Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máme doma naše první mimi - 9ti denní. Chtěla jsem poprosit, jestli nemáte někdo zkušenosti s nějakou dobrou knížkou, kde popisují kdy se co miminku vyvíjí - např. kdy začíná vidět, rozeznávat… , jaké jsou vhodné hračky pro které období apod. Předem díky. Soňule + Nikolka
SONULE tady v té knížce je to moc hezky popsané,akorát stojí 500,–
http://www.bc-kenny.cz/…ikace/01.htm
také o ni uvažuji,mimčo se mi má narodit v dubnu
Ahoj,já mám Larousse-Encyklopedie rodičovstí. Je úplně nejlepší ze všech co jsem kdy viděla. Je tam všechno od narození do 12ti let,velmi podrobně. Kamarádky si k nám chodí pro rady,je tam opravdu všechno. kupovala jsem ji v roce 2000,tak nevím jestli ji ještě mají ![]()
Hvezdicko, o té knížce Něžná náruč rodičů jsem slyšela a také na ČT v pořadu Sama doma bývá občas paní Kiedroňová. Ale není tam jen manipulace s miminkem - jak chovat, nosit, zvedat…? Díky.
V Nezne naruci je hlavne manipulace, ja bych za ni ty prachy nedala. Tu je zajimave si procist, takze staci pujcit v knihovne.
Dobra je Velka kniha o matce a diteti, tam je taky vsechno. Ja mam Pece o dite do 3 let, mala knizecka, jsou tam vicemene zaklady.
Ahoj, souhlasim, ze Neznou naruc je lepsi si jen procist. Nebo jeste lepsi je absolvovat kurz v Kenny. Tam ti to rovnou predvedou. Krome manipulace tam mnoho informaci nenajdes.
Terik
Netušila jsem ,že i amer. spisovatelka může vydat tak skvělou knihu.Penelope Leachová: Dítě a já. cena cca 390,– . Kniha o dítěti od narození do pěti let, perfektně udělaná, porádí úplně ve všem, dává náměty na hry,popisuje co dítě vnímá, co umí v jakémkoli období, taktéž vývoj motorický… Určitě se na ni podívej, stále ji vydávají.
pa Lime