Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gotye - Somebody I used to know.
Michael Jackson - I just can't stop loving you.
Muž a žena - to je široký pojem, je spousta písniček, které zpívá muž a žena dohhromady… ![]()
Napadlo mne Avril Lavigne a Chad Kroeger: Let me go
@Jednanestastna píše:
@Detsa
Přesně Rádio Haná - 22.července mezi 12-13 hodinou
Napiš sem, třeba mají nělde uložené, co v tu dobu hráli. Držím palce ![]()
@Jednanestastna neni to pisnicka Perfect? Ed Sheeran a Beyonce. Doprovazi se na kytaru, je to anglicka pomala pisen ![]()
@Jednanestastna píše:
@Amys
Už sem zkoušela hned ten den a stále se neozvali![]()
Tak to je blbý
Já jednou psala kvůli písničně do jiného rádia (Signál) a odpověděli mi ještě ten den ![]()
A nějaké bližší indicie? Nějaké atypické věci se neobjevily? Napadla mě jedna písnička, ale není tak známá, nevím, zda ji hrají rádia.
Ale chce to více informací, nějaké další hudební nástroje tam byly? Začíná hned zpěv, nebo nějaká předehra (krátká, dlouhá), cokoliv atypičtějšího, co by pomohlo určení. Zpívají i spolu, nebo každý sám?
Jedna z mých oblíbených, co trochu odpovídá popisu Leon Bridges - River, ale u toho bys upozornila asi na ten atypickej zvuk čehosi
.
A nebyla to ta písnička ,co nazpívala anglicky ta jediná Češka,co kdy dostala Oscara za hudbu k filmu. Zpívala to se svým přítelem,on byl Angličan,byla to hodně pomalá balada doprovázená na kytaru. Ale nevím,jak se jmenovali… ![]()