Hlen s krví- co to mohlo být?

3828
26.8.08 13:50

Hlen s krví

Ahoj holky, dneska dopoledne jsem byla u dr. na kontrole a vše v pořádku. Děložní čípek se zkrátil o půl centimetru. Ale teď jsem zjistila že jsem měla trošku hlenu s krví nevíte co by to mohlo být? Nevím zda mám jít znovu k dr. nebo to je ok. Nic mě nebolí a cítím se dobře a malý v bříšku řádí. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
26.8.08 13:56

Pravděpodobně to bude z toho, jak Tě doktor vyšetřoval. Nevím jak moc jsi těhotná, jestli už to může být počátek porodu, ale můžeš tam zkusit zavolat co si o tom myslí. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
26.8.08 14:02

A v kolikátém jsi týdnu? Mohlo by jít o hlenovou zátku. Jinak já jednou po vyšetření taky trochu krvácela, ale to mě dělala doktorka stěr z čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
26.8.08 14:04

jsem ve 34 týdnu a dneska mi doktorka dělala kultivaci asi taky nějaký stěr či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.8.08 14:10

Tak to bych to viděla spíš na to krvácení kvůli stěru jak psala Martina v důsledku vyšetření, já myslím že kdyby to vedlo už k porodu tak by Ti doktor řekl, pokud jsi byla na vyšetření dneska. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
26.8.08 14:17

No tím si nejsem tak jistá zda by řekl, jelikož jsem se tam bavila s jednou paní a ta mi říkala, že též byla u doktora na kontrole a že jí řekl, že má na porod ještě čas že to vidí že bude rodit tak za týden až 14 dní a na druhý den se ji narodila holčička. No ale myslím si že to bude asi tím stěrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
26.8.08 14:21

Taky bych to viděla na ten stěr. Máš citlivější čípek jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
26.8.08 14:39

Já jen technickou poznámku samozřejmě to může být z toho stěru jak píší holky přede mnou,ale mě odešla hlenová zátka tři týdny před porodem.Je pravda,že až ve 36tt,ale i tak.Ale pokud máš velké pochybnosti tak mudře zavolej a ona ti poví,co a jak.Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.8.08 14:55

Ja osobne si myslim ze to bylo diky vysetreni.Vim ze kdyz jsem ke konci tehu chodila na kontroly tak me dr upozornoval ze mohu po kontrole krvacet nebo mit vytok podobny hlenu s krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
26.8.08 23:20

Ahojky,

bude to díky stěru i vyšetření, jak psaly holky.

V průběhu těhu mne upozorňoval Dr. na možnost špinění vždy, když dělal stěr. Ke konci těhu - cca od 32 tt říkal vždy po vyšetření, že můžu špinit. A skutečně tak od 35 tt jsem špinila vždy…pak to asi i byla částečně hlenvoá zátka.. To špinění po vyšetření vždy přešlo tak do 36 hodin po vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí