Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivankanew píše:
Dobrý den, prosím maminky nevíte o někom spolehlivém na hlídání dítěte ve ZLíně. Nejlépe z JS. Jedná se o vyzvednutí z MŠ, pobyt s dítětem doma v době nemoci, zajít na hřiště atd. Prosím hlavně někoho spolehlivého. Ne kdo to zruší hodinu před domluvenou dobou (už se mi to stalo). Nejlépe důchodkyně. Děkujji moc
Ahoj,
tak to hodně štěstí. Kamarádka tam má hospodu a už třeba nezaměstnává studenty, protože ti ji chodili nechodili a chudák i těhotná běhala za bar
kolikrát nepřišli, nenapsali, nic. Pracovní morálka nula. ![]()
Bohužel nepomůžu, snad jen spíše se podívat na FB. Zlín má poměrně velkou základnu ![]()
@chs.jasmin to nebude městem ale morálkou lidí, jde to víc a víc z kopce, pak se člověk schání po práci a koukali na mě jak na cvoka že mám zájem pracovat, ale vlastně se vůbec nedivím těm zaměstnavatelům…
Diky. Jo je to masakr v dnešní dobe. Asi i kvuli mobilum a tak, lidi hen napisou ze nedojdou a je hotovo. Nebo ani nenapisou…Prave ja u te holciny s tim taky pocitala. Napsala mi dokonce jen na fb. Ani ne sms nebo se neobtěžovala zavolat. Cislo mela. Ja tam taky furt nejsem online. Ale jelikoz uz s timto mam špatné zkušenosti tak jsem se prihlasila tu hodku pred tim než mela dojít a videla od ni zprávu. Mazec no
Jako zni to divne ale uz jsem kvuli tomu uvažovala o stehovani do Brna, kde funguji agentury. Ale nevim zda od nich je spoleh.
Ahoj, já bych mamince samoživitelce ze Zlína třeba nabídla občasnou pomoc, hlídání atd. kdyby byl zájem.