Chutě vs. pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
25.8.13 09:44

Tak já teda vubec, u dcerky jsem milovala jakékoliv ovoce, jedla jsem ho na kila. Nemohla jsem vidět kuřecí maso, a čokolády. Za to mlíko, to jsem pila ve velkým. A ted jsem ve 12 tt, nvme ještě co to bude, občas si dám čokoládu, ale jen pár čtverečku. Baštím pruběžně všechno. A co nenávidím??grilování, květák, okurky, kafe který jsem milovala, a hlavně u mě v ledničce nenajdete salám:D…ble :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
25.8.13 09:58

Já ujížděla na buchtách všeho druhu, snídala jsem je skoro každý den, pak jogurty, kakao, krupicová kaše, přesnídávky, no prostě sladký, všichni říkali, že to bude holka :mrgreen: a vzhledem k tomu, že jsme měli překvapení a i já byla přesvědčená o holčičce, tak ten klučík pro mě byl na porodním sále fakt šok :mrgreen:. A co mi vadilo, tak maso, sice jsem ho manželovi vařila, ale sama jsem se přemáhala ho sníst, z rajské a plněné papriky se mi udělalo tak zle, že jsem ji pak dělala až po porodu :jazyk:. A jak jsem milovala před otěhotněním sýr, mazací na rohlík, tak v těhotenství jsem to vůbec nevyhledávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 10:01

@kačkamala @kačkamala
Ahojky,
ja ešte nemám po pôrode ae už viem, že čakáme dievčatko.
Mám skôr chuť na sladké, kyslé mi vyslovene nechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 10:03

@lilaa22 áno a ešte zbožňujem ovocie, broskyne, nektarinky, banány, hrozno, na kilá.
a prestalo mi chutiť kave. Tak si robím slabučké. A absolútne neznášam údené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
25.8.13 10:14

První tři měsíce jsem jedla snad jen vývary, maso a šílenou chuť na tlačenku a cokoli v aspiku. Sladký jsem vidět ani nemohla - včetně ovoce, zelenina v jakékoli podobě. Pak se to „normalizovalo“ a teď jím všechno jako dřív - začínám třetí trimestr, ale obecně si raději dám něco z masa a slaného, než sladkého.
Podle utz by to měl být kluk.
Ale ty první 3 měsíce jsem sladké nemohla ani vidět. Bylo mi z toho na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
12959
25.8.13 10:17

Já žádné extra chutě neměla…Ale u obou se mi dělalo špatně ze špenátu, který normálně miluju. Nemohla jsem ho ani cítit, ani na něj pomyslet..A u prvního se mi dělalo zle i z rajčat.
Jinak já sladké moc nemusím a v těhotenstvích se to nijak nezměnilo, takže jsem jedla spíš slané.

Dva kluci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.8.13 12:53

@luthy To mě nevadí, jen banány :poblion: ty taky nedávám:DA už víte co to bude???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 13:09

@lilaa22 áno dievčatko to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.8.13 14:11

Sladky, maso, chipsy, merunky, banany, broskve, nektarinky a presnidavky:-D pohlavi zwtim nevime stoprocentne ale nejspis kluk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.8.13 14:14

@luthy Jé jen to ne:D to už doma máme:D chcem kluka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 15:15

@lilaa22
myešte nemáme nič, tak sa tešíme na dcérku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.8.13 16:38

Já měla chut na romadur, kyselé, slané. A mám holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 16:56

Ja vzdy milovala sladke a jak jsem ted tehotna tak ho miluji stale ja bych klidne ani jist nemusela hlavne ze mam neco sladkeho :)tak jsem myslela ze to bude holcicka ale cekame chlapecka :lol: :lol: taqk snad z neho nebude cvalik kdyz tak hodne papam sladke jsem ve 26 t uz jsem pribrala 10 kilo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.8.13 17:26

@Denousek25
fuuuuuuuha, ale teda to je apetít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 17:43

Noo to je ale na sladky :lol: furt sem nepribirala a zniceho nic to vyskocilo na 10 kilo des :twisted: jenze to nejde si nic nedat treba to zhubnu necham to osudu nebudu se tim stresovat zbytecne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí