Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jrka81 píše:
Neprosil jsem se tu nikoho o citaci Wikipedie ani o nějaký subjektivní názor na „moji“ vděčnost. Nevím, proč se ozývají právě ty nevděčné pipky, o které nestojím.
Protože seš na veřejném portále, kde chodíme každý s kůží na trh?
Podívej se, skončila jsem sama s postiženým dítětem a absolutně nevidím důvod ti být vděčná za nějaký tvůj domek u Prahy.
Vážně, tvůj problém, že sis dal rande s ženskou s metrem v kapse, je ten nejmenší.
Dokud, nepochopíš, že ti nikdo nebude vděčný jen tak z plezíru, budeš hledat dál a marně.
A jsi startovací, neumíš být nad věcí. Rozčílí tě cokoliv. To bude ten problém, ne tvé záhony s jahodami, malá televize atd.
Za co čekáš vděk? Za vesnický barák? Pár cihel nabízíš k vypůjčení, ale jinak nic.
@Alexandria Nixia píše:
Protože seš na veřejném portále, kde chodíme každý s kůží na trh?Podívej se, skončila jsem sama s postiženým dítětem a absolutně nevidím důvod ti být vděčná za nějaký tvůj domek u Prahy.
Vážně, tvůj problém, že sis dal rande s ženskou s metrem v kapse, je ten nejmenší.
Dokud, nepochopíš, že ti nikdo nebude vděčný jen tak z plezíru, budeš hledat dál a marně.
Nemusí mi psát každá nevděčná frnda, že nemá zájem, psal jsem jasně, že hledám tu, která za to bude vděčná, ostatní mě nezajímají, tak proč tu otravujete v diskuzi.
Troll to není, podobná diskuze už tu byla, jen jestli to není ten samej - sedí všechno. Zvláštní, že pořád nikoho nemáš, kdo by to byl podle toho vyjadřování řekl ![]()
@Jrka81 píše:
Nemusí mi psát každá nevděčná frnda, že nemá zájem, psal jsem jasně, že hledám tu, která za to bude vděčná, ostatní mě nezajímají, tak proč tu otravujete v diskuzi.
Taková se ještě nenarodila.
@Zeoli píše:
A jsi startovací, neumíš být nad věcí. Rozčílí tě cokoliv. To bude ten problém, ne tvé záhony s jahodami, malá televize atd.Za co čekáš vděk? Za vesnický barák? Pár cihel nabízíš k vypůjčení, ale jinak nic.
Startovací, v reálu byste buzíčci ani necekli mi tyhle kecy říct do očí. Jsou tu i maminky, co nemají kam jít, ty demente a byly by vděčné za dům v hodnotě 10 mega píčo.
@Zeoli píše:
Taková se ještě nenarodila.
A kdo se tě na to ptá, neotravuj
@Jrka81 píše: Žádal jsem tu někoho o názor? Takže kdo se tu do koho naváží? Já na to reaguju svým názorem, o žádnou diskuzi jsem nestál, kdo má zájem, ať napíše zprávu a ostatní ať mě neotravujou, já se jim taky nepletu do života.
Tady to není moc vhodné na seznámení. Tady je to spíš diskuzní fórum ![]()
@Jrka81 píše:
Protože ráčíte být milej pane ve veřejné diskuzi. Pokud chcete, aby vás nikdo nekomentoval, račte si vašnosti dávat vaše ctěné inzeráty výhradně na seznamovací portály a ne do diskuzních fór. ![]()
No, moc si toho nevybudoval. Na tvůj věk. ![]()
Jsi slaboch
a navíc nevyrovnaný ![]()
@Alexandria Nixia píše:
Protože ráčíte být milej pane ve veřejné diskuzi. Pokud chcete, aby vás nikdo nekomentoval, račte si vašnosti dávat vaše ctěné inzeráty výhradně na seznamovací portály a ne do diskuzních fór.
Viď? ![]()
@deniiina píše:
Troll to není, podobná diskuze už tu byla, jen jestli to není ten samej - sedí všechno. Zvláštní, že pořád nikoho nemáš, kdo by to byl podle toho vyjadřování řekl
Nikdy jsem tu nebyl, koukám, že tu jsou jen trolové, co tu asi žijou celej život v diskuzích, zbytečný existence, co nemají co na práci a pruděj na netu.
@Jrka81 píše:
Nikdy jsem tu nebyl, koukám, že tu jsou jen trolové, co tu asi žijou celej život v diskuzích, zbytečný existence, co nemají co na práci a pruděj na netu.
Joo, to říkají všichni, že tu nikdy nebyli.
@Jrka81 píše:
Startovací, v reálu byste buzíčci ani necekli mi tyhle kecy říct do očí. Jsou tu i maminky, co nemají kam jít, ty demente a byly by vděčné za dům v hodnotě 10 mega píčo.
Náhradní tatínek k pohledání ![]()
Ty buzíčku, já si budu nadávat na koho budu chci, takovej zmrdeček mi nebude říkat, co mám dělat.