Hleny ve stolici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
20.4.09 19:27

Hleny ve stolici

Ahoj všem, potřebovala bych radu, naší Barunce je rok a posledních pár dní má častější stolici ne úplně tuhou, ale ani úplně řídkou, dneska se dokonce ve stolici objevil hlen… Nevíte někdo čím by to mohlo být… Malá je již přes týden zahleněná, kašle a teče jí z nosu rýma, také jí rostou zoubky. Máte s tím někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.4.09 19:39

Já jo a velké. Přesně si pamatuju, jak mi něco podobného nahnalo strach. Ptala jsem se na to doktorky a ta mi s úsměvem řekla, že jak jinak se ty děti mají toho hlenu zbavit, když neumějí pořádně smrkat. Buď je mají ve stolici nebo je vyblinkají (to se nám stalo taky, ale párkrát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.4.09 20:12

Marzino,neboj,to jsou opravdu hleny z toho nastydnutí,dr. měla pravdu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.4.09 13:03

Pokud bude zahleněná déle, tak to nemusí být nachlazení, ale klidně pylová alergie, teď toho ve vzduchu lítá mraky.
Jinak je normální,když je dítě zahleněné, že má hlen ve stolici, jim to stéká nosohltanem do žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.4.09 13:15

díkyd

díky všem, to jste mě uklidnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.5.15 09:35

Chtěla jsem se zeptat, dcerce jsem objevila hleny ve stolici. Není nijak nastydlá, je v pořádku, nic ji nebolí. Nevíte čím by to mohlo být. Dcerce je rok, takže jíme všechno už delší dobu a hlen se objevuje až teď pár dnů. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.5.15 10:33

Ahoj, muze se jednat o spatne zpracovani potravy. Pricin je hodne, takze nejlepsi bude, kdyz si to najdes na netu a podle toho se zaridis. Pricina s nastydnutim byva ta nejmene pravdepodobna. Byva to nesnasenlivost na nekterou slozku potravy (mleko, lepek, nevyvazena strava s nizkyn podilem vlakniny, malo zeleniny - obvzlaste tepelne zpracovane).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.1.16 06:35

Holky, malý ma osm měsíců a dle papíru co mám od doktorky jsem mu uvařila miminovske kuře na paprice - bez soli a místo kravského mléka sunar. Jako příloha těstoviny. Celou noc má průjem. Ne vyložene tekutý. A ted ráno v tom měl i jakoby kousky hlenu :-( předpokládám že to bude z toho nového jídla…mam a nim jet k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí