Chutě vs. pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
25.8.13 08:25

Je to jen pověra :-)

já jedla sladké jen v těhotenství uobou dětí, jinak honejím, a mám holku a kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
25.8.13 08:34

Milovala jsem Bílou Delíssku (klasická bílá Delissa, ale dělali si ze mě srandu). Klidně pět šest denně. Je to kluk :srdce:
Jo a pohled na okurky mě doháněl k míse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
25.8.13 08:37

U prvniho tehu jsem nesnesla pohled na varene maso, ale jinak mi bylo dobre. cpala ksem se nektarinkami, melouny, mela jsem vecne chut na fast food a po. erancovou mirindu. Sladke jsenm azna jahodove brumiky nwjedla. Pak v zime jsem byla schopna sezrat 2kg pomerancu, mandarinek najednou a zavrsila jsem to grepem. Mame holku.
Ted v tehuu mi zezacatku bylo hodne zle, zhubla jsem 7kg, par tydnu jsem prezivala na cerstvych ovocnych stavach. I to sladke jim, ale taky se laduju nektarinkami a melounem. A tentokraz muzu jakekoli maso, nejradsi bych kazdy den mela steak. A stejne jako v prvnim tehu ujizdoim na fastfoodu, nastesti ve meste zadny nemame., ale beda, jak jedem kolem mekace. A tenzokrat to ma byt kluk. :jazyk:

Pardon za chyby, ucim se psat z noveho mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.8.13 08:43

Já ujíždím na řízkách a guláši a za 2týdny by se mi měla narodit holčička :).Sladký moc nevyhledávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
25.8.13 08:47

Ahoj tak ja se prozvracela az do 6. mesice a jedine co jsem mohla pozrit byla jedna krupicova kase s kakaem denne. Jinak pohled na sunkovy salam v lednici nebo jakekoliv maso me hned popohnal na schuzku se zachodovou misou :D Palila me od toho 6 mesice silene zaha a 2 litry mlika pro me nebyl problem za den vypit. Narodil se nam chlapecek tak koukam ze ty chute asi moc neodpovidaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
25.8.13 08:52

No ja popravde zacala hodne sladky ted. Taky nektarinky, meloun a jak nekdo psal tak McDonald a cekame pindika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
25.8.13 08:55

U mě vedlo sladký hlavně čokoláda, litry mlíka a kila pomerančů. Bez pomeranče jsem nešla spát a na mlíko sem nebyla líná ani vstát v noci z postele :oops: A je z toho kluk jako buk. Mimochodem porodní váha byla 4050g :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.08.13 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
25.8.13 08:56

Mléko a mám kluka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Přesně jak píšeš, zašlo to tak daleko, než abych prožrala všechny peníze, začala jsem dělat vlastní koblížky a buchty :-) Pořád jsem jedla nějaký sušenky, jogurty, cokoli, kde byla aspoň trocha cukru. Narodil se mi kluk.

• Citovat
  • Upravit
2511

Ja na povery prave neverim, ale vcera jsme s tchyni na toto tema debatily, tak me napadlo prave, ze zalozim diskuzi jak to teda je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.8.13 08:57

Jo a mlíko, to bych zapomněla. Litr, dva denně, a to ještě dva měsíce po porodu.

• Citovat
  • Upravit
700
25.8.13 09:03

Ja musela mit každý den kakao, nanuk, cokoladu, sladke pecivo…az jsem byla na hranici s cukrovkou :lol: mam holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.8.13 09:14

Tak já nejdřív na kila mandarinky, pak víno a melouny, ale ve velkém. Pořád jsem si dělala přírodní plátek, chuť na maso byla neodolatelná. Občas jsem hnala manžela do krámu pro něco sladkého- jednou nugetu- arašídovou, nikde ji neměli, musel jet do Prahy :oops: a pak větrník. A máme kluka, kterej nesnáší sladká jídla, maso miluje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.8.13 09:25

S dcerou jsem nesnesla sladké vůbec, ani když se řeklo jen slovo fidorka šla jsem blít a máme holku. teď taky prý čekáme holku a chutě stejný. při prvním těhu jsem se cítila na kluka, milovala jsem sladké a jedla na kila bohužel jsem o mimi přišla tak nevím co by to bylo ale já jsem si dle pocitů byla jistá chlapečkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
25.8.13 09:28

Jsem odjakživa sladkozrout a jakmile jsem otehotnela, tak jsem jedla utopence, pila pivo ( do tě doby jsem ho nesnášela),takže u mě se pověra potvrdila stoprocentně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí