Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
můžete doporučit gynekologa z Kladna, Slaného nebo okolí? Který přibírá nové pacientky, i těhule? Svou doktorku mám, ale četla jsem na ní spoustu negativ co se těhu týče, nemá v ordinaci ani UTZ a přijde mi zbytečné lítat všude natřikrát, už takhle za ní jezdím 20km.
Podle kalkulačky jsem kolem 7.tt a je to moje první těhu, tak bych se ráda svěřila profíkovi, který bude příjemný a ne žádnej blb.
Diky za vaše postřehy ![]()
@Hinata píše:
Ahoj holky,
můžete doporučit gynekologa z Kladna, Slaného nebo okolí? Který přibírá nové pacientky, i těhule? Svou doktorku mám, ale četla jsem na ní spoustu negativ co se těhu týče, nemá v ordinaci ani UTZ a přijde mi zbytečné lítat všude natřikrát, už takhle za ní jezdím 20km.
Podle kalkulačky jsem kolem 7.tt a je to moje první těhu, tak bych se ráda svěřila profíkovi, který bude příjemný a ne žádnej blb.
Diky za vaše postřehy
Ahoj
za me doktor Kolář, ktery sidli v poliklinice ve Slanem. Prechazela jsem k nemu z Ambulance slanske nemocnice a jeho pece je uplne neco jineho. Mela jsem problemy s udrzenim tehotenstvi a diky dr. Kolarovi jsme se miminka take dockali
Nove pacinetky bere, ale registrace je za 500. Pro nekoho je to moc, ale u nej me tenhle polatek vubec nevadil je to jeden z doktoru, ktery ma pravo si o nej rict ![]()
@Ms.Blueberry ![]()
Díky za tip, zítra mu zavolám. Těch 500 mi přijde adekvátní. ![]()
Nevíš jak dlouho bych čekala, jestli mě veme? popř. jestli budu platit další penízky za UTZ, aby se na nás podíval?
Díky
Co jsem slysela tak ve slanem neni spatny primar gynekologie wolgemuth a na kladne rozhodne ullrych a voracek. Ale ullrych dela primare kladenske gynekologie tak si myslim ze asi vlastni ordinaci nema kdyz sem byla. v nenocnici byl tam snad kazdy den…vikend nevikend…
Na kladne je jeste dobrej gyndar jindrich kuhn ale ten chce rocne ted uz nevim kolik..asi 1000-1500 jen pro to ze u nej jsi…coz mi prijde lehce ujety na to ze kdyz neberes antiko a nejsi tehotna k nemu jdes jednou za pul roku..
@smilestrawberry ano ten ma chodi k nemu kamaradka tusim ze do unhoste.
Ted koukam ze mi ho uz ani google nenajde tak nevim jestli ma jeste ordinaci jedine se zkusit pozeptat ve slanem v nemocnici jmenuje se radek wolgemut
Chodím k Mudr. Farajpourovi na Kladně, jsem tam spokojená, jen je dražší.
Tady je diskuze: https://www.emimino.cz/…jpour-69725/
@samanta2208 já vim rodila jsem ve Slanym a mela jsem ho i u porodu
ale bylo mi divny že ma svou ordinaci když byl každy den v nemocnici
(mimo vikendu) nebo mozna ordinu jen odpo
@Ms.Blueberry píše:
Ahojza me doktor Kolář, ktery sidli v poliklinice ve Slanem. Prechazela jsem k nemu z Ambulance slanske nemocnice a jeho pece je uplne neco jineho. Mela jsem problemy s udrzenim tehotenstvi a diky dr. Kolarovi jsme se miminka take dockali
Nove pacinetky bere, ale registrace je za 500. Pro nekoho je to moc, ale u nej me tenhle polatek vubec nevadil je to jeden z doktoru, ktery ma pravo si o nej rict
naprosty souhlas, taky jsem u Kolare a naprosta spokojenost… Je fakt uzasny… ![]()
@samanta2208 píše:
Ted koukam ze mi ho uz ani google nenajde tak nevim jestli ma jeste ordinaci jedine se zkusit pozeptat ve slanem v nemocnici jmenuje se radek wolgemut
Wolhgemut neprijima (co jsem slysela) nove pacientky. ![]()
Jeste je vyborna Mudr. Marketa Matouskova, ordinuje primo v nemocnici, je uzasna…
(zastupce primare slanske gynekologie).
Ale toho Kolare mohu jenom doporucit. Kdybys potrebovala telefon, tak dej vedet, napisu… ![]()
Koláře můžu teké doporučit, poplatky jsem žádné neplatila, jen se připrav na čekání, i když jsi obj na určitou hodinu tak to ber s rezervou. Jinak je fajn, jemný, citlivý, vyslechne, poradí, a občas má tendence předpovídat to horší( u mě 100%císař v 38tt a nakonec jsem rodila vaginálně v 41tt
)
Dr Matoušková nebere, primář myslim že také ne, dr Vykouk je fajn.
Já mohu jen doporučit Farajpoura. Peněz jsem nikdy nelitovala, zatímco promarněného času u jiných gynekologů jsem litovala velmi často ![]()
Holky a to maji ordinace přímo v nemocnici ve Slanym? Z nemocnice bych snad mohla poporucit vsechny lekare(ky)
Sice mam vybornou dr v Praze, ale takhle bych to mela bliz ![]()
@Hinata ahoj za mě Matouskova.je supra je i v poliklinice ale jen v pondělí. dělá i v genettu.