Kam na jarní prázdniny do Polska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.24 12:33

Polsko - jarní prázdniny

Doma padl nápad vyrazit na jarní prázdniny do Polska, nejlépe někde k hranicím. Mně se ale nikam nechce. Venku hodně prší a nedovedu si představit, že jsem zavření v hotelu - to radši budu doma. :oops: Máte tip, co tam dělat? Popř. co navštívit? V létě je to samozřejmě jiné (proto jezdíme někam vždy jen v létě), dá se najít spoustu míst, kam vyrazit. Teď mi přijde ale dost velká zima. Na lyžování to asi moc už nebude. Kdybychom byli doma, můžeme vyrazit bruslit, do kina…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
HankaLi960
22.2.24 13:25

Dobrý den, my byli v létě a počasí až na 1 den super, dokonce jsme se i koupali. Co se týče lyžovačky v Polsku s tím bych moc nepočítala teď už, mě napadá jestli máte rádi túry je tam spoustu krásné přírody a např. v Zakopaném je to super :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.24 13:54
@HankaLi960 píše:
Dobrý den, my byli v létě a počasí až na 1 den super, dokonce jsme se i koupali. Co se týče lyžovačky v Polsku s tím bych moc nepočítala teď už, mě napadá jestli máte rádi túry je tam spoustu krásné přírody a např. v Zakopaném je to super :)

Mně přijde, že teď to na žádné túry není kvůli počasí - někde ještě možná sníh, jinak bláto, prší. :nevim:
Zakopané je daleko. Nejlépe Jelenia Gora a nějaké blízké okolí.

• Citovat
  • Upravit
32865
22.2.24 13:58
@Anonymní píše:
Doma padl nápad vyrazit na jarní prázdniny do Polska, nejlépe někde k hranicím. Mně se ale nikam nechce. Venku hodně prší a nedovedu si představit, že jsem zavření v hotelu - to radši budu doma. :oops: Máte tip, co tam dělat? Popř. co navštívit? V létě je to samozřejmě jiné (proto jezdíme někam vždy jen v létě), dá se najít spoustu míst, kam vyrazit. Teď mi přijde ale dost velká zima. Na lyžování to asi moc už nebude. Kdybychom byli doma, můžeme vyrazit bruslit, do kina…

My jedeme na 4 dny do Krakova. Program mám nabitý až na půdu, a že by pršelo nevadí ( jeden večer a jedno dopoledne budeme v podzemí, jinak památky, muzea atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 14:04
@andelka83 píše:
My jedeme na 4 dny do Krakova. Program mám nabitý až na půdu, a že by pršelo nevadí ( jeden večer a jedno dopoledne budeme v podzemí, jinak památky, muzea atd)

A děti to baví? Moje by památky a muzea nebavily. Hlavně manžela ne. :(

• Citovat
  • Upravit
367
22.2.24 14:45

Co nějaké polské termály? Pár dní v teploučkém bazénu bych přežila já i děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 14:55
@Mina Titivu píše:
Co nějaké polské termály? Pár dní v teploučkém bazénu bych přežila já i děti :lol:

To by nebylo špatný. Máte na nějaké tip?

• Citovat
  • Upravit
367
22.2.24 15:08
@Anonymní píše:
To by nebylo špatný. Máte na nějaké tip?

Jé, to bohužel nemám, to mě jen tak napadlo. Známí jsou teď v termálech v Maďarsku a já jim závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
22.2.24 15:18
@Anonymní píše:
A děti to baví? Moje by památky a muzea nebavily. Hlavně manžela ne. :(

No už mají 11 a 13. Kdyby byli mladší, měli bychom jiný program. Zoo, akvapark..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 16:12
@Mina Titivu píše:
Jé, to bohužel nemám, to mě jen tak napadlo. Známí jsou teď v termálech v Maďarsku a já jim závidím :oops:

Jenže co jsem slyšela, tak termály v Polsku nejsou tak teplé jako v Madarsku. Tak nevím. Známí někde byli a prý to bylo studené. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.24 14:07

Byl někdo v nějakém aquaparku v Polsku? Stálo to za tu cenu?

Zajímá mě nejvíc Karpacz, Szklarska Poreba, Swieradow Zdroj. Popř. nějaké jiné vyžití v tomto počasí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová