Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ten tajnej profil máš, abysme prokázaly inteligenci???
![]()
Ještě si zapomněl, kde ten ráj na zemi máš…asi za tebou jednou týdně nebude panička jezdit z Aše do Brna ![]()
Ale uznávám, že je to celkem neotřelý způsob jak si najít milenku…
Tak VŠ? Takže jestli chápu, chceš s ní hrát šachy na úrovni a zároveň debatovat o kosmologii? Tak takových bystrých a inteligentních žen na e-miminu najdeš hodně…
To mi přijde jak sezení někde na lavičce na krchově, ticho, klid, mír… ![]()
Svět kde je ticho a klid mám každé dopoledne když jsou děti ve školce ![]()
@Anonymní píše:
Není tu žena, která stejně jak já potřebuje jednou za týden utéct na dopoledne do jiného světa, kde se nemusí řešit uklízení, vaření, nákupy plínek, vyzvedávání, kroužky, vypínání wifiny, novej mobil, větší byt, pojistky na auta a další milion nezbytností?
Do světa, kde je ticho, klid, …, …, …. a nakonec pár okamžiků, které nabijí energií nutnou k zvládnutí těch “reálií” v předešlé větě.
Já chlap 43/184/85 sportovní, fungující, zatím ještě duševně normální – fakt. Ty cca 25-40let, nejlépe VŠ, energická, bystrá, štíhlá, pls SZ do profilu : synonymum „muž“ na 4 písmena + číslo √1600
Jinak tipuju na profil Chlap40 ![]()
@free333 píše:
To mi přijde jak sezení někde na lavičce na krchově, ticho, klid, mír…
„Ten klid, ten mír, taková tá velká pohoda, kdy člověk leží ožratý na zemi. A teď to včecko, ten klid a mír do něho vstoupí a je tam člověk rozpláclý. A je středem vesmíru.“
@free333 píše:
Jinak tipuju na profil Chlap40
To je pět písmen
teda dá se to tak brát
![]()
Příspěvek upraven 15.11.18 v 12:55
@Mar__tanka1983 píše:
„Ten klid, ten mír, taková tá velká pohoda, kdy člověk leží ožratý na zemi. A teď to včecko, ten klid a mír do něho vstoupí a je tam člověk rozpláclý. A je středem vesmíru.“
No vidíte a chlap by chtěl dvacetipětiletou a ještě aby mohla dopoledne, jsem zvědavá na výsledek ![]()
@Lainaire8 píše:
To je pět písmenteda dá se to tak brát
![]()
on asi to CH bere jako jedno ![]()
Jo, Ch je v ceske abecede jedno písmeno… tipuji, že zde najde synonymum exkrementu na 5 písmen..
@Lainaire8 píše:
To je pět písmenteda dá se to tak brát
![]()
v české abecedě je ch jako jedno písmeno…
@free333 píše:
No vidíte a chlap by chtěl dvacetipětiletou a ještě aby mohla dopoledne, jsem zvědavá na výsledek
tak co by nemohla, tříleťáka a roční mimino vezme sebou… ![]()
@Regina Hero píše:
tak co by nemohla, tříleťáka a roční mimino vezme sebou…
Ano, že vlastně nabízí dopolední hlídání, aby si matky odpočinuly a užily toho klidu, ticha a míru ![]()
Má to napsat hned, že si rozjíždí malou soukromou školku ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Rok ďábla ![]()
Není tu žena, která stejně jak já potřebuje jednou za týden utéct na dopoledne do jiného světa, kde se nemusí řešit uklízení, vaření, nákupy plínek, vyzvedávání, kroužky, vypínání wifiny, novej mobil, větší byt, pojistky na auta a další milion nezbytností?
. Ty cca 25-40let, nejlépe VŠ, energická, bystrá, štíhlá, pls SZ do profilu : synonymum „muž“ na 4 písmena + číslo √1600 
Do světa, kde je ticho, klid, …, …, …. a nakonec pár okamžiků, které nabijí energií nutnou k zvládnutí těch “reálií” v předešlé větě.
Já chlap 43/184/85 sportovní, fungující, zatím ještě duševně normální – fakt