Hledám ženu pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jrka81
31.10.23 20:27
@Zvonimírek píše:
Ty si nějakej rapl člověče, neléčíš se s hlavou? :nevim:Já chápu, že se člověku můžou líbit vesnické, takové ty selské typy, co se nebojí hnoje a záhonů, ale nemusíš nadávat na městský ženy. Pokud nejsou feministky 2. a další vlny :nevim:

Ty buzíčku, já si budu nadávat na koho budu chci, takovej zmrdeček mi nebude říkat, co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
1794
31.10.23 20:28
@Jrka81 píše:
Neprosil jsem se tu nikoho o citaci Wikipedie ani o nějaký subjektivní názor na „moji“ vděčnost. Nevím, proč se ozývají právě ty nevděčné pipky, o které nestojím.

Protože seš na veřejném portále, kde chodíme každý s kůží na trh?

Podívej se, skončila jsem sama s postiženým dítětem a absolutně nevidím důvod ti být vděčná za nějaký tvůj domek u Prahy.

Vážně, tvůj problém, že sis dal rande s ženskou s metrem v kapse, je ten nejmenší.

Dokud, nepochopíš, že ti nikdo nebude vděčný jen tak z plezíru, budeš hledat dál a marně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.10.23 20:30

A jsi startovací, neumíš být nad věcí. Rozčílí tě cokoliv. To bude ten problém, ne tvé záhony s jahodami, malá televize atd.

Za co čekáš vděk? Za vesnický barák? Pár cihel nabízíš k vypůjčení, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrka81
31.10.23 20:31
@Alexandria Nixia píše:
Protože seš na veřejném portále, kde chodíme každý s kůží na trh?

Podívej se, skončila jsem sama s postiženým dítětem a absolutně nevidím důvod ti být vděčná za nějaký tvůj domek u Prahy.

Vážně, tvůj problém, že sis dal rande s ženskou s metrem v kapse, je ten nejmenší.

Dokud, nepochopíš, že ti nikdo nebude vděčný jen tak z plezíru, budeš hledat dál a marně.

Nemusí mi psát každá nevděčná frnda, že nemá zájem, psal jsem jasně, že hledám tu, která za to bude vděčná, ostatní mě nezajímají, tak proč tu otravujete v diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
1174
31.10.23 20:32

Troll to není, podobná diskuze už tu byla, jen jestli to není ten samej - sedí všechno. Zvláštní, že pořád nikoho nemáš, kdo by to byl podle toho vyjadřování řekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.10.23 20:33
@Jrka81 píše:
Nemusí mi psát každá nevděčná frnda, že nemá zájem, psal jsem jasně, že hledám tu, která za to bude vděčná, ostatní mě nezajímají, tak proč tu otravujete v diskuzi.

Taková se ještě nenarodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrka81
31.10.23 20:34
@Zeoli píše:
A jsi startovací, neumíš být nad věcí. Rozčílí tě cokoliv. To bude ten problém, ne tvé záhony s jahodami, malá televize atd.Za co čekáš vděk? Za vesnický barák? Pár cihel nabízíš k vypůjčení, ale jinak nic.

Startovací, v reálu byste buzíčci ani necekli mi tyhle kecy říct do očí. Jsou tu i maminky, co nemají kam jít, ty demente a byly by vděčné za dům v hodnotě 10 mega píčo.

• Citovat
  • Upravit
Jrka81
31.10.23 20:35
@Zeoli píše:
Taková se ještě nenarodila.

A kdo se tě na to ptá, neotravuj

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
@Jrka81 píše: Žádal jsem tu někoho o názor? Takže kdo se tu do koho naváží? Já na to reaguju svým názorem, o žádnou diskuzi jsem nestál, kdo má zájem, ať napíše zprávu a ostatní ať mě neotravujou, já se jim taky nepletu do života.

Tady to není moc vhodné na seznámení. Tady je to spíš diskuzní fórum :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1794
@Jrka81 píše:

Protože ráčíte být milej pane ve veřejné diskuzi. Pokud chcete, aby vás nikdo nekomentoval, račte si vašnosti dávat vaše ctěné inzeráty výhradně na seznamovací portály a ne do diskuzních fór. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvonimírek
31.10.23 20:36

No, moc si toho nevybudoval. Na tvůj věk. :nevim:

Jsi slaboch :nevim: a navíc nevyrovnaný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zvonimírek
31.10.23 20:36
@Alexandria Nixia píše:
Protože ráčíte být milej pane ve veřejné diskuzi. Pokud chcete, aby vás nikdo nekomentoval, račte si vašnosti dávat vaše ctěné inzeráty výhradně na seznamovací portály a ne do diskuzních fór. :pankac:

Viď? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jrka81
31.10.23 20:37
@deniiina píše:
Troll to není, podobná diskuze už tu byla, jen jestli to není ten samej - sedí všechno. Zvláštní, že pořád nikoho nemáš, kdo by to byl podle toho vyjadřování řekl :mrgreen:

Nikdy jsem tu nebyl, koukám, že tu jsou jen trolové, co tu asi žijou celej život v diskuzích, zbytečný existence, co nemají co na práci a pruděj na netu.

• Citovat
  • Upravit
1174
31.10.23 20:37
@Jrka81 píše:
Nikdy jsem tu nebyl, koukám, že tu jsou jen trolové, co tu asi žijou celej život v diskuzích, zbytečný existence, co nemají co na práci a pruděj na netu.

Joo, to říkají všichni, že tu nikdy nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
31.10.23 20:38
@Jrka81 píše:
Startovací, v reálu byste buzíčci ani necekli mi tyhle kecy říct do očí. Jsou tu i maminky, co nemají kam jít, ty demente a byly by vděčné za dům v hodnotě 10 mega píčo.

Náhradní tatínek k pohledání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová