Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, my byli v létě a počasí až na 1 den super, dokonce jsme se i koupali. Co se týče lyžovačky v Polsku s tím bych moc nepočítala teď už, mě napadá jestli máte rádi túry je tam spoustu krásné přírody a např. v Zakopaném je to super ![]()
@HankaLi960 píše:
Dobrý den, my byli v létě a počasí až na 1 den super, dokonce jsme se i koupali. Co se týče lyžovačky v Polsku s tím bych moc nepočítala teď už, mě napadá jestli máte rádi túry je tam spoustu krásné přírody a např. v Zakopaném je to super
Mně přijde, že teď to na žádné túry není kvůli počasí - někde ještě možná sníh, jinak bláto, prší. ![]()
Zakopané je daleko. Nejlépe Jelenia Gora a nějaké blízké okolí.
@Anonymní píše:
Doma padl nápad vyrazit na jarní prázdniny do Polska, nejlépe někde k hranicím. Mně se ale nikam nechce. Venku hodně prší a nedovedu si představit, že jsem zavření v hotelu - to radši budu doma.Máte tip, co tam dělat? Popř. co navštívit? V létě je to samozřejmě jiné (proto jezdíme někam vždy jen v létě), dá se najít spoustu míst, kam vyrazit. Teď mi přijde ale dost velká zima. Na lyžování to asi moc už nebude. Kdybychom byli doma, můžeme vyrazit bruslit, do kina…
My jedeme na 4 dny do Krakova. Program mám nabitý až na půdu, a že by pršelo nevadí ( jeden večer a jedno dopoledne budeme v podzemí, jinak památky, muzea atd)
@andelka83 píše:
My jedeme na 4 dny do Krakova. Program mám nabitý až na půdu, a že by pršelo nevadí ( jeden večer a jedno dopoledne budeme v podzemí, jinak památky, muzea atd)
A děti to baví? Moje by památky a muzea nebavily. Hlavně manžela ne. ![]()
Co nějaké polské termály? Pár dní v teploučkém bazénu bych přežila já i děti ![]()
@Mina Titivu píše:
Co nějaké polské termály? Pár dní v teploučkém bazénu bych přežila já i děti
To by nebylo špatný. Máte na nějaké tip?
@Anonymní píše:
To by nebylo špatný. Máte na nějaké tip?
Jé, to bohužel nemám, to mě jen tak napadlo. Známí jsou teď v termálech v Maďarsku a já jim závidím ![]()
@Anonymní píše:
A děti to baví? Moje by památky a muzea nebavily. Hlavně manžela ne.
No už mají 11 a 13. Kdyby byli mladší, měli bychom jiný program. Zoo, akvapark..
@Mina Titivu píše:
Jé, to bohužel nemám, to mě jen tak napadlo. Známí jsou teď v termálech v Maďarsku a já jim závidím
Jenže co jsem slyšela, tak termály v Polsku nejsou tak teplé jako v Madarsku. Tak nevím. Známí někde byli a prý to bylo studené. ![]()
Byl někdo v nějakém aquaparku v Polsku? Stálo to za tu cenu?
Zajímá mě nejvíc Karpacz, Szklarska Poreba, Swieradow Zdroj. Popř. nějaké jiné vyžití v tomto počasí.
Doma padl nápad vyrazit na jarní prázdniny do Polska, nejlépe někde k hranicím. Mně se ale nikam nechce. Venku hodně prší a nedovedu si představit, že jsem zavření v hotelu - to radši budu doma.
Máte tip, co tam dělat? Popř. co navštívit? V létě je to samozřejmě jiné (proto jezdíme někam vždy jen v létě), dá se najít spoustu míst, kam vyrazit. Teď mi přijde ale dost velká zima. Na lyžování to asi moc už nebude. Kdybychom byli doma, můžeme vyrazit bruslit, do kina…