Hledám slečnu na hlídání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
561
16.2.06 19:49

Hledám slečnu na hlídání

Prosím,hledám slečnu,třeba vysokoškolačku,která má zkušennosti s malými dětmi k občasnému pohlídání 8měsíční holčičky.Mám zdravotní problémy,zaneprázdněného manžela a rodiče mi nepomůžou.Děčín.Pokud byste věděli,děkuji za typ.Dandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
561
16.2.06 19:51

…tou vysokoškolačkou jsem myslela,že by si mohla potřebovat přivydělat.Není to samozřejmě podmínkou.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
13.8.15 08:58

Ahoj holky :mavam:
Hledám spolehlivou slecnu/maminku na hlidani ročního prcka od 17.8.-31.8. Včetně posledního srpnového víkendu. Ráda malého privezu/odvezu. Vše potřebné mu pribalim. Tišnov a okolí, příp. Brno (Reckovice, Medlanky,Kr.Pole)
Dekuji.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.8.15 09:07

@Evullka to na dopoledne nebo na celou dobu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
13.8.15 09:13

@JaneDoe Od rána do odpoledne. Malej je hodnej. Mam 31.8. Opravny statnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.8.15 09:15

@Evullka aha jasný, tak ať seženeš :-) zkus na FB nějakou skupinu studentů z okolí, možná něco najdeš… jsem se lekla, že chceš hlídání na celé dny i noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.8.15 09:24

@Evullka zkus www.hlidacky.cz vybereš si z několika. najdeš tam studentky, maminky na RD, nebo i jakoby babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
13.8.15 13:40

Ahoj, ja jsem z Usti a hledala jsem taky slecnu na hlidani, dala jsem si inzerat na jobs.cz. projela životopisy, nektere prisly k nam domu, tak jsme je vyzpovídala, rejstrik trestu a pod. a mame studentku a dve hlidaci babicky.. dobře je, ze deti jsou vetsi, tak by rekli, jestli je na ne hodna nebo ne..
Kazdopadne kdybys potrebovala nekdy o vikendu, tak ti muzeme s dětmi pohlidat, oni milujou maly deti.. ja potrebuju hlidani, když jsem přes tyden v praci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí