Kolikrát za den cítíte pohyby?

587
25.8.13 17:02

kolikrat za den,citite pohyby?

Ahoj mamci. Čekám 3mimi do včera jsem měla pohyby intenzívní, často. jsem v27tt. a od včera jen sem tam kopnuti. nemůže to být tím že už má malo místa? u holek jsem to nezažila, tak nechci plasit. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
25.8.13 17:09

Ahoj děkuji. já právě předchozí dvě tehu měla úplně jiný. hold mi ten vysněnéj kluk dává zabrat. čekas první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
25.8.13 17:09

Ja tedy končím 25.tyden a pohyby to je moje noční mura :mrgreen:. Přijde mi jeden den málo, a pak třeba další tři dny víc. Opravdu s tím laboruji porad. A to čekám čtvrté a řeším to v kazdem tehu. Tentokrat mám angelsounds, tak v nejhorším poslechnu :srdce:. Zítra jdu na kontrolu, tak budu mít tisíc otazek, hlavně kdy už se mám znepokojovat. Ale ptála jsem se kazde tehu a nikdy jsem zadnou rozumnou odpověd nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:11

Je jsem trubka, pises i u malé, takže druhy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 17:11

Ahoj ja jsem 39 tt a pohyby cejtim sem tam, to driv bylo mimi mnohem aktivnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:14

Tak v tom 39 už má malo místečka, závidím ti, že jsi na konci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:17

Je to věda,vid.taky si občas neprijdu, že čekám už po třetí a neměla bych sasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:23

No už ať je listopad a je venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:26
@JayLee
A ty jsi kolikátý?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:32

Vid, mě se to ňák táhne. furt něco řeším, zkoumam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 17:34

No holky ale jak se to tahne teprve me,,,cekame druhe a skoro jsem zapomnela jake to bylo..kdyz me ted nekde pichne, hned plasim ze rodim :lol: no uz bych chtela mit mimi v ruce… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.13 17:41
@macullina
No jsme na tom stejně, taky mi přijde že jsem jak prvnicka, kdy máte termín?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 18:55

@1Petra1 mame termin 2.zari takze to je za par…akorat se trochu bojim jestli poznam ze rodim. prvni byl vyvolavanej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 18:59

@JayLee my uz mame chlapecka Davidka a ted? nechavame se prekvapit,…co me ted aktualne trapi je, jak to Davidek zvladne az budu v porodnici.je zvykli byt cely den semnou, manzel se z prace vraci az vecer. Manzel to zvladne, ale bohuzel si trochu vytrpi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 19:27

@JayLee to vis, ze jsem mela mnohokrat chvilku, kdy jsem si u ultrazvuku rikala, jestli si to necham rict :think: ale mnohem vic me lakala myslenka a predstava jaky to je, kdyz je to opravdu prekvapeni jak pro okoli, tak hlavne pro me a otce ditete… :roll: no u Davidka jsme to vedela hned jak to slo, :lol:
tak to si na drobecka jeste pockas, ze? a vse jinak v poradku? ja musim zatukat, ze ano, az na nizkej obsah zeleza :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí