Pohyby a pohlaví

12743
25.8.13 20:38

Pohyby x pohlaví

Taková malá anketka.
Moje máma tvrdí, že holky jsou v břiše mnohem aktivnější než chlapci (ovšem má 3 holky)
Prvního jsem měla syna a byl fakt akční, ovšem s tím hádětem co čekám teď se to nedá srovnat (pohlaví neznámé)
Tak by mě zajímalo jestli majitelky potomků obou pohlaví můžou mamčinu teorii potvrdit či vyvrátit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
25.8.13 20:40

Holka, dva kluci, teď ještě nevím.
Holčička akorát víc škytala, jinak pozorovnání tvé mámy nepotvrzuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.8.13 20:41

@paola white ahoj tak s tim nazorem souhlasim, prvniho jsem mela kluka a pohyby nic moc-hold linej chlap, ted cekame holcicku a to je teda mazec co ona tam provadi…ale uzivam si to :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.13 20:43

Kamoska CEKA HOLKU a mala je mega akcni furt ji tam vybruje a hybe se osto set a ja cekam kluka a ten je hodny sem tam nejaky pohybecek at vim ze je v poradku ale zadna hruza :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
25.8.13 20:43

Mám jen holku a ta se hýbala snad jen večer a to se spíš akorát líně převalovala a škytala taky pořád :)

Ještě se hýbala jen, když jsem jedla čokoládu. Jinak moc akční nebyla.
Takže taky nepotvrzuju teorii tvé maminky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
25.8.13 20:44

Tak já u dcery měla pořádné kopance, doslova lítala v břiše :lol: kolikrát mi přišlo že vidím jak projíždí přes břicho ručička nebo nožička 8o druhý byl syn a to byl teda celkem lenoch, hýbal se dost ale spíš se jen tak převaloval, občas kopnul, zaseknul si nohy pod žebra a do porodu mě tam rejpal :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.8.13 20:44

U kluka jsem občas byla nervní jestli je v pořádku, protože si dělal docela pauzy v pohybech. tak jsem si tentokrát koupila doplera abych byla klidná a ani jednou jsem ho nevytáhla. mám pocit, že se mě dítě snaží umlátit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.8.13 20:46

Já mam jen chlapečka a ten se hýbal snad pořád, byl hrozně akční a kamaráka co čekala holčičku a porodila týden předemnou zase nevěděla, že jí čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.8.13 20:46

Holka - neustálné škytání, hodně pohybu
Kluk - pohnul se jedině po šťouchání do břicha, asi měl zimní spánek
Kluk - středně pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.13 20:50

Vyvracím rovnou, já mám dvě holky a obě byly tak líné a skoupé se jen pohnout, že k pohybu jsem je donutila jen, když jsem si lehla na břicho a tlačila je, to se jako milostivě pohnuly. Na ozvách jsem vždycky dřepěla přes hodinu a nikdy se jim je nepovedlo vzbudit. při porodu prvorozené, 45 minut před porozením, to mi píchli vodu a hned ozvy, jak se jí daří a madam spala, zvonili miminutkou u břicha aona se nehodlala vzbudit, ona prostě zaspala svůj vlastní porod. Takže podle této teorie by to musel být kluk a mít dva pinďoury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.13 20:53

No tak maka byla v brise aktivni dost, ale to, co ted predvadi malej je masakr, ten snad nespi. A navic dela bordel i v noci-pravidelne od 3rano ma asi fotbalovy zapas a tak do 4 do pul 5 si neda pokoj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.8.13 20:54

Tak ten nas se kolem 25.tydne pekne usadil na zadek a tak si tam sedel az do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.8.13 20:56

Tak já mám chlapečka a občas jsem měla pocit, že se mi protáhne ven pupíkem.. byl hrozně akční. Kopal skoro pořád, převaloval se.. takže tuto teorii vyvracím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
25.8.13 20:57

Já mám dvě holčičky. Starší byla aktivní, hodně škytala, hýbala se o 106 a druhá byla lenivá, sem tam se pohnula a jinak nic. Myslím že na pohlaví moc nezáleží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.8.13 20:58

Dvě holky, první celkem kliďas, druhá jak péro z gauče. Odpovídá i povahám. Ale na kus čokošky mi i ta starší okopávala jak divá co se dalo- tu žaludeček, tam močáček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí