Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, měla bych dotaz,
hodně se teď odkazuje na hledání v diskuzích a je to OK.
Není ale možné nastavit řazení vyhledávané diskuze aspoň podle data posledního příspěvku sestupně? Je fajn, když mi v hledání vyjedou jako první diskuze z 2004,2006 které kolikrát už třeba nejsou aktuální…
V hledání je možnost řazení výsledků podle „relevance“ a „od nejnovějšího“. Nebo myslíš něco jiného?
Tereza
Já zadám „od nejnovějšího“ a hned vyjedou témata a příspěvky sestupně podle data.
Nemyslím, že jsou potřeba další změny. To kliknutí navíc nikoho nezabije ![]()
to musis najet na diskuze a pak teprve dat vpravo nahore hledani v diskuzich a tam to radi podle nejnovejsich. To vyhledavani co je na profilu vpravo nahore nic neřadi
merett píše:
to musis najet na diskuze a pak teprve dat vpravo nahore hledani v diskuzich a tam to radi podle nejnovejsich. To vyhledavani co je na profilu vpravo nahore nic neřadi
Aha díky, tak tohle jsem neznala ![]()
Tak tím je to pro mě vyřešené ![]()
Na eMiminu je vyhledávání dvojí - to hledání nahoře využívá Google, pokud chcete vyhledávat přímo v diskusních tématech, je u něj funkce výběru řazení - Diskuse - Hledání v diskusi - tu.
Tereza
Jejda, u diskuze se mi vůbec neobjevilo očičko ![]()
Používám vyhledávání vpravo nahoře. A tady možnost řazení není. Jiná možnost mi nějak utekla, takže už o ní vím. a tam si to můžu nastavit.
Taky jsem se ještě chtěla zeptat, jak na vyhledávání konkrétního nicku. Taky jsme používala vyhledávání vpravo a to je zadat nick, vyjedou diskuze, kde píše a pak se dostanu k profilu.
je nějaká jiná možnost vyhledání? Přes záložku maminky jsme na to nepřišla. ![]()
Kliknutím do „Diskuse“ a následně na „Hledání v diskusi“ je možné upravit kritéria vyhledávaní - viz obrázek.
Vyhledávání dle nicku je na titulní stránce eMimino.cz, stačí sjet trošku níž. Nebo zadáním adresy - https://www.emimino.cz/profil/nick.
Tereza