Tobiáš

158
24.8.08 12:19

Tobiáš

milé maminky,je tu nektera,ktera ma Tobiaska doma?Moc by me zajimalo,kdy ma svatek a jetsli jste si museli zadat o povoleni,ted jsem to cetla,ze pokud neni jmeno v kalendari,musi se.moc dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
24.8.08 12:53

Ahoj,

sice Tobika nemame, ale meli jsme ho vzdy v tom dotazniku na jmena (akorat to byla vzdy holka). Nemam po ruce kalendar, ale spis bych se ridila knihou od p. Knappove, kde jsou vsechny jmena povolena v CR, a tohle tam urcite bylo.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.8.08 13:14

Ahoj, ani my Tobiáše nemáme, ale znám dokonce 2 rodiny, které daly nedávno synům tohle jméno, a naprosto bez potíží. Svátek má 12. září, pokud vím.
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.8.08 13:18

Tak já jenom píšu že i můj tip byl Tobiáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.8.08 13:19

Jak už holky říkaly - všechna jména v knize od p. Ludmily Knappové jsou již v Čechách povolena a je jedno, že nejsou v kalendáři. Jak už jsem psala tady v jiné diskuzi, o povolení jména je třeba žádat, pokud je těžké prokázat jeho existenci - pokud existuje, byť v cizím jazyce, stačí je pouze zapsat do formuláře v porodnici. My máme Ellu - ta není v kalendáři a o nic jsme žádat nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
24.8.08 15:16

ahoj,
kamarádka Tobíčka má, bez problémů či nějakého papírování - viz výše knížka od Knappové.
Co se svátku týče, tak oni je neslaví, čili to neřeší, někdo to drží s Tadeáškem, někdo si podle církevního kalendáře najde příslušné datum..
Pěkné jméno, ale s kamarádkou se vídáme často, čili pro nás už je to passé, naštěstí teď to budou 2 holky :wink:

• Citovat
  • Upravit
158
24.8.08 17:46

holky moc dekuji a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.9.08 08:17

Ahoj my máme Matyáše a ten v kalendáři taky není a holčičku jsme chtěli Nikol (v kalendáři je jen Nikola) a o nic jsme žádat nemuseli. Zjistila jsem si,že můžeš dát jména ,která jsou v knížce od M. Knappové Jak se bude jmenovat? (doufám,že se tak jmenuje :lol: ) a když jméno ,co se ti líbí ani tam nenajdeš,tak stačí doložit něco,aby se dokázalo,že to jméno vážně existuje…Ale to už se možná musí i připlácet…Ale s Tobiášem byste neměli mít žádný problém…Znám i jednu ženu ,co má doma Nikoletu..a to není ani v té knížce:-)
""http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/128723.birthday.png:http://www.babysfirstsite.org/…birthday.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí