Hledám ženu pro život

Jrka81
31.10.23 18:54

Hledám ženu pro život

Hezký večer, je asi nezvyklé se zde zkoušet seznamovat, ale napadlo mě, že by právě zde mohla být žena pro mě. Jsem rok sám po devítiletém vztahu a opravdu nechci nahánět ženy někde v klubu nebo na ulici, jsem už spíše takový usedlý domácí typ a nemám potřebu nikam chodit. Jsem spíš samotář a introvert, ale zase ne takový, že bych chtěl do smrti žít sám. Děti nemám a svoje už určitě neplánuji, ale říkám si, že bych aspoň mohl poskytnout lepší život nějaké mamince, která zůstala na vše sama. Jsem nekuřák, abstinent, snažím se žít zdravě, sport, strava, otužování… Pracuji rukama na čerstvém vzduchu, jsem zdravý, bydlím na vesnici v domku kousek od Prahy. Zkoušel jsem se seznámit přes FB seznamku, většina žen byla po zprávách prima, ale při osobním setkání to bylo bohužel horší. Přišly vždy dámy ve drahých hadrech, na první schůzce měly potřebu měnit můj život nebo vybavení mého domu, třeba že moje 80cm televize, na kterou stejně nekoukám, je malá, takže se musí koupit rovnou celá nová stěna a minimálně metrová TV nebo na co prý mám na zahradě jahody, že tam budou lepší kytky. S prominutím fifleny z města, takové opravdu nehledám. Existuje ještě nějaká skromná žena, která si o sobě nemyslí, že je minimálně královna a že každý bude okolo ní skákat, myslím že zde by taková žena mohla být, která bude vděčná, když si ji muž vezme k sobě, do pěkného domu, bude ji milovat, chránit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
31.10.23 19:00

Troll jak vyšitej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvonimírek
31.10.23 19:02
@Jrka81 píše:
Hezký večer, je asi nezvyklé se zde zkoušet seznamovat, ale napadlo mě, že by právě zde mohla být žena pro mě. Jsem rok sám po devítiletém vztahu a opravdu nechci nahánět ženy někde v klubu nebo na ulici, jsem už spíše takový usedlý domácí typ a nemám potřebu nikam chodit. Jsem spíš samotář a introvert, ale zase ne takový, že bych chtěl do smrti žít sám. Děti nemám a svoje už určitě neplánuji, ale říkám si, že bych aspoň mohl poskytnout lepší život nějaké mamince, která zůstala na vše sama. Jsem nekuřák, abstinent, snažím se žít zdravě, sport, strava, otužování… Pracuji rukama na čerstvém vzduchu, jsem zdravý, bydlím na vesnici v domku kousek od Prahy. Zkoušel jsem se seznámit přes FB seznamku, většina žen byla po zprávách prima, ale při osobním setkání to bylo bohužel horší. Přišly vždy dámy ve drahých hadrech, na první schůzce měly potřebu měnit můj život nebo vybavení mého domu, třeba že moje 80cm televize, na kterou stejně nekoukám, je malá, takže se musí koupit rovnou celá nová stěna a minimálně metrová TV nebo na co prý mám na zahradě jahody, že tam budou lepší kytky. S prominutím fifleny z města, takové opravdu nehledám. Existuje ještě nějaká skromná žena, která si o sobě nemyslí, že je minimálně královna a že každý bude okolo ní skákat, myslím že zde by taková žena mohla být, která bude vděčná, když si ji muž vezme k sobě, do pěkného domu, bude ji milovat, chránit.

Ty chceš opravdu živit cizí DNA? DNA cizího muže?  :nevim:

Chlapče chlapče…

Jinak ta FB seznamka mi přišla falešná, strašně fejků… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15055
31.10.23 19:13
@HornyHippo píše:
Troll jak vyšitej!

Za každý výkřik o trollovi bych dávala ban. Tady v každé diskuzi napíše nějaký pacoš, že se jedná o trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
31.10.23 19:14
@Kfětoslava píše:
Za každý výkřik o trollovi bych dávala ban. Tady v každé diskuzi napíše nějaký pacoš, že se jedná o trolla.

Tak pokud by to byl troll tak je jeho příspěvek alespoň k pobavení, jinak je to hodně smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
31.10.23 19:15

@Jrka81 trochu ti poradím. Odpusť si nadávání na jiné ženy, nevypadá to dobře. Sebevědomý muž to nemá zapotřebí. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
31.10.23 19:16
@HornyHippo píše:
Tak pokud by to byl troll tak je jeho příspěvek alespoň k pobavení, jinak je to hodně smutné.

Ty jsi mě taky nepobavil, což bys jako troll teda měl umět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrka81
31.10.23 19:19
@Kfětoslava píše:
@Jrka81 trochu ti poradím. Odpusť si nadávání na jiné ženy, nevypadá to dobře. Sebevědomý muž to nemá zapotřebí. Držím palce

Díky za radu, nemyslel jsem to jako nadávání, ale jen jako konstatování toho, co je na seznamce a o co nemám zájem.

• Citovat
  • Upravit
13320
31.10.23 19:19

No tam bude asi trošku problém, že požaduješ vděčnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrka81
31.10.23 19:20
@HornyHippo píše:
Troll jak vyšitej!

Hrochu, běž si trolit jinam, neptal jsem se na názor nějakýho tlustýho buzíka.

• Citovat
  • Upravit
Jrka81
31.10.23 19:21
@Magical-eyes píše:
No tam bude asi trošku problém, že požaduješ vděčnost :think:

Jasně, nevděčnou ženskou fakt nechci.

• Citovat
  • Upravit
Jrka81
31.10.23 19:22
@Zvonimírek píše:
Ty chceš opravdu živit cizí DNA? DNA cizího muže? :nevim:

Chlapče chlapče…

Jinak ta FB seznamka mi přišla falešná, strašně fejků… :nevim:
Žádnýho honimírka jsem se na názor neptal.
  • Citovat
  • Upravit
15055
31.10.23 19:22
@Jrka81 píše:
Jasně, nevděčnou ženskou fakt nechci.

V rovnocenném partnerství to snad není o vděku ale o lásce a respektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
31.10.23 19:23

Tak on možná podle toho, co píšeš a jak píšeš, nebude ten problém v televizi… každopádně hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrka81
31.10.23 19:24
@Kfětoslava píše:
V rovnocenném partnerství to snad není o vděku ale o lásce a respektu

Chcete si tu hrát na slovíčka?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...