Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mamci. Čekám 3mimi do včera jsem měla pohyby intenzívní, často. jsem v27tt. a od včera jen sem tam kopnuti. nemůže to být tím že už má malo místa? u holek jsem to nezažila, tak nechci plasit. děkuji
Ahoj děkuji. já právě předchozí dvě tehu měla úplně jiný. hold mi ten vysněnéj kluk dává zabrat. čekas první?
Ja tedy končím 25.tyden a pohyby to je moje noční mura
. Přijde mi jeden den málo, a pak třeba další tři dny víc. Opravdu s tím laboruji porad. A to čekám čtvrté a řeším to v kazdem tehu. Tentokrat mám angelsounds, tak v nejhorším poslechnu
. Zítra jdu na kontrolu, tak budu mít tisíc otazek, hlavně kdy už se mám znepokojovat. Ale ptála jsem se kazde tehu a nikdy jsem zadnou rozumnou odpověd nedostala.
Ahoj ja jsem 39 tt a pohyby cejtim sem tam, to driv bylo mimi mnohem aktivnejsi.
Tak v tom 39 už má malo místečka, závidím ti, že jsi na konci ![]()
Je to věda,vid.taky si občas neprijdu, že čekám už po třetí a neměla bych sasit.
No holky ale jak se to tahne teprve me,,,cekame druhe a skoro jsem zapomnela jake to bylo..kdyz me ted nekde pichne, hned plasim ze rodim
no uz bych chtela mit mimi v ruce… ![]()
@macullina
No jsme na tom stejně, taky mi přijde že jsem jak prvnicka, kdy máte termín?
@1Petra1 mame termin 2.zari takze to je za par…akorat se trochu bojim jestli poznam ze rodim. prvni byl vyvolavanej ![]()
@JayLee my uz mame chlapecka Davidka a ted? nechavame se prekvapit,…co me ted aktualne trapi je, jak to Davidek zvladne az budu v porodnici.je zvykli byt cely den semnou, manzel se z prace vraci az vecer. Manzel to zvladne, ale bohuzel si trochu vytrpi ![]()
@JayLee to vis, ze jsem mela mnohokrat chvilku, kdy jsem si u ultrazvuku rikala, jestli si to necham rict
ale mnohem vic me lakala myslenka a predstava jaky to je, kdyz je to opravdu prekvapeni jak pro okoli, tak hlavne pro me a otce ditete…
no u Davidka jsme to vedela hned jak to slo, ![]()
tak to si na drobecka jeste pockas, ze? a vse jinak v poradku? ja musim zatukat, ze ano, az na nizkej obsah zeleza ![]()