Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno
jsem zvedava kolik zen o sobe bude chtit vedet, ze jsou sede mysi
To budou zastupy ![]()
Navic inzerat pusobi asi takhle “ hledam pani, ktera bude hlavne drzet hubu a krok, budu si s ni moct delat co chci a hlavne at neutraci moje prachy za blbiny. Znacka “doma budes!!”
@Šarlota4 píše:
Navic inzerat pusobi asi takhle “ hledam pani, ktera bude hlavne drzet hubu a krok, budu si s ni moct delat co chci a hlavne at neutraci moje prachy za blbiny. Znacka “doma budes!!”
@Šarlota4 píše:
Mnojsem zvedava kolik zen o sobe bude chtit vedet, ze jsou sede mysi
To budou zastupy
To budou radši když zjistí zpětnou vazbou, že jsou ***** no…
edit admin: vulgarismy
@Delaltctrl píše:
To budou radši když zjistí zpětnou vazbou, že jsou **** no…
A mezi ***** a sedou mysi uz nic neni? Proste jen 2 extremy ![]()
edit admin: vulgarismy
@Šarlota4 píše:
I takový ženy existujou a i po nich je poptavka… Aspoň ví co chce a otevřené to napsal.
@Šarlota4 píše:
A mezi mrdavou devko a sedou mysi uz nic neni? Proste jen 2 extremy
To jsem netvrdil, ne? Ale je to opačný extrém přece.
@Djukene píše:
Hledám nenápadnou obyčejnou tichou ženu. Nechci žádnou atraktivní ženu v drahých šatech, chodící do solária a na spinning a co ještě. Raději upřímnou, šedou myšku co mě bude mít ráda. Je mi 34 let sam svobodny. Opava Hlučín Ostrava
Na Tvém místě si pod stromeček koupím nafukovací pannu a máš svoje požadavky z inzerátu splněné ![]()
@Delaltctrl píše:
I takový ženy existujou a i po nich je poptavka… Aspoň ví co chce a otevřené to napsal.
Mas recht, to je sen kazde zeny a kdyz nabidne klec se zamkem, tak v tu chvili vsechny zvlhnou.
@Šarlota4 píše:To jsem netvrdil, ne? Ale je to opačný extrém přece.
A mezi mrdavou devko a sedou mysi uz nic neni? Proste jen 2 extremy
@Šarlota4 píše:
Mas recht, to je sen kazde zeny a kdyz nabidne klec se zamkem, tak v tu chvili vsechny zvlhnou.
A sen každyho chlapa je ženská co se chová a vypadá že dá kazdymu. Sen to je dobrý, ale jen jednorázove. Na stalo je v sekci odpad samozřejmě.
@Delaltctrl píše:
To jsem netvrdil, ne? Ale je to opačný extrém přece.
No napsal si, ze misto sede mysi se dozvi ten druhy extrem ( a nic mezi tim). A ja netusim, proc jsi tu druhou variantu zminil, pze mezi mysi a devkou je dost velky rozptyl osobnostnich rysu a vlastnosti.