Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak kdyz to nezjistil ani gynekolog po nekolika vysetrenich, tak my ti tady nepovime, cim to muze byt. Ale pruhledny nebo bily vytok bez zapachu je normalni. Nekdo ho skoro nema, nekdo kvuli tomu musi nosit porad intimku.
A vadí ti to nějak když nepálí nesvědí atd? Já mám třeba výtok taky, ale nikdy jsem za tím nehledala problém, myslím si že nějaký výtok je normální, nebo ne? ![]()
Přijde mi divné, že dřív jsem nic takového neměla a teď ano. Manžela neprelecil. Nikdy. On ten hlen je i nažloutlý až do žlutá což mi v pořádku nepřijde… A chtěla jsem vědět jestli to má ještě někdo takto…
Já mám občas žlutý výtok už přes rok. Doktorka nikdy nic nenašla… Je lepší se moc nepozorovat, psychika dělá hodně
pokud nejsou jiné potíže, neřeším to už
Neprodělali jste někdy v minulosti COVID, že by výtok-hlen souvisel s tím? Ja jsem v únoru COVID prodělala, a odvtedy mám „plodný“ hlen nažloutlý a je ho o hodně víc. Předtím byl vždycky průhledný bezbarevný.
Ahojte holky asi rok, možná 1,5roku před těhotenstvím mám problémy s hlenovym výtokem, objevuje se pouze sem tam třeba jednou denně, někdy ob den… Je průhledný až do žlutý někdy. Gynekolog po stěrech mi zjistil vždy jen pomnozeni ecoli. Tak mi vždy dal jen nějaké čípky, ale ty nikdy pořádně nepomohly… Nepálí, nesvědi… Pak jsem otěhotněla vytok skoro úplně zmizel. Teď jsem po porodu po šestinedeli a vytok se vrátil úplně stejně…
už nevím co… Ani streptokoka nic, pohlavní nemoc mě testoval gynekolog v těhotenství nic, chlamydie nic… Už nevím co… Manžel je bez potíží.