Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to normalni. Kdyby to pretrvavalo, kup si Hylak. A prestan googlit ty rakoviny, na to jsi mlada
..nejsi trochu uzkostnejsi?
Dnes hlen už jen trosku, ale na stolici byla trocha krve. Tak jsem z toho dost rozhozena.. Uzkostnejsi jsem.
A jako ano, z rakoviny strach mám, protoze se všude říká, ze hlen a krev jsou nejčastější priznaky.
k Dr zajdu příští týden, ale do té doby budu zase ve stresu
měla jste to některá také
Ahoj, ted druhy den pozoruji to stejne ;( ale mam ms, takze krev se spatne urcuje… Mam nejdriv nutkani na wc, jakobych mela mit prujem, ale misto prujmu tam vychazi hlen a pak normalni tuzsi stolice.
@Anonymní píše:
A jako ano, z rakoviny strach mám, protoze se všude říká, ze hlen a krev jsou nejčastější priznaky.k Dr zajdu příští týden, ale do té doby budu zase ve stresu
měla jste to některá také
Ahoj. Jak je? Je to lepsí?
Hlen ve stolici jsem měla cca půl roku, plus bolesti břicha a podbřišku. Každý mi říkal že to je normální, ať si koupím probiotika… Pak jsem si už vyprosila kolonoskopii, a už to jelo. Kolonoskopie, magnetická a odběry krve. Mám rozjetou crohnonu nemoc. Takže já bych to nepodcenovala ![]()
@Anonymní píše:
@puncinka porad stejný, co ty
Já jsem hned nasadila Hylak a Biopron Premium a jeste probiotika od Natural, pak rozpustnou vlakninu Inulin a drzim bezezbytkovou a setrici dietu. A vcera uz dobry.
Dr. mi napsala, ze jestli se to bude opakovat, tak se k ni mam objednat.
Co tvoje Dr?
Dobrý den,
Chci se zeptat. Dnes se mi cele dopoledne chtělo na wc jakobych měla mít průjem a potom, když jsem šla potom 2× na wc, tak tam bylo stolice skoro nebyla a spíše průhledný-až žlutavý hlen. Je to ve spojení s průjmem či pocitem průjmu normální? Nikdy se mi to ještě nestalo. Včera stolice v pořádku, bolesti břicha nějaké nemám, mám MS, takže jen klasika trochu podbrisek. Je mi 22 let, bojím se, jestli to třeba nemůže být něco závazného.