Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud mas jeho fotku v uniforme, tak na ni byva i nejaky identifikacni cislo, ne? ![]()
@BlueFairy na ženatého fotříka nevypadal, byl to mladej kluk. Což ovšem nevylučuje, že mi mohl nalhat cokoliv. Každopádně to chci zkusit ![]()
Fotku bych naskenovala a pak ji nahrála do vyhledávače obrázků na googlu..třeba tu samou má někde na webu? ![]()
@BlueFairy já nejsem naivní patnáctka. Prostě to bylo zvláštní setkání a věřím, že to nebylo náhodou. Na tom letišti jsme se potkali při takové divné příležitosti-jakoby to ani nemělo být náhodou
No nevím jak to vysvětlit ![]()
@Pínečka to těžko, fotka byla pořízená telefonem, který vlastním já. Dělali jsme si fotku „na památku“, bylo to prostě zvláštní. Nevím jak nemohlo dojít na to jméno, rozloučení bylo dost rychlé ![]()
@Anonymní píše:
@Pínečka to těžko, fotka byla pořízená telefonem, který vlastním já. Dělali jsme si fotku „na památku“, bylo to prostě zvláštní. Nevím jak nemohlo dojít na to jméno, rozloučení bylo dost rychlé
To se omlouvám, já myslela, že ti třeba dal svoji fotku
![]()
@Pínečka Jednu jeho fotku mi poslal přes Bluetooth. Jenomže to o čem jsi mi psala je pro mě úplně cizí. Mohla by jsi mi prosím napsat nějáký jednodušší návod jak na to?
Napadlo mě, přes ten Bluetooth ho něják hledat je asi blbost že?
Jinak fotku, kterou jsme fotili spolu-na ní žádné číslo vidět není jsou to jen obličeje. Tu druhou co mi posílal je v uniformě ale ať přibližuju jak přibližuju, taky žádné nevidím ![]()
Co kdybys sem ty fotky dala? Možné je, že objevíme to číslo nebo tu možná je i někdo, kdo pracuje na letišti a mohl by ho poznat.
Dej sem ty fotky, třeba pomůžeme.
Jinak bych založila stránku na FB a nechala sdílet…sice šance malá, ale třeba se nasdílí až do USA a najde se…dneska je možný všechno ![]()
@SarkaLo ještě mě napadlo se na Facebooku přidat do nějáké seznamky a zkusit nasdílet i tam
Vytvořím to a dám to i sem ![]()
Určitě na FB existuje mraky stránek, kde někdo někoho hledá. Hlavně sdílet a sdílet…třeba se někdo najde. Pokud máš třeba někoho známého v USA, poslat to i jemu, ať to šíří dál ![]()
@Anonymní píše:
@Pínečka Jednu jeho fotku mi poslal přes Bluetooth. Jenomže to o čem jsi mi psala je pro mě úplně cizí. Mohla by jsi mi prosím napsat nějáký jednodušší návod jak na to?Napadlo mě, přes ten Bluetooth ho něják hledat je asi blbost že?
otevřeš si google, překlikneš na obrázky, v tom okně, kam bys psala text, je vpravo malý foťáček, na ten klikneš a dát nahrát obrázek ![]()