Pohyby a pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
25.8.13 21:03
@zuzouš píše:
Dvě holky, první celkem kliďas, druhá jak péro z gauče. Odpovídá i povahám. Ale na kus čokošky mi i ta starší okopávala jak divá co se dalo- tu žaludeček, tam močáček :lol:

týjo nestraš mě. první je teď naprostý divoch a to nijak pohybový pupík nebyl. to jestli tohle dítě bude akční venku jako uvnitř tak mě odvezou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
25.8.13 21:04

Malej se mi v břiše hejbal pořád, určitě vůbec nespal :D to byly kopance a převalování…vydrželo mu to doteď, mám hyperaktivní dítě :D

A když čekala mamka mě, prý jsem byla líná, ozvala jsem se vždycky až večer :) a ta lenost mi taky vydržela doteď :D

• Citovat
  • Upravit
5473
25.8.13 21:05

Nepotvrdím teorii, ač nemám srovnání, mám dva kluky a co ti v břiše předváděli, to bylo něco příšerného, samozřejmě zásadně v době mého klidu. Hlavně se starším si pamatuju, jak jsem si při usínání poslední měsíc držela břicho, protože jsem měla beze srandy strach, že mi prokopne břišní stěnu. O převalování a vyboulování na dvou stranách najednou ani nemluvím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
25.8.13 21:09

No tak kluci byli akční oba dva hrozně moc…Pohyby jsem začala u obou cítit brzy :evil: (první v 16tt, druhého 13-14tt)…kopali oba hodně a často, přes den i v noci, kolikrát mě z toho až bolelo břicho…ale zase na druhou stranu jsem o nich věděla:-) A ta „akčnost“ jim tedy zůstala i po narození, hlavně tomu mladšímu drakovi :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.8.13 21:11

Čekám kluka a přijde mi že to dítě nikdy nespí!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
25.8.13 21:21

Tak ja muzu posoudit jen sve dva kluky. Prvnicek- klid pohudka, pohyboval se pouze od 22:00 do 23: a neco. Ale druhacek byl snad vsude na prave strane, od rana do vecera bubnovani, stouchani od zeber az k podbrisku. Krivku jsme nataceli i pres hodinku, nez to sestricky vzdali. Asi 2× jsem i bolesti kvikla. Takze si myslim, ze to je individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.8.13 21:23

Domík pořád spal, Leuška byla akční, pořád měla škytavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.13 21:29

Tak já musím vyvrátit :mrgreen: Dcera se jen převalovala a škytala, noc moc extra pohyby. Teď čekáme kluka, teda aspoň pan doktor to tvrdí, a to je teda něco co se mi v tom břiše děje. To jsou kopance šílené, to jsem fakt ještě nezažila ;)

• Citovat
  • Upravit
3648
25.8.13 21:34

Ja mam dve holky a porad jsem plasila, jestli je vse v poradku. Spis se tam parkrat za den zavrtely a bylo :mrgreen: Na monitory jsem chodila pravidelne dvakrat a co vse jsem pro to udelala, abych je probudila a nic. Zato ted jsou jak pytle malych hadatek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
25.8.13 21:37

Obě holky, obě hrozně divoký, ovšem ta druhá mnohem víc… Zůstalo jim to i po porodu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
25.8.13 21:37

Mám zkušenosti jen s holčičkou - byla hooodně akční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.8.13 21:42

Zajímavý babský pověry :mrgreen: mám holku a skoro jsem jí v břiše necítila, myslím že jsme neměli jediný utz normální, všude spala všude jí museli budit a moc jim to nešlo, ozvičky jsem neměla snad jediné normální, malá spala a to prý dělá nějak špatný výsledek ale nedalo se nic dělat, hopsala jsem, pouštěla bříšku hudbu a malá spala jak dudek což jí zůstalo i po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.8.13 21:42

Ne, kluci byli akčnější. Dokonce mi přímo sestry několikrát říkaly, že něco takového ještě neviděly. Břicho mi skakalo, prelevalo se cele sem a tam a mnohdy mi tekly slzy, jak to bolelo. Holčička víc skytala ale celkově se hybala méně a první pohyby jsem cítila mnohem později než u kloučků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.8.13 21:43

Ne, kluci byli akčnější. Dokonce mi přímo sestry několikrát říkaly, že něco takového ještě neviděly. Břicho mi skakalo, prelevalo se cele sem a tam a mnohdy mi tekly slzy, jak to bolelo. Holčička víc skytala ale celkově se hybala méně a první pohyby jsem cítila mnohem později než u kloučků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
25.8.13 21:49

Nejstarší holka, jen tak šimrala, druhá holka, břicho lítalo ze strany na stranu, kluk, sem tam se protáhnul, žádné velké kopance nebyly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí