Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denousek25
Pozri, malé sa narodí a ty budeš mať takú behajdu, že to zhodíš raz dva. Toho by som sa vôbec nebála. A nejaké diéty riešiť teraz je fakt nezmysel. Takže kašli na to. Po pôrode to má čas.
No vsak ja si myslim ze clovek lice kolem miminka tak neco zhubne tak proto to tak neresim a uzivam si to
pak nas tatinek po porodu zaprahne na brusle a kila pidou dolu ![]()
@Denousek25 @Denousek25
správne, proste sú iné veci než riešiť nejaké to kilo navyše.
Hihi, fajn diskuze. ![]()
U prvního těhu jsem milovala melouny, broskve, jablka a buchty. Maso jsem skoro nejedla, kuřecí vůbec, sem tam trošíčku vepřového. A hlavně musela být několikrát týdně ovesná kaše s kakaem. Bože, toho pitomého ovsa jsem snědla několik kilogramů.
Kupodivu jsem neporodila koně, ale kluka.
U druhého těhu jsem sladké nejedla vůbec. Milovala jsem maso v jakékoliv podobě, hlavně když ho bylo moc. Nejlépe smažené a s hranolkama. Koláče a buchty jsem nepozřela. Ani tu ovesnou kaši, skoro žádné ovoce a ze zeleniny jen mrkev. A ujížděla jsem na gyrosu v bulce. Kupodivu jsem přibrala jen 8 kg (sežrala jsem tunu hranolek
) a porodila opět kluka. ![]()
@Almondea
jej to je parádna diskusia, aspoň máš na čo spomínať.
Keď to tu tak čítam, niet nad chuť… Príde a človek proste musí.
Taky husty teda
to ja ovoce ani mocv nemusim jen meloun a zeleninu tez ne ale sem tam se musim donutit bo nejim zadne vitaminy
ty jo jen 8 kilo mazec mozna kdybych treba zvracela ze bych mela o neco min kilo bo jak ja rikam kedybych nemela bricho a pohyby maleho tak od zacatku nebim ze jsem tehu zadne problemy uplne luxusni tehotenstvi
![]()
@Denousek25 @Denousek25
ja keby som to nevedela, tak tiež ani neviem. ![]()
Taky tak to je super je to fajn co tady kolikrat ctu co maji holky za problemy des jeste ze jsem ok a malej tez a mame krasne bez problemove tehu
akorat uz se tesim az ho uvidim jsem moc zvedava jak bude vypadat na koho se podobat
![]()
@Denousek25
Tak to se máš, já měla pořád nějaký problém. U prvního teda moc ne, ale u druhého se to hromadilo. napřed jsem jenom
skoro ze všeho, pak štítná žláza, pak cukr v moči při tom jejich pitomém testu,(sladké jsem nejedla vůbec)jinak žádný cukr, ani v krvi. Nicméně jsem se musela otravovat každé 3 týdny do dia poradny na kontrolu krve a moči (vše bylo v pořádku).Pak otoky nohou no a pak to maso a ty hranolky…
aspoň že oba porody byly úplně v pohodě.
Ty jo chude tak to musel byt hnus furt se stresovat z neceho
to ja se vubec nestresuji bo kdyz je vse ok tak verim ze bude az do porodu
hlavne se modlim at mam rychli porod a bez problemu
slysela jsem ze je dobry chodit plavat ze se pak ty miminka rodi rychleji
a jeste si chci zkusit masirovat pak hraz a jist lneny seminko at jde mimi krasne ven
![]()