Instagram propagace - nejde

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
22.2.24 16:29

Instagram propagace- nejde

Ahoj holky, vyrabim vyrobky je to ma prace a zalozila jsem si IG s tim, ze to chci rozjet i tam. Chci propagovat prispevky a proste mi to nejde. Sedim nad tim uz hodinu. Kdysi davno jsem dala propagovat prispevek- zaplatila a bylo. Nevim co s tim, viz priloha.. poradi mi prosim nekdo? Nerozumim tomu dekuji moc. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
22.2.24 16:33

A ty sis zaplatila instagram fb bez reklam? Nebo ne? Takhle to skoro vypadá, že si nejdřív musíš zrušit to předplatné, které ti vypíná reklamy a až pak můžeš spustit placenou reklamu, ale težko říct takhle z jednoho screenu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.2.24 16:51
@Andrea MP píše:
A ty sis zaplatila instagram fb bez reklam? Nebo ne? Takhle to skoro vypadá, že si nejdřív musíš zrušit to předplatné, které ti vypíná reklamy a až pak můžeš spustit placenou reklamu, ale težko říct takhle z jednoho screenu :kytka:

Ja si Andrejko prave vubec nic neaktivovala nezadavala, neplatila.. :roll: kde se popripade da zrusit predplatne ktere vypina reklamy? :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.24 17:04

A když se koukneš do business manageru a zkusíš to propagovat z něho, tak tě to taky nepustí? Třeba bude pc verze rozumnější. Případně bych se obrátil na podporu, může ti to házet nesmyslnou hlášku. Toto se nám ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
22.2.24 17:11

Nejde to spustit protože si platíte Metu bez reklam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.2.24 17:21
@shagga píše:
Nejde to spustit protože si platíte Metu bez reklam.

Nic si neplatim, zalozila jsem si IG 3-4 hodiny zpet jen jsem vyplnila udaje dala na profi ucet a to bylo vse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
22.2.24 17:38

@Deňa1995 v tom případě máte na Instagramu pouze osobní účet, musíte si ho přepnout na profesionální, pokud chcete spouštět reklamy. Osobní účet to neumožňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.2.24 18:02

Aaaa uz to jde moc dekuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
22.2.24 19:25

Nechci být hnidopich a neznám přesně aktuální úpravu zákona, ale pár let zpátky byla povinnost přihlásit se na FÚ jako identifikovana osoba..(reklama FB/Instagram) Vůbec tedy neví, jaká je realita, píši z toho důvodu, že mě téma pár let zpátky zajímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová