Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím,hledám slečnu,třeba vysokoškolačku,která má zkušennosti s malými dětmi k občasnému pohlídání 8měsíční holčičky.Mám zdravotní problémy,zaneprázdněného manžela a rodiče mi nepomůžou.Děčín.Pokud byste věděli,děkuji za typ.Dandule
…tou vysokoškolačkou jsem myslela,že by si mohla potřebovat přivydělat.Není to samozřejmě podmínkou.
Děkuji
Ahoj holky ![]()
Hledám spolehlivou slecnu/maminku na hlidani ročního prcka od 17.8.-31.8. Včetně posledního srpnového víkendu. Ráda malého privezu/odvezu. Vše potřebné mu pribalim. Tišnov a okolí, příp. Brno (Reckovice, Medlanky,Kr.Pole)
Dekuji.Eva
@JaneDoe Od rána do odpoledne. Malej je hodnej. Mam 31.8. Opravny statnice.
@Evullka aha jasný, tak ať seženeš
zkus na FB nějakou skupinu studentů z okolí, možná něco najdeš… jsem se lekla, že chceš hlídání na celé dny i noci ![]()
@Evullka zkus www.hlidacky.cz vybereš si z několika. najdeš tam studentky, maminky na RD, nebo i jakoby babičku.
Ahoj, ja jsem z Usti a hledala jsem taky slecnu na hlidani, dala jsem si inzerat na jobs.cz. projela životopisy, nektere prisly k nam domu, tak jsme je vyzpovídala, rejstrik trestu a pod. a mame studentku a dve hlidaci babicky.. dobře je, ze deti jsou vetsi, tak by rekli, jestli je na ne hodna nebo ne..
Kazdopadne kdybys potrebovala nekdy o vikendu, tak ti muzeme s dětmi pohlidat, oni milujou maly deti.. ja potrebuju hlidani, když jsem přes tyden v praci..