Hledáme kamarádku do trojky

8
25.5.25 08:08

Hledáme kamarádku do trojky

Ahoj holky, rádi bychom poznali, a taky uz nejakou dobu hledáme, nejakou milou, pohodovou holčinu do 45 let. Ideálně na pokec u kafe, víno, v případě, že si padneme do noty, tak i výlety a společné akce. A pokud budou sympatie vzájemné, tak i třeba blbiny ve třech i s mým přítelem. Upřímně řečeno, nemáme s ničím podobným žádnou zkušenost, ale rádi bychom zkusil něco nového. A trojka nás oba láká už delší dobu. Jsme pohodový pár ve středních letech, který se rád baví a směje. Rádi se potkáme s dívkou, slečnou, ženou, kterou by takové trávení volného času zaujalo, a má podobné nastavení. Velice nás potěší, pokud se ozveš a budeme tak moc společně trávit příjemné chvíle a maximálně si je užijeme.
PS: Rozhodně bychom upřednostňovali někoho na pravidelné a dlouhodobé setkávání. 😊 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11479
25.5.25 09:35

Myslím, že jsi na špatném místě, připadá mi, že většina žen je tu málo sexuálně odvážných a trojkové dobrodružství pro ně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.5.25 09:55

No, alespoň jsem to zkusila. 😊 Jasně, určitě to není pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 10:08
@Ploskutáček píše: Více

Tak to není ani tak o tom, že by zdejší ženy byly málo sexuálně odvážné. Spíš znají vlastní sebehodnotu a nechtějí dělat někomu třetího. Proti experimnetům nic nemám, ale chodit s cizím párem na kafe a výlety? Pro mě by to nebylo, nevidím v tom žádnou přidanou hodnotu.
Navíc stejný inzerát už tu opakovaně byl a mám podežření, že je to stále stejná autorka, jen pod jiným nickem.

• Citovat
  • Upravit
11479
25.5.25 10:11
@Anonymní píše: Více

Jasně, já bych zkusil radši Amatéry než Emimino, tam je větší šance na úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 10:17
@Ploskutáček píše: Více

Souhlas, jestli nepořídí na Amtérech, tak Emimi to asi nevytrhne.

• Citovat
  • Upravit
5138
25.5.25 10:34
@Frída23 píše: Více

Jako proč ne kamaráda? Ne že by mě to nějak lákalo nebo rajcovalo, ale kdyby náhodou, někdy v příštím životě, tak bych radši kamaráda než kamarádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.5.25 10:37

Ano, na tu diskuzi jsem narazila taky, jen jsem nevěděla jestli je stále aktivní, proto nove vlákno. No, pokud jde o ty výlety apod. chtěli bychom to jen zkusit, a opravdu to není nutnost ani povinnost. Jen by bylo fajn, kdyby si to sedlo. Nic jiného v tom není. Taky se to nemusí potkat, a i to je zcela v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.5.25 10:40

Na Amatérech jsme zkoušeli, ale bez výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 11:26

Odkud jste?

• Citovat
  • Upravit
8
25.5.25 11:32

Prosím, sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 13:01

@Frída23 Stačí kraj. Podle toho se ozvu nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
8
25.5.25 13:13
@Frída23 píše: Více

Jasne. Střední Čechy/Praha, případně Olomoucký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
25.5.25 20:37
@ibis píše: Více

To proto, že jsi sama žena. Je to takový podvědomý strach…si teda já osobně myslím…že by tě mohl za tu druhou partner vyměnit. Případně tě s ní podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
25.5.25 20:53
@Taktinevím píše: Více

Spíš si myslím, že je to většinou chlap, kdo chce trojku, proto hledají další ženu. Málo který chlap zkousne dalšího chlapa :nevim: Ale i tvůj názor má něco do sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová