Spadlé břicho na konci 31. týdnu

134
22.8.13 19:49

spadlé břicho na konci 31týdnu

Ahojte maminy spadlo mi bříško dost dolu končím 31týden mám se bát předčasneho porodu???děkuji ted mi tvrdne bříško každou chvíli tak mám kapku strach děkuji za odpovědi:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
22.8.13 19:52

To bys měla jít k doktorovi..Já jsem zkončila s tvrdnutím břichem a a podezřením na předčasným porodem v nemocnici..bylo to nejak měsíc než jsem měla termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.8.13 19:59

Švagrové padalo bříško taky tak brzo a nakonec ještě přenášela… ale asi je opravdu lepší zeptat se doktora, za to nic nedáš a jistota je jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.8.13 20:01

Ležela jsem stím v nemocnici týden..Davali mi něco a hořčík..a pak jsem stejně rodila poslední termín.. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.8.13 20:01

Jolisek

Ja dnes byla na kontrole a vše v pořádku že mám spadle břicho mi řekla až kamarádka odpoledne a ted mamka jak umě byla tak nevím :nevim: a bříško mi tvrdne a tedd večer třeba 5tkrát zasebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.8.13 20:03

Tak to je divný že si toho doktor nevšimnul..u mě si toho všimli hed a ptali se mě jestli mi to břicho moc netvrdne..zašla bych k doktorovi znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.8.13 20:07

Jolisek

Asi pujdu raději malej má teprva 1610g to je moc brzo ještě aspon 6týdnu musí vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.8.13 20:20

Jj měla bys tam zajít. Já jsem teda taky nerada chodila k doktorom, ale šlo o malou a jistota je jistota. Nechci tě teda nějak srašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.8.13 20:45

@Eliasek25 mně tvrdlo břicho od druhýho trimestru, takže jsem byla u Dr. každou chvíli, takže Tě chápu a určitě si zajdi, abys byla klidná. Na tvrdnutí má vliv hodně i psychika.

• Citovat
  • Upravit
14335
22.8.13 21:12

Já si myslím, že spadnuté břicho nic neznamená..
Já měla od začátku nějak břicho hodně nízko, švagrová mě strašila od 5 měsíce, že ho mám nízko a oprvdu hodně měla- nikdy ale problém, otevření nebo tak nebyl.
Teď jsem 32tt, břicho hodně nízko, tvrdnutí hodně často a dost, dokonce mi teče začáteční mléko, a doktor říkal, že porodní cesty vůbec nereagují- jakože je to ok..

Ptala jsem se ho na to břicho a on mi řekl, že prostě každá ho má nejaké :nevim:Ale porad se, ale možná pomůže magnesizum - nebo něco takového na křeče a prý to ovlivnuje i to tvrdnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.8.13 21:20

Holky moc děkuji :kytka: za rady určo dojdu zase k doktoru malej je opravdu ještě malinkej a pohled na něj kdyby se narodil tak brzo by mi zlomil srdce :,( tak snad to nic nebude a aspon ten měsíc tam ještě vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí