Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlasovala jsem pro 3. Mám jen takový dotaz, ta jiná mistnost pro další aktivity je v blízkosti masérny? Chodila jsem kdysi do jednoho centra na masáže a musela jsem skončit právě proto, že hluk z vedlejších prostor velmi nepříjemně rušil. Nevím, jak to tam budete mít vy, ale já třeba vybírám jen takový salon, kde kromě tiché relaxační hudby neuslyším vůbec nic.
Jinak teda skvělý plán..👍
@Meduňková píše:
Hlasovala jsem pro 3. Mám jen takový dotaz, ta jiná mistnost pro další aktivity je v blízkosti masérny? Chodila jsem kdysi do jednoho centra na masáže a musela jsem skončit právě proto, že hluk z vedlejších prostor velmi nepříjemně rušil. Nevím, jak to tam budete mít vy, ale já třeba vybírám jen takový salon, kde kromě tiché relaxační hudby neuslyším vůbec nic.
Jinak teda skvělý plán..👍
Obojí vlastním já a nikoho dalšího k sobě zatím nehledám. Je to v našem rodinném domě (přístavba z boku RD). Zatím je vize taková, že dopoledne budou probíhat ergoterapie a odpoledne masáže. Po vstupu do nemovitosti je chodbou rozdělen prostor právě na masernu a na menší ateliér.
Ale děkuji za připomínku, popřemýšlím jak by šlo ještě odhlučnit, protože v ulici máme volnočasové centrum, kde jsou odpoledne kroužky pro děti. ![]()
Ahoj holky,
jdu si pro radu s názvem pro salon - jedná se o salon pro ženy, masáže, cranio terapie, madero terapie, bankování a spolu s tím budu mít ještě jednu místnost kde budu mít ergoterapie - práce s hlínou, malba, canisterapie. Vše výhradně pro ženy a děti.
Už při výběru jmen pro děti jsem vybírala opravdu pečlivě a hodně pro mě jména znamenají - i psa jsme pojmenovávali ještě týden co už byl u nás doma
Naskýtá se možnost prostě mít ateliér jen pod svým jménem, ale nemám uplně typické české příjmení a Masáže Denisa asi nechci