Hlen ve 30. tt?

Adinka02
25.8.13 23:26

hlen ve 30tt ?

Ahoj..
Mám takový problém, jsem ve 30tt :( včera jsem zpozorovala na toaletním papíru, něco jako hlen, hodně se to táhlo, jinak jsem byla v pohodě.. Dnes mám takový mazivý tahavý výtoky, do toho stahy v děloze, a bolesti zad, máte s tím někdo zkušenosti? Jsem prvorodička, a mám strach, v uterý jdu k mé gynekoložce, ale ta to s vyšetřením vždy odflákne, předem děkuji za rady :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
25.8.13 23:27

Zajela bych k doktorovi a to rychle! 30tt je ještě málo. Bože já tohle nikdy nepochopím :zed:

• Citovat
  • Upravit
Adinka02
25.8.13 23:31

Ano já vím, nechci nic zanedbat, jelikož jsem sama, a nejbližší nemocnici mám 10km od bydliště, jinak cejtím velký pohyby a malej pořád kope, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.8.13 23:34

@Adinka02 no kope, proč by nekopal :roll: aha ty jsi sama a co by jsi dělala, kdyby jsi začla natvrdo rodit? taky by jsi musela do porodnice ne?
Já měla trochu bolesti v 32tt, žádný sopel ze mě nešel. Dojela jsem do porodky a šup na Jipku, napíchali mě vším možným, byla jsem tam tři dny, potom normální gynda 14 dní, a porod zastavili. Dělej jak myslíš, radši párkrát zbytečně pojedu do nemocnice než něco zanedbat.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
25.8.13 23:36

Radši si zajeď na prohlídku…a vem si s sbeu pár základních věcí, kdyby sitě tam chtěli nechat.
já jsem měla tvrdnutí břicha asi 14dní a nakonec jsem porodila akutním císařem ve 27tt. - seběhlo se všechno moc rychle - od začátku bolestí bylo do hodiny už i po císaři… takže nečekej ;)
30tt je ještě málo - já vím, že do nemocnice nechceš, kdo by chtěl, ale pro tvoje miminko je lešpí, aby bylo ještě v bříšku a doma mu nepomůžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
25.8.13 23:37

Debatěním na internetu toho moc nevyřešíš. Pokud máš pochybnosti, já bych měla, zavolej komukoliv, objednej si třeba taxála a vyraž :think:. Co na to jiného napsat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
25.8.13 23:38

@Adinka02 No a ty stahy mají nějakou pravidelnost? Jsou stále stejné nebo slábnou nebo sílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.13 23:39
@Adinka02 píše:
Ano já vím, nechci nic zanedbat, jelikož jsem sama, a nejbližší nemocnici mám 10km od bydliště, jinak cejtím velký pohyby a malej pořád kope, tak nevím :nevim:

A chceš v tom bydlišti 10km od bydliště taky porodit? :think: Ve 30.tt ti dítě nemusí ani samo dýchat. Zvýšené riziko prolapsu pupečníku.
Existuje něco jako sanitka - zavolej 155, vylič situaci, poradí, případně pošlou sanitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.8.13 23:39

@Adinka02 Nechci strašit, ale ten porod ve 27tt - je to moje třetí dítě a vůbec jsem nevěřila tomu, že ten večer porodím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adinka02
25.8.13 23:40

Děkuji za rady volala jsem známé a raději pojedu, ty stahy mám třeba jen jednou za hodinu :(

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
25.8.13 23:40

@Adinka02 a co třeba nějaký příbuzný, kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.8.13 23:41
@Adinka02 píše:
Děkuji za rady volala jsem známé a raději pojedu, ty stahy mám třeba jen jednou za hodinu :(

jojo, raději jeďte :hug: Víš co, raději jeď zbytečně než ab seti rozjel porod… ;) a až se vrátíš domů, tak nám sem písni, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adinka02
25.8.13 23:42

Dobře určitě napíšu tak zatím a děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
31594
25.8.13 23:44

@Adinka02 přeju ať je to jen planý poplach a miminko se ještě hezky peče v bříšku ;) Ale ono je lepší takto jet dřív, pak jsou schopní rozjíždějící se porod zastavit, kdyžuž je všechno v plném proudu, tak se zastavuje těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.8.13 00:17

K lékaři ihned, není to sranda…jste ještě v malém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí