Hledání nové práce, máte tip?

zrzana2
1.10.14 20:16

hledani nove prace, mate tip

Ahoj holky, v soucasne době jsem ve vypovedi z mé strany a uvažuji v jakých kruzích lovit. Pracuji jako vedoucí směny a facility manažer pro kfc. Práce mě baví, ale prostě jsou nějaké veci, přes které se nedokazu přenést. A bohužel je mohu jen velmi málo ovlivnit. Vím že jinde to bude velmi podobné, ale už to chce změnu. Abychom jako rodina byli v klidu, potrebuji cca 16tisic čistého. Ale jde o to, že toho vlastně moc neumím. Celý život se motam v gastronomii. Ale vzdělání pokulhává, to mám bohužel jen základní. Pokud na jaře napíšu didakticky test z anglictiny, tak budu mít maturu, ale to bude na jaře a navíc dělám gympl.
Předem rikam, že o rejpaly nestojím. Vím, že to nebude snadné, ale práci určitě najdu.
A jeste dělá tady někdo u koní? Je mi jasne, že plat nebude růžový, ale jaká je třeba pracovní doba. Zaměstnávají vůbec konaci maminky s dětmi.
Díky za postřehy a případnou inspiraci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30962
1.10.14 20:24

Obdivuji tvoji odvahu nejdriv dat vypoved, az pak hledat praci. Udelala bych to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.10.14 20:30
@Cuddy píše:
Obdivuji tvoji odvahu nejdriv dat vypoved, az pak hledat praci. Udelala bych to naopak.

přesně tak. Nechci rýpat, ale rozhodně bych dala výpověď až bych měla novou práci jistou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.10.14 20:31

To je docela harakiri, co jsi provedla. Bez vzdělání, dáš výpověď a pak teprve hledáš práci, představuješ si plat 16 tisíc čistýho… v dnešní době je to dost lehkovážné. Tak držím palce, ať něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.10.14 20:32

Základní vzdělání a odcházíš z pozice kde máš teda asi těch 16000? :think: tak dobře placenou práci s takovým vzděláním :nevim: :nevim:,ale třeba budeš mít štěstí

Příspěvek upraven 01.10.14 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.10.14 20:32

Kamarádka dělá u koní a bere 10 tis a je tam od rána do večera :nevim: hodiny ani nepočítá, prostě je tam zadarmo pro lásku ke koním… Že nemá co jíst je věc druhá… Jinak teda máš odvahu. Taky záleží v jakém kraji bydlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
1.10.14 20:41

Za předpokladu, ze to nepůjde, chlap nas na nějakou dobu uživí. Prostě to nezvladam. A nebudu chodit do práce která mě takhle drtí. Jinak v případě, že se cokoliv…mám práci za cca 15sehnanou. Ovšem bude to fuska. Já myslím že otázka byla jasná. Neznáte celou situaci a už hodnotíte. To momentálně nepotřebuju. Ale chodit z prace vypsychla. Denne dělat práci za podrizene, kteří chodí pozdě, nést odpovědnost za chod restaurace, ale muset zaměstnancum libat ruce a možná i nohy, zato, že vůbec dorazily. Ale na druhou stranu nesmet vyvodit žádnej důsledek z jejich pracovní morálky. Asi vám to přijde jako banalita. Já už na to, ale nemám nervy. To ty prachy radši někde ušetříme. A mám víc než 16.

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
1.10.14 20:45

V případě, že nic nenajdu, budu dělat s chlapama manuální práci ve stavebnictví. No asi jsem magor, ale v nejhorším práci mám. Můžu i jít o pozici níž a budu mít těch 14. Ale ja se fakt ptala na něco jiného. Potřebuji práci kde je nějaká dynamika. Raději manuální. Ale klidně budu dělat hlavou pokud nebudu muset. Celý den sedět.

• Citovat
  • Upravit
10055
1.10.14 20:46
@zrzana2 píše:
Za předpokladu, ze to nepůjde, chlap nas na nějakou dobu uživí. Prostě to nezvladam. A nebudu chodit do práce která mě takhle drtí. Jinak v případě, že se cokoliv…mám práci za cca 15sehnanou. Ovšem bude to fuska. Já myslím že otázka byla jasná. Neznáte celou situaci a už hodnotíte. To momentálně nepotřebuju. Ale chodit z prace vypsychla. Denne dělat práci za podrizene, kteří chodí pozdě, nést odpovědnost za chod restaurace, ale muset zaměstnancum libat ruce a možná i nohy, zato, že vůbec dorazily. Ale na druhou stranu nesmet vyvodit žádnej důsledek z jejich pracovní morálky. Asi vám to přijde jako banalita. Já už na to, ale nemám nervy. To ty prachy radši někde ušetříme. A mám víc než 16.

tak jestli pracuješ za podřízené, tak se Tvému platu a zároveň pocitu zmaru nedivím :nevim:
fakt mě ale překvapuje, že máš odpovědnost, ale žádnou páku na podřízené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
1.10.14 20:47

@zrzana2 tak v každé práci je vždycky něco, z téhle chodíš vystresovaná, z té budeš chodit utahaná…co se týká koní, většinou je to všude práce od rána do večera, nebo podle dohody a většinou jim to obstarávají holky nebo kluci, co jim tam chodívají jezdit, takže pochybuju, že maminku s dětma uvítají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
1.10.14 20:47

Jeste přemýšlím o maserskem kursu. Masáže by mě hodně bavily
Maminka 159 a ty děláš co, jestli se můžu zeptat.

• Citovat
  • Upravit
10055
1.10.14 20:49

@zrzana2 a o jakou práci by šlo? ono chlapi na stavbě mají tendence si z holky dělat srandu (jsem stavař :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
1.10.14 20:53

Když jsem po rodicaku šla zpět málem mě omylo. Prej jsem narocna. Chci, aby chodily vcas, čistí a dodržovali firemní předpisy. V srpnu jsme se dohodli ze neplnění je automaticky ppk. Tři pok je výpověď. Ti nejhorší mají 4-5 a moje nadrizena je prostě nevyhodi. On slíbil, dáme mu šanci. Za prvních 12smen mi přišlo 25lidi pozdě, 4neprisly vůbec, dva z toho bez omluvy.

• Citovat
  • Upravit
357
1.10.14 20:54

Ahojda :-)
naprosto Te chápu, že chceš změnit flek, ale pokud Te to táhne ke konim, dobře radím-tohle si nechej radši pro zábavu, než jako zaměstnání, co by Te melo živit. Kamarádka dělá u koni (kde jsem normalne dřív docházela jako člen) a muzu říct, že žádná procházka růžovým sadem. Má na starost přes 20 koni, od kobyl přes hříbata az po hřebce. Nastoupi v pondělí ráno a skončí v patek kolem poledne, ale to jen proto, že v patek odpoledne je tam parta starších holek, co koníky večer nakrmi a za to si zajezdi. Na výplatu má 10 tisíc. Nemá dětičky, zatím, tak život travi tam. Je to totální otrocina. Pokud má někdo z koni zranění, musí udělat prevaz, což u kone fakt neni sranda, když se potrhaji ohrady, trvá ji třeba dvě hodiny než je dá do kupy apod. A na výplatu má prakticky prd. Můj brácha ji nabizel misto dojičky v kravine, nástupní plat 17 000, po zkušební době a při šikovnosti i 20 000kc čistého! Pevna pracovní doba na 3 směny. Pouvazuj, zda si tu pakarnu v kfc radši nenechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
1.10.14 20:54

@zrzana2 U koní nedělám, ale v tomhle prostředí jsem se pohybovala dost dlouho. Klíčové bude odpovědět si na otázky typu: budu mít doma pořešenou péči o děti, když se třeba kůň večer zraní, na veterináře se bude čekat do 9 hodin, pak ošetřování atd. a ty přijdeš domů před půlnocí?
Jak vyřešíš to, že se ti ráno vzbudí dítě s horečkou, neschopno jít do školky/školy a ty prostě budeš muset do stáje, protože koně hladový nechat nemůžeš? Takových neplánovaných zdržení se ti může u koní stát sedm do týdne. Zvládneš to skloubit s péčí o děti a domácnost?
Co se pracovní doby týče, strašně záleží na tom, co je to za stáj. Jestli hřebčín s chovnými kobylami, dostihová stáj, sportovní stáj atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat