4D ultrazvuk - poloha dítěte

542
23.8.13 19:47

4D ultrazvuk - poloha dítěte

Holky dneska jsem byla na 4D ultrazvuku ve 26. týdnu a po celou dobu bylo naše dítko ohlý jako do luku a chodidla mělo strčený za hlavou, takže nebylo z obličeje nic vidět :lol:.Zažila jste některá tuhle pozici, je to vůbec normální? Já to snad nikdy neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
23.8.13 20:30

:lol: pěkné, náš malej byl opačný případ, nohy si strčil úplně nad hlavu, tak mám z 20tt krásnou akrobatickou fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.8.13 20:33

@Monika92 :lol: no obličej snaživě a úspěšně skrýval, ale zase díky této poloze a vyšpulenýmu zadku nám s radostí ukazoval pindíka :mrgreen:. tak aspoň teď už 100% víme, že to je kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.8.13 20:37

@Radunka83 jo počkej takhlé, měl nožky ohlé dopředu…já „do luku“ pochopila jako dozadu :mrgreen: :mrgreen: Tak to je jak náš, no :) Gratuluju k chlapákovi :pankac:
Jo a snad ten váš nebude mít potom úchylku na nohy jako náš :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.8.13 20:45

@Monika92 :mrgreen: To by asi nešlo dozadu je mít ne? :P Dík, slovo chlapák sedí, prej je nějakej velikej říkala ta sestra u utz, tak se moc těším na další kontrolu u gynekoložky - co se dozvím…
Co si mám představit pod „úchylkou na nohy?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.8.13 20:50

@Radunka83 no já právě přemýšlela, jak to ten váš prcek dokázal, mít je dozadu :oops: :lol:
No, náš Daneček jakmile byl starší - plazící se, tak jenom viděl, že někdo má holé bosé nohy, hned šel a celým obličejem se k nim začal silně tisknout :mrgreen: Teď (21m) si na to ještě občas vzpomene, ale výjimečně :twisted: Tak jsem si z něj vždycky dělala srandu, že mu to zůstalo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí