Gynekolog Kladno, Slaný

236
25.8.13 23:24

Gynekolog Kladno, Slaný

Ahoj holky,
můžete doporučit gynekologa z Kladna, Slaného nebo okolí? Který přibírá nové pacientky, i těhule? Svou doktorku mám, ale četla jsem na ní spoustu negativ co se těhu týče, nemá v ordinaci ani UTZ a přijde mi zbytečné lítat všude natřikrát, už takhle za ní jezdím 20km.
Podle kalkulačky jsem kolem 7.tt a je to moje první těhu, tak bych se ráda svěřila profíkovi, který bude příjemný a ne žádnej blb.
Diky za vaše postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JellyBean
25.8.13 23:39
@Hinata píše:
Ahoj holky,
můžete doporučit gynekologa z Kladna, Slaného nebo okolí? Který přibírá nové pacientky, i těhule? Svou doktorku mám, ale četla jsem na ní spoustu negativ co se těhu týče, nemá v ordinaci ani UTZ a přijde mi zbytečné lítat všude natřikrát, už takhle za ní jezdím 20km.
Podle kalkulačky jsem kolem 7.tt a je to moje první těhu, tak bych se ráda svěřila profíkovi, který bude příjemný a ne žádnej blb.
Diky za vaše postřehy :kytka:

Ahoj :mavam: za me doktor Kolář, ktery sidli v poliklinice ve Slanem. Prechazela jsem k nemu z Ambulance slanske nemocnice a jeho pece je uplne neco jineho. Mela jsem problemy s udrzenim tehotenstvi a diky dr. Kolarovi jsme se miminka take dockali :palec: Nove pacinetky bere, ale registrace je za 500. Pro nekoho je to moc, ale u nej me tenhle polatek vubec nevadil je to jeden z doktoru, ktery ma pravo si o nej rict :palec:

• Citovat
  • Upravit
236
26.8.13 00:45

@Ms.Blueberry :mavam:
Díky za tip, zítra mu zavolám. Těch 500 mi přijde adekvátní. :)
Nevíš jak dlouho bych čekala, jestli mě veme? popř. jestli budu platit další penízky za UTZ, aby se na nás podíval?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
26.8.13 07:28

Co jsem slysela tak ve slanem neni spatny primar gynekologie wolgemuth a na kladne rozhodne ullrych a voracek. Ale ullrych dela primare kladenske gynekologie tak si myslim ze asi vlastni ordinaci nema kdyz sem byla. v nenocnici byl tam snad kazdy den…vikend nevikend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
26.8.13 07:30

Na kladne je jeste dobrej gyndar jindrich kuhn ale ten chce rocne ted uz nevim kolik..asi 1000-1500 jen pro to ze u nej jsi…coz mi prijde lehce ujety na to ze kdyz neberes antiko a nejsi tehotna k nemu jdes jednou za pul roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 07:58

@samanta2208 a Wohlgemuth ma nekde svoji ordinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
26.8.13 08:01

@smilestrawberry ano ten ma chodi k nemu kamaradka tusim ze do unhoste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
26.8.13 08:09

Ted koukam ze mi ho uz ani google nenajde tak nevim jestli ma jeste ordinaci jedine se zkusit pozeptat ve slanem v nemocnici jmenuje se radek wolgemut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.8.13 08:11

Chodím k Mudr. Farajpourovi na Kladně, jsem tam spokojená, jen je dražší.
Tady je diskuze: https://www.emimino.cz/…jpour-69725/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 08:18

@samanta2208 já vim rodila jsem ve Slanym a mela jsem ho i u porodu :) ale bylo mi divny že ma svou ordinaci když byl každy den v nemocnici :think: (mimo vikendu) nebo mozna ordinu jen odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
26.8.13 08:26
@Ms.Blueberry píše:
Ahoj :mavam: za me doktor Kolář, ktery sidli v poliklinice ve Slanem. Prechazela jsem k nemu z Ambulance slanske nemocnice a jeho pece je uplne neco jineho. Mela jsem problemy s udrzenim tehotenstvi a diky dr. Kolarovi jsme se miminka take dockali :palec: Nove pacinetky bere, ale registrace je za 500. Pro nekoho je to moc, ale u nej me tenhle polatek vubec nevadil je to jeden z doktoru, ktery ma pravo si o nej rict :palec:

naprosty souhlas, taky jsem u Kolare a naprosta spokojenost… Je fakt uzasny… ;)

@samanta2208 píše:
Ted koukam ze mi ho uz ani google nenajde tak nevim jestli ma jeste ordinaci jedine se zkusit pozeptat ve slanem v nemocnici jmenuje se radek wolgemut

Wolhgemut neprijima (co jsem slysela) nove pacientky. :(

Jeste je vyborna Mudr. Marketa Matouskova, ordinuje primo v nemocnici, je uzasna… ;) (zastupce primare slanske gynekologie).

Ale toho Kolare mohu jenom doporucit. Kdybys potrebovala telefon, tak dej vedet, napisu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
26.8.13 08:45

Koláře můžu teké doporučit, poplatky jsem žádné neplatila, jen se připrav na čekání, i když jsi obj na určitou hodinu tak to ber s rezervou. Jinak je fajn, jemný, citlivý, vyslechne, poradí, a občas má tendence předpovídat to horší( u mě 100%císař v 38tt a nakonec jsem rodila vaginálně v 41tt :kytka: )

Dr Matoušková nebere, primář myslim že také ne, dr Vykouk je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.8.13 08:50

Já mohu jen doporučit Farajpoura. Peněz jsem nikdy nelitovala, zatímco promarněného času u jiných gynekologů jsem litovala velmi často :|

http://www.gynekologie-kladno.cz/

• Citovat
  • Upravit
26.8.13 08:58

Holky a to maji ordinace přímo v nemocnici ve Slanym? Z nemocnice bych snad mohla poporucit vsechny lekare(ky) :lol: Sice mam vybornou dr v Praze, ale takhle bych to mela bliz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.8.13 09:14
@Hinata ahoj za mě Matouskova.je supra je i v poliklinice ale jen v pondělí. dělá i v genettu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí