Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já teda vubec, u dcerky jsem milovala jakékoliv ovoce, jedla jsem ho na kila. Nemohla jsem vidět kuřecí maso, a čokolády. Za to mlíko, to jsem pila ve velkým. A ted jsem ve 12 tt, nvme ještě co to bude, občas si dám čokoládu, ale jen pár čtverečku. Baštím pruběžně všechno. A co nenávidím??grilování, květák, okurky, kafe který jsem milovala, a hlavně u mě v ledničce nenajdete salám:D…ble ![]()
Já ujížděla na buchtách všeho druhu, snídala jsem je skoro každý den, pak jogurty, kakao, krupicová kaše, přesnídávky, no prostě sladký, všichni říkali, že to bude holka
a vzhledem k tomu, že jsme měli překvapení a i já byla přesvědčená o holčičce, tak ten klučík pro mě byl na porodním sále fakt šok
. A co mi vadilo, tak maso, sice jsem ho manželovi vařila, ale sama jsem se přemáhala ho sníst, z rajské a plněné papriky se mi udělalo tak zle, že jsem ji pak dělala až po porodu
. A jak jsem milovala před otěhotněním sýr, mazací na rohlík, tak v těhotenství jsem to vůbec nevyhledávala.
@kačkamala @kačkamala
Ahojky,
ja ešte nemám po pôrode ae už viem, že čakáme dievčatko.
Mám skôr chuť na sladké, kyslé mi vyslovene nechutí.
@lilaa22 áno a ešte zbožňujem ovocie, broskyne, nektarinky, banány, hrozno, na kilá.
a prestalo mi chutiť kave. Tak si robím slabučké. A absolútne neznášam údené.
První tři měsíce jsem jedla snad jen vývary, maso a šílenou chuť na tlačenku a cokoli v aspiku. Sladký jsem vidět ani nemohla - včetně ovoce, zelenina v jakékoli podobě. Pak se to „normalizovalo“ a teď jím všechno jako dřív - začínám třetí trimestr, ale obecně si raději dám něco z masa a slaného, než sladkého.
Podle utz by to měl být kluk.
Ale ty první 3 měsíce jsem sladké nemohla ani vidět. Bylo mi z toho na ![]()
Já žádné extra chutě neměla…Ale u obou se mi dělalo špatně ze špenátu, který normálně miluju. Nemohla jsem ho ani cítit, ani na něj pomyslet..A u prvního se mi dělalo zle i z rajčat.
Jinak já sladké moc nemusím a v těhotenstvích se to nijak nezměnilo, takže jsem jedla spíš slané.
Dva kluci:-)
@luthy To mě nevadí, jen banány
ty taky nedávám:DA už víte co to bude???
Sladky, maso, chipsy, merunky, banany, broskve, nektarinky a presnidavky:-D pohlavi zwtim nevime stoprocentne ale nejspis kluk:-)
Ja vzdy milovala sladke a jak jsem ted tehotna tak ho miluji stale ja bych klidne ani jist nemusela hlavne ze mam neco sladkeho
tak jsem myslela ze to bude holcicka ale cekame chlapecka
taqk snad z neho nebude cvalik kdyz tak hodne papam sladke jsem ve 26 t uz jsem pribrala 10 kilo
![]()
Noo to je ale na sladky
furt sem nepribirala a zniceho nic to vyskocilo na 10 kilo des
jenze to nejde si nic nedat treba to zhubnu necham to osudu nebudu se tim stresovat zbytecne ![]()