Chutě vs. pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
25.8.13 17:57

@Denousek25
Pozri, malé sa narodí a ty budeš mať takú behajdu, že to zhodíš raz dva. Toho by som sa vôbec nebála. A nejaké diéty riešiť teraz je fakt nezmysel. Takže kašli na to. Po pôrode to má čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 18:08

No vsak ja si myslim ze clovek lice kolem miminka tak neco zhubne tak proto to tak neresim a uzivam si to :lol: pak nas tatinek po porodu zaprahne na brusle a kila pidou dolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 18:09

@Denousek25 @Denousek25
správne, proste sú iné veci než riešiť nejaké to kilo navyše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 18:18
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
25.8.13 18:24

Hihi, fajn diskuze. :lol:
U prvního těhu jsem milovala melouny, broskve, jablka a buchty. Maso jsem skoro nejedla, kuřecí vůbec, sem tam trošíčku vepřového. A hlavně musela být několikrát týdně ovesná kaše s kakaem. Bože, toho pitomého ovsa jsem snědla několik kilogramů. :cert: :mrgreen: Kupodivu jsem neporodila koně, ale kluka.
U druhého těhu jsem sladké nejedla vůbec. Milovala jsem maso v jakékoliv podobě, hlavně když ho bylo moc. Nejlépe smažené a s hranolkama. Koláče a buchty jsem nepozřela. Ani tu ovesnou kaši, skoro žádné ovoce a ze zeleniny jen mrkev. A ujížděla jsem na gyrosu v bulce. Kupodivu jsem přibrala jen 8 kg (sežrala jsem tunu hranolek :oops: ) a porodila opět kluka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 18:26

@Almondea
jej to je parádna diskusia, aspoň máš na čo spomínať.
Keď to tu tak čítam, niet nad chuť… Príde a človek proste musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 18:28

Taky husty teda :lol: to ja ovoce ani mocv nemusim jen meloun a zeleninu tez ne ale sem tam se musim donutit bo nejim zadne vitaminy :D ty jo jen 8 kilo mazec mozna kdybych treba zvracela ze bych mela o neco min kilo bo jak ja rikam kedybych nemela bricho a pohyby maleho tak od zacatku nebim ze jsem tehu zadne problemy uplne luxusni tehotenstvi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 18:30

@Denousek25 @Denousek25
ja keby som to nevedela, tak tiež ani neviem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 18:34

Taky tak to je super je to fajn co tady kolikrat ctu co maji holky za problemy des jeste ze jsem ok a malej tez a mame krasne bez problemove tehu :lol: akorat uz se tesim az ho uvidim jsem moc zvedava jak bude vypadat na koho se podobat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
25.8.13 18:41

@Denousek25
Tak to se máš, já měla pořád nějaký problém. U prvního teda moc ne, ale u druhého se to hromadilo. napřed jsem jenom :poblion: skoro ze všeho, pak štítná žláza, pak cukr v moči při tom jejich pitomém testu,(sladké jsem nejedla vůbec)jinak žádný cukr, ani v krvi. Nicméně jsem se musela otravovat každé 3 týdny do dia poradny na kontrolu krve a moči (vše bylo v pořádku).Pak otoky nohou no a pak to maso a ty hranolky… :mrgreen: :mrgreen: aspoň že oba porody byly úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 18:45

Ty jo chude tak to musel byt hnus furt se stresovat z neceho :( to ja se vubec nestresuji bo kdyz je vse ok tak verim ze bude az do porodu :lol: hlavne se modlim at mam rychli porod a bez problemu :) slysela jsem ze je dobry chodit plavat ze se pak ty miminka rodi rychleji :D a jeste si chci zkusit masirovat pak hraz a jist lneny seminko at jde mimi krasne ven :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí