti narodí druhé a budeš doma několik let a ne jeden ,veř ,že mnohdy dáš cokoliv za to ,abys je mohla někde zaparkovat ,to aler přece neznamená ,že jsi horší matka

• Citovat
  • Upravit
117
23.10.11 09:58

Jee, to je super, kolik mamin jsem tu ted rano nasla…
Jinak ja ziju v Italii. Tvari se tu, jak je rodina dulezita, ale potom v praxi uz je to jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.10.11 10:03

Sophinko, to ja chapu, ze clovek obcas potrebuje vypnout, jenze ty pises obcas zaparkovat, ja mluvila o tom, ze tady proste klidne dite posilaji do jesli, pak ho vyzvedne babicka a mama ho tak mozna uklada ke spanku. Nebo jedna kamaradka po jeslich platila pani vychovatelku z jesli jeste na nekolik hodin, kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.10.11 11:11

Nicmene nechci tady porad dokola opakovat to same, ucelem tehle diskuze bylo najit mamy-kamaradky, abych si nepripadala osamocena, tak si vypravejme nejake hezke veci :wink:
trba to, co pise Hvizdicka, je moc hezke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová