Chutě vs. pohlaví miminka

2511
25.8.13 07:47

chute vs. pohlavi miminka

Mile maminky,

rada bych udelala takovy mensi pruzkum. :-)

Jake jste v tehotenstvi meli chute a jake pohlavi miminka se Vam narodilo?
Kdyz jsem byla poprve tehotna s dcerou, mela jsem stale chut na sladke. Kazdy den jsem musela mit cokoladu nebo alespon zakusek, koblihu s nugatem nebo jsem si ujizdela na bavorskych vdoleccich. Pohled na kysele okurky ve me vyvolaval zvraceni. No a narodila se mi holcicka
Ted jsem tehotna podruhe a mam zase pro zmenu chut na maso, slane, kysele a obcas si sladke dam taky, ale ne tolik jako v prvnim tehotenstvi. Citim se spis tentokrat na chlapecka. V prvnim tehotenstvi jsem se citila na holcicku.
Zname asi vsechny ruzne povery jako treba chut na sladke =holcicka, slane = chlapecek.

Jak jste to mely Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
25.8.13 07:51

Ja v tehotenstvi nesnesla sladke. Ujizdela jsem na melounech, nektarinkach a Mc donaldech. a mam HOLCICKU… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
890
25.8.13 07:51

ahoja.ja mam taky chute jako ty! to bude ruzne. Treba to budetaky holka.ale maso muzu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.8.13 07:55

Sladký a je to kluk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
25.8.13 07:57

Tak ja to mela uplne naopak :lol: slany holka a sladky kluk :mrgreen:
A nevim, jestli to ma spojitost, ale dcera miluje vsechny slany veci, maso… Na sladky mi prdi :lol: a kluk uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
522
25.8.13 08:01

Ujížděla jsem na salátu s kyselou zálivkou (klidně každý den), nektarinkách a masu a mám holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.13 08:01

U prvního kyselé okurky to jsem je jedla na kila, byl to kluk, v dalších 2 těhotenství jsem musela mít každý den aspoň jednu tabulku cokolady a taky to jsou kluci :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu
25.8.13 08:05

Já jela v obou těhotenstvích v mase a mam holku a kluka. Ale pravda je, ze jsem byla na dietě kvůli cukrovce, takže to je zkreslene o tu možnost nacpavat se sladkym :)

• Citovat
  • Upravit
315
25.8.13 08:12

Mám to naopak máme chlapečka a totálně jsem ujížděla na dortíkách a sušenkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.8.13 08:13

Ja tak do 4.mesice ujizdela na slanem. Chipsy, tvrde salamy atd. V 5 jsem mela klid od chuti a jedla normalne, zato od 6.jsem musela mit kazdy den aspon 2 coko tycinky. Takze podle chuti nevim zda se to da poznat. Aspon u me ne. Mam syna, ale to jsem vedela hned od zacatku pocitove.

• Citovat
  • Upravit
2947
25.8.13 08:19

Mooc sladkeho, Cherry cola porad a stale i koupit v deset vecer. Jinak melouny - hlavne ty prvni nejdrazsi :-D a syry - mazaci a tvrde. Nic vic. A mam holku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
25.8.13 08:20

Budeme mit kazdym dnem holcicku a ujizdim na sladkem neskutecne moc a pak jeste mi dost jedou fastfoody typu mc donald nebo kfc. k slanemu jako jsou chipsy nebo tak netihnu vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.8.13 08:21

Spíš slané a je to holka, na pověry nevěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.8.13 08:23

Já mohla sladký na kila, a mám kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.8.13 08:23

Jedla jsem jen sladké (tak jsem to teda měla před i po těh.), je to holka. Sestřenice jí taky hrozně sladkého a bude to holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí